Ce v-ati dorit si ce ati primit de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, December 29, 2006 2:26 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum a fost pana la urma, s-a potrivit ce v-ati dorit de Craciun cu ce ati primit ?
sousourel
Scris: Friday, December 29, 2006 11:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Daaa...am primit, un Craciun impreuna cu familia, cu bunicii yes si inca ceva in plus sic pupici multe cadouri minunate, de la prietene minunate pupici si nu numai.
katy
Scris: Friday, December 29, 2006 12:56 PM
Nivel: Guest

In privinta cadourilor nu s-a potrivit, insa ce am primit a fost mai presus decat mi-as fi putut imagina. Am primit un desen, o caricatura facuta de sotul meu cu un om cu picioare lungi ca ale mele si incaltat cu doua fiare de calcat (asta apropos la mine pentru ca imi place sa calc si de fiecare data ma calmez cand o fac). M-am bucurat atat de mult pentru ca sotul meu nu a desenat nici pentru cel mai bun prieten, nici pentru mama, pentru nimeni, desenele lui sunt ale lui, iar acum am si eu ceva ce a iesit din manutele luilove.
S-a potrivit insa faptul ca de Craciun am fost doar noi patru asa cum ne-am dorit tot anul, si in ciuda anumitor probleme am fost impreuna si ne-am simtit minunat. Anul trecut a fost un Craciun bizar, au fost langa noi persoane pe care nu le-am dorit aproape si nu am simtit spiritul Craciunului.
Ieri o veste trista ne-a umbrit linistea, bunica mea (mama tatalui meu) a decedat ieri dimineata la ora 5, insa ne alina faptul ca tatal meu a fost la ea in Ajunul Craciunului si s-a intors a doua zi acasa. Probabil ca asta a asteptat batrana sa-l mai vada o data pentru ca era sufletul ei, baiatul ei preferat, de sufletlove
Kiki
Scris: Friday, December 29, 2006 1:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Condoleante, Katy! Dumnezeu sa o odihneasca! angel
leut
Scris: Friday, December 29, 2006 1:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
COndoleante Katy! Vezi tu, si necazurile fac parte din viata!cry
Am primit de Craciun multe...bune si rele. O jumatate de pahar plina cu sampanie si una cu amar! Asta e...am baut sampania si am uitat amarul!sic
Miri
Scris: Friday, December 29, 2006 1:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
De Craciun am primit ceea ce mi-am dorit mai mult:Sara sa fie sanatoasa!:001:
In plus, cadouri multe, dulciuri si surprize minunate de la voi!
Va multumesc tuturor!flowers
mihaela75
Scris: Friday, December 29, 2006 7:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Mi-am primit si eu pijamalele mult dorite.Nu mi-am luat singura, am asteptat sa-mi fie daruitesic eram si curioasa ce o sa aduca fiindca-i plac genul " cute" cu iepurasi si alte animalute.Mi-a luat totusi ceva mai sexos ca si-asa stam cam prost la capitolul asta...Daria e sefabox2
Kiki
Scris: Friday, December 29, 2006 7:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu am cerut sanatate...de primit am primit un DVD player, un pulover tricotat, cu gluga, dulciuri si bani ras
ira_tgr
Scris: Friday, December 29, 2006 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
eu chiar am primit ce mi-am dorit (de la iubitu')...

in schimb, am fost placut surprinsa sa primesc cadourile de la prieteni
pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, December 30, 2006 10:55 AM

Ira, sa inteleg ca e gata cererea in casatorie ? Pe cand nunta?

Bravo fetelor !

Eu mi-am dorit:

- o cerere in casatorie ca la carte, dar cum asta nu se mai poate pentru ca deja avem vreo 7 ani de casnicie la activ, ... hmmm, nu stiu ce sa zic. - n-a sosit

- multa liniste si pace, intelegere, veselie, bucurie, - de asta am avut parte, ca am petrecut Craciunul acesta numai in 4

- intelepciune, puterea de a ierta si de a ma abtine atunci cand imi vine sa trantesc sau sa urlu - asta nu stiu inca, pentru ca nu am mai avut ocazia sa verific

- multa sanatate pentru copii in special si pentru noi in general - nici aici n-am avut noroc, suntem bolnaviori cu totii si acum eu am luat-o mai tare

- pe parte materiala, nu mi-ar strica un ceas, Longines, nu de alta, dar sa nu il mai tot intreb mereu pe Mos cat e ceasul - se pare ca o sa il mai intreb ceva timp de acum inainte pe Mosul cat e ceasul, ca n-a avut timp sa treaca si pe la mine sic

M-am bucurat insa de bucuria voastra si de faptul ca v-a placut joculetul.

Poate cine stie, anul care vine o sa fie mai darnic si Mosul meu. Si eu care credeam ca nu am fost chiar asa de rea anul acesta uff
ira_tgr
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
AdrianaC wrote:
Ira, sa inteleg ca e gata cererea in casatorie ? Pe cand nunta?

Bravo fetelor !

hohot hohot pana la urma am renuntat la ideea de casatorie (deocamdata) , si si am zis sa-mi doresc ceva, ce CHIAR pot primi cat de curand...

asa ca... am primit o oala sub presiune de 10 l - pe care mi-o doream de foarte mult timp, si apropo, sarmalele facute in ea - au iesit SUPEEEEEEEER firstprize
taki
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:18 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Katy, sincere condoleante!

Eu de Craciun am primit multe cadouri, printre care si o geanta rosie de la LV la care nu ma asteptam ras , am primit caldura de care aveam nevoie de la familia mea din RO.

Nu mi-am dorit ceva cu adevarat, am de toate, Sasha sa fie bine si eu sanatoasa ca sa le pot face pe toate.

A fost un Craciun linistit, fara sot cei drept uff , dar plin de satisfactii.thumright

AdrianaC
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:22 AM

Katy, sincere condoleante ! Stiu cum este, si eu am pierdut-o pe bunica mea anul trecut in ajun de Craciun, pe 22 dec, si nici macar n-am apucat sa o mai vad o data sau sa imi iau ramas bun.uff
kali
Scris: Saturday, December 30, 2006 11:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu am avut parte de cel mai frumos Craciun, si prin prisma faptului ca a fost si ziua Alexiei, cu multe emotii, stari euforice, fericire si multa veselie. Din punctul asta de vedere am primit ce mi-am dorit; in plus suntem toti sanatosi si am putut profita la maxim de tot!!
Am petrecut in familie, unde ma simt cel mai bine, i-am avut alaturi pe cei dragi si am avut parte de multe cadouri-surpriza, cele mai multe de la sotul meu drag; si nici macar nu am banuit, desi intuitia nu m-a inselat de prea multe oriflowers
MNiko
Scris: Saturday, December 30, 2006 12:04 PM
Nivel: Guest

Ma bucur pt voi fetelor.

Eu nu mi-am dorit pt mine ceva anume. Ceea ce mi-am dorit pt Cristina am avut grija eu sa ii iau. Pt mine mi-am facut eu cadou un trening ca imi trebuia, dar ma asteptam sa primesc si eu ceva macar de simbol. Ma refer aici doar la sotul meu ca am primit cadouri de pe forum, de la mama, de la soacra si de la serviciu. Dar de la sotul meu nimic. Doar cicaleala ... si de cand a inceput asa nu stiu (din pacate soacra-mea ii canta in struna)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.