Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Katrina wrote:Ma deranjeaza oamenii care nu au curajul sa-ti spuna in fata parerea lor(te perie in fata si te barfesc pe la spate), nepasarea,lipsa de respect si politete,minciuna si invidia . Subscriu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Hmmmm, vad ca mi-am mai schimbat parerea fata de ultima oara cand am scris in topic. Ma deranjeaza foarte tare falsitatea, oportunismul, minciuna si lipsa de bun simt. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu stiu ca cine ne-a creat ne-a creat pe toti speciali deci fiecare persoana este speciala in felul ei ,cum si isi are fiecare persoana si defectele ei.In momentul cand am inteles ca toti suntem la fel nu ma mai innerveaza nimica incerc sa accept persoana asa cum este si sa vad numai lucrurile bune din oameni celelalte nici nu ma intereseaza ,vorba aia in fiecare criminal se ascunde si un altfel de persoana ,problema este ca noi sa o descoperim .fiecare are aceeasi suflet,sau cel putin asa cred eu ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| In general nu stau sa analizez comportamentul sau alegerile altor persoane atat timp cat nu ma afecteaza pe mine. Daca ma afecteaza pe mine, da, ma deranjeaza lipsa de incredere. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ma deranjeaza nesimtirea si prostia !!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Lenesii si oportunistii ma omoara !! Peste falsitate, prostie, nesimtire etc trec usor prin indiferenta, adica "ma fac ca ploua" si nu iau in seama, dar oamenii care profita de pe altii cu nesimtire si la nesfarsit si cei care doar asteapta dar nu muncesc sa aibe ceva, ma termina, ma scot din fire. |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Nu suport persoanele care se cred "cele mai tari" si incearca sa-i convinga pe toti de asta, vorbind incontinuu ca un radio stricat...in viata de zi cu zi mi se pare o pierdere de timp sa stau de vorba cu persoane false, iscoditoare, oportuniste... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Ipocritele, invidioasele si limitatele de pe forumul acesta. Si sa nu uit: invatati sa scrieti in limba romana si dupa aceea aratati-va talentele. |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Amalia.Cos wrote:Ipocritele, invidioasele si limitatele de pe forumul acesta. Si sa nu uit: invatati sa scrieti in limba romana si dupa aceea aratati-va talentele.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Amalia, daca ai fi citit atatea carti pe cat pretinzi pe la alte topicuri unde iti iese "inteligenta" prin alte parti, ai fi invatat si tu ceva pana acum de la viata. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Amalia.Cos wrote:Ipocritele, invidioasele si limitatele de pe forumul acesta. Si sa nu uit: invatati sa scrieti in limba romana si dupa aceea aratati-va talentele. Defectele care le observam la altii sunt de obicei propriile noastre defecte pe care nu vrem sa le recunoastem |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| carla wrote:Defectele care le observam la altii sunt de obicei propriile noastre defecte pe care nu vrem sa le recunoastem Carla punct ochit -punct lovit! |
|
| oanamaria wrote:Ma deranjeaza nesimtirea si prostia !!!!!!!!!
Punct ochit, punct lovit! |
|
| carla wrote:Defectele care le observam la altii sunt de obicei propriile noastre defecte pe care nu vrem sa le recunoastem
Tu esti perfecta? Aminteste-ti ce-ai scris in urma cu ceva timp. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Amalia.Cos wrote:
Tu esti perfecta? Aminteste-ti ce-ai scris in urma cu ceva timp.
Doamne fereste sa fiu perfecta,atunci n-as fi om. Am deschis acest subiect tocmai pentru a ne cunoaste propriile defecte pentru ca acestea ne sar in ochi la altii si ne deranjeaza,sa incercam sa le acceptam sau sa le corectam daca nu putem trai cu ele |
|
|