Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Pe fiecare dintre noi ne deranjeaza cateva"defecte"pe care le observam la cei din jur,familie,prieteni,colegi...Ce va deranjeaza cel mai mult si in mod repetat la cei apropiati? De ex pe mine ma deranjeaza sa-mi spuna cineva ce sa fac,sau cand nu pune cineva(din casa)inapoi un lucru cu care a umblat. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| pe mine cel mai mult ma deranjeaza cand cineva se lauda sau barfeste,urasc barfa si lauda de sine |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pe mine ma deranjeaza rudele care mi se lauda si repeta la nesfarsit acelasi lucru,cele care imi cer parerea si cersesc un copliment "asa-i ca...?","nu-i asta cel mai...?" la cei cu care sunt in casa nu-mi place daca le cer ceva si nu-mi aduc in momentul ala;daca cer inseamna ca atunci am nevoie ca in rest ma descurc eu,nu-s neajutorata. cand e vorba de musafiri,nu-mi place sa lase lucruri periculoase la indemana copiilor sau sa ma contrazica in fata lor. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Foarte rar mi se intampla sa ma deranjeze ceva la cei din jurul meu. Si daca se intampla inseamna ca e un defect mare: spre exemplu nu suport oamenii care scuipa in public si se scarpina in nas (tot in public). Sunt obiceiuri foarte urate |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Oooo ar fi multe de spus insa am invatat ca nu pot schimba oamenii si atunci reactionez doar daca deranjul este prea mare si ma afecteaza in mod direct. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu ma mai deranjeaza nimic la alti oameni. Conform principiului: nu judeca pe altul dupa cum te judeci tu pe tine, chiar nu ma intereseaza cum sunt alti oameni. Daca ei sunt impacati cu ceea ce sunt, daca le convine cum sunt, cum vorbesc, cum se imbraca, etc., treaba lor. dar, vorba Dyei, daca ma afecteaza pe mine, fac urat. |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Din toate lucrurile care m-ar putea deranja la cei din jur, Minciuna ocupa de departe primul loc!!!!!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nepasarea,ma omoaraaaa! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| lipsa de bun simt si prostia |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| ma deranjeaza cei care se cred mai buni decat altii |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Kiki wrote:Nu ma mai deranjeaza nimic la alti oameni. Conform principiului: nu judeca pe altul dupa cum te judeci tu pe tine, chiar nu ma intereseaza cum sunt alti oameni. Daca ei sunt impacati cu ceea ce sunt, daca le convine cum sunt, cum vorbesc, cum se imbraca, etc., treaba lor. dar, vorba Dyei, daca ma afecteaza pe mine, fac urat. nu e vorba de a judeca,pentru ca nici pe mine nu ma intereseaza deloc cum sunt altii.ma deranjeaza cand stau de vorba cu un om,si se apuca ca..."sa vezi ce am facut"sau "sa vezi ce mi-am cumparat"(lauda) sau"ai vazut ce a facut sau ce a spus cutare"(barfa).prefer sa stau singura in casa decat sa stau de vorba cu astfel de persoane |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Ipocrizia. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ma deranjeaza oamenii care nu au curajul sa-ti spuna in fata parerea lor(te perie in fata si te barfesc pe la spate), nepasarea,lipsa de respect si politete,minciuna si invidia . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Invidia |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Curiozitatea |
|
|