Ce v-ati dorit si ce ati primit de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, December 31, 2006 11:24 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ma bucur pentru voi ca ati primit ce v-ati dorit si ceva in plus bravo cool bravo
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 10, 2007 7:46 PM

AdrianaC wrote:

...
Eu mi-am dorit:
...- pe parte materiala, nu mi-ar strica un ceas, Longines, nu de alta, dar sa nu il mai tot intreb mereu pe Mos cat e ceasul - se pare ca o sa il mai intreb ceva timp de acum inainte pe Mosul cat e ceasul, ca n-a avut timp sa treaca si pe la mine sic
...

ras ras ras A venit si la mine Mosul, mai tarziu ce-i drept, dar mai bine mai tarziu decat niciodata:

Nu a sosit chiar asta: pentru ca era din aur masiv si costa nici mai mult nici mai putin de 7,000 USD.

A sosit insa acelasi model, dar sport, (destul de costisitor si el, dar se pare ca Mosul pana la urma a zis ca am fost destul de cuminte si merit si eu sic) care imi place la fel de mult si va fi ceasul meu de toata ziua pentru multi anisori de acum inainte angel

O poza nu foarte reusita, dar pe acolo:

_

yes yes yes yes
Kiki
Scris: Wednesday, January 10, 2007 7:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Sa-l porti sanatoasa, Adriana! pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 10, 2007 7:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
E superb, Adriana. Sa il porti cu multa dragoste ! Frumos inceput de an ! Sa o tii tot asa ! cool
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 10, 2007 8:05 PM

Multumesc Kiki, Maria& mami ! Sunt foarte incantata de el si nu o sa il mai dau jos bounce

PS> Cred ca s-a saturat Mosul sa il tot intreb cat e ceasul ras
delfinasa
Scris: Wednesday, January 10, 2007 9:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

love love love Ema, Adriana, superbe cadouri ati primit...sa le purtati cu multa placereflowers

mihaela75 wrote:
waw, m-ai lasat ca la dentist...Oare cand o sa vad eu cadou de la coafeza sau de la vanzatorul de paine?Neverras Uite de asta nu ma pot adapta eu aici,lumea sufera teribil de dureri in...cotsic Felicitari pentru cadouri!firstprize

Hai mai Mihaela, ca nu-i chiar asa naspa pe continentul asta...poate nu te-ai nimerit tu cand au dat de sarbatori cadouri pe la magazine...dar astia aici in permanenta dau ceva bonus, nu numai cand e sarbatoare: o mostra de crema/parfum, o punga-cutie de cadouri misto, un animalut de plus pt copil, bombonele, un calendar, pix, ceva dau tot timpul...uite, de ex. de la un magazin coreean de unde luam legume-fructe fresh mai ieftine, desi eu zic ca sunt zgarciti si nu au sale-uri, cupoane niciodata (ce reduceri sa mai vreau la preturi la 1/2 fata de alte magazine?), in fiecare an ne-au dat calendare de perete de sarbatori, iar o data cand am iesit din magazin, mi-au dat un bax de supa instant, era un angajat care dadea la toti cumparatorii care ieseau...sa mai spun ce reduceri sunt acum de sarbatori si mai ales dupa sarbatori? sau cand se lichideaza stocurile la trecerile iarna-primavara si vara-toamna? Ma luati toate la fuga daca va spun cu ce preturi poti lua lucruri de care nu prea te apropii in sezon what cyclops
Ema
Scris: Wednesday, January 10, 2007 10:04 PM
Nivel: Guest

Adriana sa porti sanatoasa cadoul, foarte frumos!flowers

Delfinasa, ca ai pomenit de calendare, si la banca ne-au dat cadou, ca in fiecare an, calendar, agenda de simil piele si set pixu-ri thumleft dupa citi bani ne maninca anual in varie costuri pt cont, macar atit sa ne dea si ei.boxing

Si apropo de America, nu as sta nici sa ma plateasca cineva, dar nu pentru ce povestiti voi, ci proprio pt ca am o impresie oribila de americani.

Dar important e ca eu nu am sa pun niciodata piciorul pe tarim american, si ma bucur pentru voi ca ati gasit o viata mai buna decit in Romania!
taki
Scris: Thursday, January 11, 2007 1:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Ema wrote:

... si la banca ne-au dat cadou, ca in fiecare an, calendar, agenda de simil piele si set pixu-ri thumleft dupa citi bani ne maninca anual in varie costuri pt cont, macar atit sa ne dea si ei.boxing

Si in Jp la fel. Si daca pleci cu traista plina de la vreun magazin, sigur primesti si un bonus destul de scump! ras
taki
Scris: Thursday, November 29, 2007 2:10 AM
Nivel

Mi-as dori sa pot incepe a new life!angel
Lilly of the valley
Scris: Thursday, November 29, 2007 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
taki wrote:
Mi-as dori sa pot incepe a new life!angel

Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorintaangel pupici
taki
Scris: Thursday, November 29, 2007 11:01 AM
Nivel

mariuta wrote:

Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorintaangel pupici

Sa dea Dumnezeu!angel
adynanemona
Scris: Thursday, November 29, 2007 4:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
mi-as dori : sanatate si mai multe realizari sic sic

adynanemona attached the following image(s):
zduqvj1bqk[1].jpg

cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, November 29, 2007 8:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu mi-am dorit un obiectiv nou. Maine il am acasa. yes yes yes
In rest, multa sanatate copilului meu, sotului meu, intregii mele familii si, nu in ultimul rand, mie. Ca daca suntem sanatosi, de celelalte ne ingrijim noi!
Laura
Scris: Thursday, November 29, 2007 9:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Eu imi doresc un cantar electronic,sa vad exact cat slabesc,pe grame ras Mi se pare motivatia ideala (si intrumentul principal)in drumul spre cateva kg in minus sic .
ANDREEA&BIANCA
Scris: Saturday, December 1, 2007 10:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Noi incepem cu cadourile devreme pentru ca suntem ca niste copii...
La mine mosul respectiv domnul:

a inceput sa livreze din cadouri,iata prima parte din ele:

Pantofii sunt pentru rochita de revelion

Am mai primit o cutie mare de bomboane Ferrero Rocher
Si anul asta avem doi mosi!Uite-l si pe al doilea:

Va dorim la cat mai multe cadouri!
img
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.