|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Imi doresc sanatate,fericire si pace in familia mea si stiu ca le voi primi! |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mi-am dorit o casuta si am primit un... sut in fund de fapt.. mai multe suturi.. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nu mai e de actualitate casuta? Ca tocmai acum am vazut-o si eu si ma minunam. sau doar s-a dus termenul de achizitionare spre ianuarie si nu e de Craciun... |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi doresc sanatate si spor la crosetat |
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu mi-am dorit zapada - si am, chiar prea multa. Si-mi mai doresc ceva... dar cred ca ramane pentru anul viitor. |
| cute_babies_of_mine wrote:Nu mai e de actualitate casuta? Ca tocmai acum am vazut-o si eu si ma minunam. sau doar s-a dus termenul de achizitionare spre ianuarie si nu e de Craciun...
ei, nuu...... mai e, dar speram de Craciun sa facem bradutul acolo, insa deocamdata stagnam... poate in ianuarie, februarie... imi doream macar sa primesc un raspuns pana de Craciun, o aprobare verbala atata tot, chiar daca ne apucam de facut actele in ianuarie 2010, numai sa am si eu sarbatorile linistite, fara stres si dureri de stomac, dar n-au vrut sa-mi faca asa un cadou |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulibuli, cu incredere pasim amandoua in anul viitor, cu acelasi tel ( casa noua ). Asa ca nu te descuraja ca ma descurajezi si pe mine ! Ok ? Mamicilor, va doresc sa va vedeti visele, sperantele, aspiratiile implinite cat se poate de curand ! |
| Maria & Mario wrote:Bulibuli, cu incredere pasim amandoua in anul viitor, cu acelasi tel ( casa noua ). Asa ca nu te descuraja ca ma descurajezi si pe mine ! Ok ? Mamicilor, va doresc sa va vedeti visele, sperantele, aspiratiile implinite cat se poate de curand !
Din cate stiu tu deja ai semnat actele, nu? Nu e nimic nesigur .. oricum, la anul povestim impresii despre gustul cafelei bauta la casuta noastra, da? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ca in fiecare an, mi-am dorit sa fim cu toata familia unita, ori in Ro, ori aici la noi, dar asta e greu de realizat, asa ca ma multumesc sa fiu cu Dan si Karina, sanatosi, sa-i stim si pe ai nostrii sanatosi si sa ne revedem cand se va putea cu bine. Cadourile au fost multe si generoase, mai ales pentru picea familiei, care-a fost rasfatata de noi si mai ales de prieteni, care, ca de obicei, au coplesit-o cu jucarii frumoase, carticele si dulciuri. Multumim tuturor mosilor ! |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulibuli, am semnat actele pentru banca, pentru avocati. Actele finale inca nu au venit la semnat, tot in aer suntem, ca aici dureaza 3 luni sa semnezi complition date -ul ! Asa ca.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oana, o noua casa e un cadou extraordinar de Craciun! Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti mai fericiti in ea! Ce mult dureaza actele la voi! Inseamna ca va mutati dupa astea 3 luni? |
|
|