Ce va deranjeaza cel mai mult la alte persoane?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Carla, doamna perfectiune AMahala a citit prea multe carti ca sa poata sa inteleaga ce i-ai scris.
oanamaria
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Amalia.Cos wrote:

Punct ochit, punct lovit!

Si cucoanele cu aere de superioritate ma deranjeaza la fel de mult ca nesimtirea si prostia pe care ai afisat-o.
AdrianaC
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:21 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Amalia a fost suspendata definitiv. pupici

Scuze ca nu am putut interveni mai repede. computerlove
oanamaria
Scris: Friday, August 27, 2010 7:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Adriana multumim frumos!pupici
Ma,, aprinsesem'' putin aseara sorry
danamaria
Scris: Friday, August 27, 2010 9:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
cindva aveam si eu ce scrie pe aici, dar acum se pare ca m-am maturizat si eu (in sfarsit!) si constat ca nu ma mai deranjeaza nimic. de ce? pentru ca in momentul in care banuiesc ca voi fi "deranjata" de cineva, abandonez "subiectul" si astfel "deranjul" nu se mai produce.
bineinteles treaba asta nu se poate intimpla cu cei apropiati....dar se rezolva si asta. le spun ce ma deranjeaza si garantat chestiunea e "solutionata".ras
carla
Scris: Friday, August 27, 2010 10:00 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Dana,e super sa descoperi ce te deranjeaza si sa spui asta,altfel ceilalti n-au de unde sa stie,dar pentru asta,cum ai spus si tu,trebuie o anumita maturitate,altfel stai si inghiti ca un copil mic
geanyna32
Scris: Friday, August 27, 2010 2:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2010
pe toti ne deranjeaza cate ceva intr-un fel sau altul.....eu nu suport persoanele prefacute, minciuna, dezordinea si persoanele care te subestimeaza .

PrincessLilou
Scris: Thursday, September 23, 2010 12:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2009
prostia...pot sa suport orice, dar oamenii prosti ma "omoara" cu picatura...
tamarisc
Scris: Thursday, September 23, 2010 8:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2009
ce ma deranjeaza? fatzarnicia, minciuna, lenea, lipsa de respect si ce ma face sa ma aprind intr-o secunda este omul care vorbeste despre Romania numai si numai de rau, chiar daca odata a mancat paine in tara respectiva.
Mela
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:48 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
tamarisc wrote:
ce ma deranjeaza? fatzarnicia, minciuna, lenea, lipsa de respect si ce ma face sa ma aprind intr-o secunda este omul care vorbeste despre Romania numai si numai de rau, chiar daca odata a mancat paine in tara respectiva.

nu ma incadrez in categoria asta,vreau doar sa mentionez ca sunt romani care n-au ajuns nici macar pana la granita dar isi spurca tara mai rau decat unul plecat prin strainataturi.
mikaela
Scris: Thursday, September 23, 2010 10:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Amalia.Cos wrote:
Ipocritele, invidioasele si limitatele de pe forumul acesta.
Si sa nu uit: invatati sa scrieti in limba romana si dupa aceea aratati-va talentele.

Ouch...Ofense gratuite...
Apropos de scris corect, a observat cineva ca pe pagina cu subiecte active, sub fiecare subiect exista un link cu trimitere la pagini, e scris "dute" legat. Ar fi trebuit sa scrie "du-te"...

Nu ca m-ar deranja sau as critica, ci ca remarcauff sa nu va suparati ca am scris la topicul astasorry1
bulibuli
Scris: Thursday, September 23, 2010 7:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
este pe undeva un topic in care poti semnala greseli gasite pe forum pt a fi corectate.. greseala gasita de tine a mai fost semnalata cu ceva timp in urma, numai ca Adriana nu a avut timp sa o corecteze.. se va remedia cu siguranta pupici

mela, tamarisc.. aceeasi problema o am si eu.. oricat as fi de constienta de unele lucruri, nu suport sa aud asa ceva, sunt unii care o imping la extrem, devin agasanti...
sousourel
Scris: Thursday, September 23, 2010 7:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Incompetenta.In rest, cum zice danamaria.
delfinasa
Scris: Thursday, September 23, 2010 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mela wrote:

nu ma incadrez in categoria asta,vreau doar sa mentionez ca sunt romani care n-au ajuns nici macar pana la granita dar isi spurca tara mai rau decat unul plecat prin strainataturi.

exact
Petronella
Scris: Sunday, August 12, 2012 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
Pe mine ma deranjeaza enorm de mult,atunci când sun pe cineva si vorbe?te si cu mine si cu altcineva in acela?i timp. banghead Lipsa de respect .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.