Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Imi imaginez cat de scumpa era!!!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
vai ce dulcica este |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mai frate, m-a omorat medeea cu cadoul de mos. O intreb ce-ar vrea sa-i aduca mosul si-mi spune "piti dat" adica praf de zane (pixie dust). C-a vazut ea in pita-pan si de ala vrea pai cand mai creste ca dumnezeu fac, daca la doi ani ma baga-n ceata? |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| codruta wrote:mai frate, m-a omorat medeea cu cadoul de mos. O intreb ce-ar vrea sa-i aduca mosul si-mi spune "piti dat" adica praf de zane (pixie dust). C-a vazut ea in pita-pan si de ala vrea pai cand mai creste ca dumnezeu fac, daca la doi ani ma baga-n ceata?
Daca vrei poti sa ii iei putin sclipici, intr-o cutioara si sa ii spui ca trebuie sa se "antreneze" muuuult, si ca trebuie sa fie fata buna si bla bla bla...poate intr-o zi v-a functiona praful |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
cristy, ideea cu sclipiciul e buna, dar nu risc sa-i dau idei de antrenament ca are ea destule...ca se mai urca pe mobila sa se antreneze, nu-i bai dar sa nu-i vina idei la geam |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| codruta wrote:cristy, ideea cu sclipiciul e buna, dar nu risc sa-i dau idei de antrenament ca are ea destule...ca se mai urca pe mobila sa se antreneze, nu-i bai dar sa nu-i vina idei la geam
Aha, i-ar trebui si niste aripioare
Hmmm, imi aduce aminte de cineva drag.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| De Craciun am primit:o pereche de cercei si o gentuta frumoasa cu un set de la Christian Dior, o vesta verde ( culoarea mea preferata ), o pereche de pantaloni negri si o bluza, un set de lenjerie de la Woman's secret si bani!
Multumesc Mosilor din familia mea! |
|
| Mosul meu a fost mai intai de toate, unul practic: mi-a adus un blander(pasator), caci cel vechi se stricase!!!!!! Mi-a mai adus un ceas de mana, tare fain, pe care mi-l doream de mult timp, o geanta foarte frumoasa, multe cosmeticale (parfumuri, deodorante, ruj, crema, spuma de baie) si un superb colier!!!!!!! Multumesc inca o data MOSULE!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Si la mine a fost Mosul generos Am primit cosmetice, un parfum pe care mi-l doream si mult asteptatul abonament cu sedinte de reflexoterapie si masaj A fost super!!!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sa va bucurati de cadourile primite! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| si eu am primit niste cosmetice,o tastatura noua mai performanta ca cea veche nu mai mergea prea bine,o pereche de cercei si o pijama soooooper! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| CATEEEEEEEEEEEEEL! |
|
| taki wrote:Sa va bucurati de cadourile primite!
Multumim si tu la fel!!!!!!
|
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| tati: :001: tel. mobil si bani (citez: tu stii mai bine ce iti trebuie) si un Craciun minunat in familie exact cum mi-am dorit alti mosi: creme, deodorant, luminari, suporturi de luminari, setul de home fragrance, machiaje...
felicitari pt. cadouri, mamicilor |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Tuturor mamicilor felicitari pentru cadouri Eu am primit mai multe,dar cel mai frumos dar dat de Dumnezeu este familia mea unita Nimic nu ma bucura mai mult decat cei doi baieti pe care-i iubesc nespus de mult |
|
|