Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mamiemi wrote:Felicitari, David! Ce ma bucur! Ioan e mai incet ca achizitii motorii.E in etapa tararii. Se taraste, nici de-a busilea nu merge. Cred ca nasterea dificila si mofturile lui la titi si-au spus cuvantul. Dar ne revenim noi! Te imbratisez! Si sunteti norocosi cu asa peisaje si muzeesi gradini si...
De mers catelus ziceam,altfel paseste in picioruse sustinut de fug copii inaintea lui ca sa-i prinda,ei rad,tipa,el rade...pana acum se invartea,dadea inapoi sau din rostogolit de pe spate pe burtica dadea din manute si picioruse in aer de parca inota sau zbura acum a inceput sa puna capul in pamant,ridica de fundulet si indoaie genunchi ,apoi se batzaie iar rasul lui ne-a terminat!Face ca delfinul:018: Draga mea familiile beneficiaza de niste facilitati,bilete mai ieftine pe tren si autobuz,reduceri la muzeu,acvariu,zoo...se promoveaza vacantele pentru familii,iesirile impreuna,petrecerea timpului liber in familie,copii s fie fericiti si parintii mai relaxati...parcuri mai peste tot,frumos ingrijite si incarcate cu flori colorate...locuim intr-un oras turistic, iar Irlanda de nord o duce bine mersi din turism...altfel agricultura si cresterea animalelor e la putere...sunt multe de scris... Te imbratisez,va pup cu drag Mult succes Ioan! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumim!Pazea ca venim la voi atunci! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pe mine cel mai mult ma deranjeaza minciuna..cand simt ca sunt mintita fac rau..ma apuca stari de plans si devin depresiva...mai nou am gasit mesaj editat de moderator, unde am gasit mai multe informatii despre starile astea ciudate si incerc sa le combat..mai mult decat atat, am gasit si sfaturile unui psihiatru. Acum parca parca sunt un pic mai imuna la minciuna...ce sa fac..invat sa ma apar de minciuna, ca de indepartat nu o sa pot sa o indepartez. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mamiemi wrote:Multumim!Pazea ca venim la voi atunci!
Cu drag
SorinaVas,cam multa reclama faci!Citeste regulamentul! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2012 Mesaje: 3
| cel mai mult ma deranjeaza persoanele false... care iti zambesc in fata si te vorbesc pe la spate! incerc sa le evit cat mai mult |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Interesant topic! Daca ar fi sa ne luam dupa scrierile budhiste, si am constientiza ca lumea este ca o oglinda, ce bine ar fi! De obicei ceea ce ne deranjeaza la altii este o problema a noastra. Si daca am gasi problema, am fi fericiti! Si pe mine ma deranjeaza unii oameni, de exemplu am un coleg la serviciu care face lucrurile anapoda, desi ii explic in fiecare zi ca nu e in regula ce face. Dar degeaba! Si mai si spune ca EU am ceva cu el!:))))))) Ma enerveaza zilnic. Dar in final, cred ca trebuie sa fiu mai toleranta, sa nu mai pun baza pe ce face el, sa verific tot ce-mi da la mana... Eu trebuie sa sa fiu mai riguroasa, adica si eu am o problema:) Asa ca i-am spus multumesc pentru ca m-a ajutat sa invat o lectie si merg mai departe. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma deranjeaza oamenii care nu asi recunosc greselile. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ma deranjeaza persoanele care-ti intorc binele cu rau. Ma deranjeaza persoanele carora - desi le explici cum stau unele lucuri de o suta de ori - pe o ureche le intra si pe alta le iese. Ma deranjeaza persoanele egoiste carora nu le pasa ca te pun intr-o situatie delicata facand anumite gesturi, ma deranjeaza persoanele carora le pasa doar de ele insele. |
|
|