Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Carla, doamna perfectiune AMahala a citit prea multe carti ca sa poata sa inteleaga ce i-ai scris. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Amalia.Cos wrote:
Punct ochit, punct lovit!
Si cucoanele cu aere de superioritate ma deranjeaza la fel de mult ca nesimtirea si prostia pe care ai afisat-o.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Amalia a fost suspendata definitiv.
Scuze ca nu am putut interveni mai repede. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Adriana multumim frumos! Ma,, aprinsesem'' putin aseara |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| cindva aveam si eu ce scrie pe aici, dar acum se pare ca m-am maturizat si eu (in sfarsit!) si constat ca nu ma mai deranjeaza nimic. de ce? pentru ca in momentul in care banuiesc ca voi fi "deranjata" de cineva, abandonez "subiectul" si astfel "deranjul" nu se mai produce. bineinteles treaba asta nu se poate intimpla cu cei apropiati....dar se rezolva si asta. le spun ce ma deranjeaza si garantat chestiunea e "solutionata". |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Dana,e super sa descoperi ce te deranjeaza si sa spui asta,altfel ceilalti n-au de unde sa stie,dar pentru asta,cum ai spus si tu,trebuie o anumita maturitate,altfel stai si inghiti ca un copil mic |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| pe toti ne deranjeaza cate ceva intr-un fel sau altul.....eu nu suport persoanele prefacute, minciuna, dezordinea si persoanele care te subestimeaza .
|
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| prostia...pot sa suport orice, dar oamenii prosti ma "omoara" cu picatura... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| ce ma deranjeaza? fatzarnicia, minciuna, lenea, lipsa de respect si ce ma face sa ma aprind intr-o secunda este omul care vorbeste despre Romania numai si numai de rau, chiar daca odata a mancat paine in tara respectiva. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| tamarisc wrote:ce ma deranjeaza? fatzarnicia, minciuna, lenea, lipsa de respect si ce ma face sa ma aprind intr-o secunda este omul care vorbeste despre Romania numai si numai de rau, chiar daca odata a mancat paine in tara respectiva.
nu ma incadrez in categoria asta,vreau doar sa mentionez ca sunt romani care n-au ajuns nici macar pana la granita dar isi spurca tara mai rau decat unul plecat prin strainataturi. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Amalia.Cos wrote:Ipocritele, invidioasele si limitatele de pe forumul acesta. Si sa nu uit: invatati sa scrieti in limba romana si dupa aceea aratati-va talentele.
Ouch...Ofense gratuite... Apropos de scris corect, a observat cineva ca pe pagina cu subiecte active, sub fiecare subiect exista un link cu trimitere la pagini, e scris "dute" legat. Ar fi trebuit sa scrie "du-te"...
Nu ca m-ar deranja sau as critica, ci ca remarca sa nu va suparati ca am scris la topicul asta |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| este pe undeva un topic in care poti semnala greseli gasite pe forum pt a fi corectate.. greseala gasita de tine a mai fost semnalata cu ceva timp in urma, numai ca Adriana nu a avut timp sa o corecteze.. se va remedia cu siguranta
mela, tamarisc.. aceeasi problema o am si eu.. oricat as fi de constienta de unele lucruri, nu suport sa aud asa ceva, sunt unii care o imping la extrem, devin agasanti... |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Incompetenta.In rest, cum zice danamaria. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mela wrote:
nu ma incadrez in categoria asta,vreau doar sa mentionez ca sunt romani care n-au ajuns nici macar pana la granita dar isi spurca tara mai rau decat unul plecat prin strainataturi.
exact |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Pe mine ma deranjeaza enorm de mult,atunci când sun pe cineva si vorbe?te si cu mine si cu altcineva in acela?i timp. Lipsa de respect . |
|
|