Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Ma bucur pentru voi ca ati primit ce v-ati dorit si ceva in plus |
|
|
| AdrianaC wrote:... Eu mi-am dorit: ...- pe parte materiala, nu mi-ar strica un ceas, Longines, nu de alta, dar sa nu il mai tot intreb mereu pe Mos cat e ceasul - se pare ca o sa il mai intreb ceva timp de acum inainte pe Mosul cat e ceasul, ca n-a avut timp sa treaca si pe la mine  ...
A venit si la mine Mosul, mai tarziu ce-i drept, dar mai bine mai tarziu decat niciodata:
Nu a sosit chiar asta: pentru ca era din aur masiv si costa nici mai mult nici mai putin de 7,000 USD.
A sosit insa acelasi model, dar sport, (destul de costisitor si el, dar se pare ca Mosul pana la urma a zis ca am fost destul de cuminte si merit si eu ) care imi place la fel de mult si va fi ceasul meu de toata ziua pentru multi anisori de acum inainte
O poza nu foarte reusita, dar pe acolo:
_
|
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sa-l porti sanatoasa, Adriana! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E superb, Adriana. Sa il porti cu multa dragoste ! Frumos inceput de an ! Sa o tii tot asa ! |
|
| Multumesc Kiki, Maria& mami ! Sunt foarte incantata de el si nu o sa il mai dau jos
PS> Cred ca s-a saturat Mosul sa il tot intreb cat e ceasul |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ema, Adriana, superbe cadouri ati primit...sa le purtati cu multa placere
mihaela75 wrote:waw, m-ai lasat ca la dentist...Oare cand o sa vad eu cadou de la coafeza sau de la vanzatorul de paine?Never  Uite de asta nu ma pot adapta eu aici,lumea sufera teribil de dureri in...cot  Felicitari pentru cadouri! Hai mai Mihaela, ca nu-i chiar asa naspa pe continentul asta...poate nu te-ai nimerit tu cand au dat de sarbatori cadouri pe la magazine...dar astia aici in permanenta dau ceva bonus, nu numai cand e sarbatoare: o mostra de crema/parfum, o punga-cutie de cadouri misto, un animalut de plus pt copil, bombonele, un calendar, pix, ceva dau tot timpul...uite, de ex. de la un magazin coreean de unde luam legume-fructe fresh mai ieftine, desi eu zic ca sunt zgarciti si nu au sale-uri, cupoane niciodata (ce reduceri sa mai vreau la preturi la 1/2 fata de alte magazine?), in fiecare an ne-au dat calendare de perete de sarbatori, iar o data cand am iesit din magazin, mi-au dat un bax de supa instant, era un angajat care dadea la toti cumparatorii care ieseau...sa mai spun ce reduceri sunt acum de sarbatori si mai ales dupa sarbatori? sau cand se lichideaza stocurile la trecerile iarna-primavara si vara-toamna? Ma luati toate la fuga daca va spun cu ce preturi poti lua lucruri de care nu prea te apropii in sezon |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adriana sa porti sanatoasa cadoul, foarte frumos!
Delfinasa, ca ai pomenit de calendare, si la banca ne-au dat cadou, ca in fiecare an, calendar, agenda de simil piele si set pixu-ri dupa citi bani ne maninca anual in varie costuri pt cont, macar atit sa ne dea si ei.
Si apropo de America, nu as sta nici sa ma plateasca cineva, dar nu pentru ce povestiti voi, ci proprio pt ca am o impresie oribila de americani.
Dar important e ca eu nu am sa pun niciodata piciorul pe tarim american, si ma bucur pentru voi ca ati gasit o viata mai buna decit in Romania! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ema wrote:... si la banca ne-au dat cadou, ca in fiecare an, calendar, agenda de simil piele si set pixu-ri  dupa citi bani ne maninca anual in varie costuri pt cont, macar atit sa ne dea si ei.
Si in Jp la fel. Si daca pleci cu traista plina de la vreun magazin, sigur primesti si un bonus destul de scump! |
|

| Mi-as dori sa pot incepe a new life! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| taki wrote:Mi-as dori sa pot incepe a new life!
Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta |
|

| mariuta wrote:Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta
Sa dea Dumnezeu! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| mi-as dori : sanatate si mai multe realizari adynanemona attached the following image(s):
![zduqvj1bqk[1].jpg](/i.ashx?a=11035)
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu mi-am dorit un obiectiv nou. Maine il am acasa. In rest, multa sanatate copilului meu, sotului meu, intregii mele familii si, nu in ultimul rand, mie. Ca daca suntem sanatosi, de celelalte ne ingrijim noi! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Eu imi doresc un cantar electronic,sa vad exact cat slabesc,pe grame Mi se pare motivatia ideala (si intrumentul principal)in drumul spre cateva kg in minus . |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Noi incepem cu cadourile devreme pentru ca suntem ca niste copii... La mine mosul respectiv domnul:
 a inceput sa livreze din cadouri,iata prima parte din ele:
 Pantofii sunt pentru rochita de revelion
 Am mai primit o cutie mare de bomboane Ferrero Rocher Si anul asta avem doi mosi!Uite-l si pe al doilea:
 Va dorim la cat mai multe cadouri!
 |
|
|
|