Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Petronella wrote:Pe mine ma deranjeaza enorm de mult,atunci când sun pe cineva si vorbe?te si cu mine si cu altcineva in acela?i timp. Lipsa de respect . Uite mie mi se mai intampla ca atunci cand vorbesc la telefon sa trebuiasca sa vorbesc si cu Stefan care atunci se apuca de daramat casa sua face cine stie ce si trebuie sa intervin ,dar asta nu insemna ca nu-mi respect interlocutorul . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si la mine se intampla Ma intreaba cine e, de ce ma suna, ce zice.....iar eu ma enervez |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ma enerveaza persoanele care mereu sunt "gica contra" doar de dragul de a nu fi de acord cu ceilalti. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Sa nu fiu în?eleasa gre?it, eu ma refer la strict profesional. Chiar ieri am sunat un client (roman) si vorbea si cu mine si cu o a doua persoana. Chiar e enervant si de multe ori întreb daca pot reveni mai târziu cu un telefon.. E altfel când se întâmpla cu familia,copii! prieteni...dar in afaceri nu pot accepta . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Pe mine ma enerveaza aia care ma suna ei pe mine, si tot ei ma intreaba "cine e?" |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Pe mine ma supara enorm persoanele care mint si exagereaza doar ca s-a atraga atentia ,incet,incet le inlatur de pe langa mine |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Ma deranjeaza oamenii care spun una si fac alta,cei pe care nu te poti baza.De asemenea,minciuna,ipocrizia si rautatea gratuita.. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pe mine ma enerveaza persoanele care nu anunta(suna,trimit vreun sms)ca vin,numai ma trezesc cu ele la usa,de parca eu stau toata ziua la curatenie sau dupa copii sa nu imprastie jucarii,haine si prin bucatarie sa prepar specialitati si deserturi...cel mai stanjenitor este cand mai trebuie sa schimb si vreun pampers....si uite asa de un timp "nu sunt acasa"nu deschid la nimeni,na! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| alimami wrote:Ma deranjeaza oamenii care spun una si fac alta,cei pe care nu te poti baza.De asemenea,minciuna,ipocrizia si rautatea gratuita.. SUBSCRIU !!! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Mihaela, mi-a placut ce ai scris! Si eu sunt de aceeasi opinie cu tine! Dar eu sunt acasa pentru oricine, insa imi iau libertatea interioara de a nu ma „simti”: cui nu ii convine, sa nu mai vina. Imi place ordinea, dar la ditamai tribul e mai greu de pastrat, in plus nu as vrea ca singurele amintiri ale copiilor mei cu mine sa fie facand curatenie. Sunt atatea de facut intr-o zi. Off topic: Imi plac foarte mult avatarele voastra Oana si Mihaela!
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mamiemi wrote:Mihaela, mi-a placut ce ai scris! Si eu sunt de aceeasi opinie cu tine! Dar eu sunt acasa pentru oricine, insa imi iau libertatea interioara de a nu ma „simti”: cui nu ii convine, sa nu mai vina. Imi place ordinea, dar la ditamai tribul e mai greu de pastrat, in plus nu as vrea ca singurele amintiri ale copiilor mei cu mine sa fie facand curatenie. Sunt atatea de facut intr-o zi. Off topic: Imi plac foarte mult avatarele voastra Oana si Mihaela!
mamiemi,da zau ca e stresant si pentru mine cand am atatea de facut si vorba ta nu vreau sa-si aminteasca copii doar ca dereticam prin casa....si mai vad si priviri asa prin casa sau strambaturi din nas la "vanturile" micutului am cateva prietene care sunt simtite,restul vor sa vada cum e o mama cu 3 copii....asa ca mai nou iau copii si mergem in parc,muzeu,pe unde vrem...bucuria lor ca vad lucruri noi,se joaca si ma recreez si eu Mabucur ca-ti plac pozele,avem o perioada frumoasa,sti cum este...iar David incepe a merge |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Felicitari, David! Ce ma bucur! Ioan e mai incet ca achizitii motorii.E in etapa tararii. Se taraste, nici de-a busilea nu merge. Cred ca nasterea dificila si mofturile lui la titi si-au spus cuvantul. Dar ne revenim noi! Te imbratisez! Si sunteti norocosi cu asa peisaje si muzeesi gradini si... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| alexandrabogdan wrote:ma enerveaza persoanele care mereu sunt "gica contra" doar de dragul de a nu fi de acord cu ceilalti.
Subscriu...si ar mai fi inca multe de spus................ |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Pe mine ma deranjeaza ceva in functie de starea in care ma plaseaza astrele Adica, un exemplu mai concret, o prietena ma suna intr-o dimineata cand eram rupta de oboseala, cica "Vai draga, da' dormi si la ora asta?", normal ca m-a deranjat ca eram obosita si mi s-o parut ceva acolo. In alte zile cand ma suna aceeasi prietena dar nu sunt atat de obosita si cu "fata la cearsaf" chiar imi face placere telefonul ei. Cred ca in cazul meu, starea de spirit imi dicteaza daca ma "deranjeaza" sau nu, desi orice deranj pt mine tine doar o secunda, ca uit imediat sau ma uit in urma si rad de supararea mea pe niste chestii marunte sau pe care nu le pot schimba. In rest, daca nu sunt pe aceeasi lungime cu cineva, il evit/ignor sau se autoelimina din cerc, ca nu fac eforturi constante de a multumi pe cineva, sunt draguta in limite normale si naturale. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| S.ELENA wrote:
Subscriu...si ar mai fi inca multe de spus................
am spus doar atat ca sa nu fac valuri |
|
|