Ce v-ati dorit si ce ati primit de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Saturday, December 19, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Imi doresc sanatate,fericire si pace in familia mea si stiu ca le voi primi!hearts hearts angel
bulibuli
Scris: Saturday, December 19, 2009 2:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mi-am dorit o casuta si am primit un... sut in fund plans de fapt.. mai multe suturi..
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, December 19, 2009 3:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Nu mai e de actualitate casuta? Ca tocmai acum am vazut-o si eu si ma minunam. sau doar s-a dus termenul de achizitionare spre ianuarie si nu e de Craciun...
ingerash
Scris: Saturday, December 19, 2009 3:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Imi doresc sanatateangel si spor la crosetatras hohot
kali
Scris: Saturday, December 19, 2009 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu mi-am dorit zapadacraciun - si am, chiar prea multa.firstprize
Si-mi mai doresc ceva... dar cred ca ramane pentru anul viitor.
bulibuli
Scris: Saturday, December 19, 2009 3:38 PM

cute_babies_of_mine wrote:
Nu mai e de actualitate casuta? Ca tocmai acum am vazut-o si eu si ma minunam. sau doar s-a dus termenul de achizitionare spre ianuarie si nu e de Craciun...

ei, nuu...... mai e, dar speram de Craciun sa facem bradutul acolo, insa deocamdata stagnam... poate in ianuarie, februarie... imi doream macar sa primesc un raspuns pana de Craciun, o aprobare verbala atata tot, chiar daca ne apucam de facut actele in ianuarie 2010, numai sa am si eu sarbatorile linistite, fara stres si dureri de stomac, dar n-au vrut sa-mi faca asa un cadou plans
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 19, 2009 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Bulibuli, cu incredere pasim amandoua in anul viitor, cu acelasi tel ( casa noua ). Asa ca nu te descuraja ca ma descurajezi si pe mine ! Ok ?
Mamicilor, va doresc sa va vedeti visele, sperantele, aspiratiile implinite cat se poate de curand ! majoreta majoreta
bulibuli
Scris: Wednesday, December 23, 2009 8:14 PM

Maria & Mario wrote:
Bulibuli, cu incredere pasim amandoua in anul viitor, cu acelasi tel ( casa noua ). Asa ca nu te descuraja ca ma descurajezi si pe mine ! Ok ?
Mamicilor, va doresc sa va vedeti visele, sperantele, aspiratiile implinite cat se poate de curand ! majoreta majoreta

computerlove computerlove Din cate stiu tu deja ai semnat actele, nu? Nu e nimic nesigur ..
oricum, la anul povestim impresii despre gustul cafelei bauta la casuta noastra, da? computerlove computerlove
delfinasa
Scris: Tuesday, December 29, 2009 6:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Ca in fiecare an, mi-am dorit sa fim cu toata familia unita, ori in Ro, ori aici la noi, dar asta e greu de realizat, asa ca ma multumesc sa fiu cu Dan si Karina, sanatosi, sa-i stim si pe ai nostrii sanatosi si sa ne revedem cand se va putea cu bine.
Cadourile au fost multe si generoase, mai ales pentru picea familiei, care-a fost rasfatata de noi si mai ales de prieteni, care, ca de obicei, au coplesit-o cu jucarii frumoase, carticele si dulciurisarbatoarecraciun. Multumim tuturor mosilor thankyou!
Maria & Mario
Scris: Tuesday, December 29, 2009 6:55 PM
Nivel

Bulibuli, am semnat actele pentru banca, pentru avocati. Actele finale inca nu au venit la semnat, tot in aer suntem, ca aici dureaza 3 luni sa semnezi complition date -ul ! Asa ca....computerlove grup
delfinasa
Scris: Tuesday, December 29, 2009 7:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Oana, o noua casa e un cadou extraordinar de Craciun! Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti mai fericiti in ea! pupici
Ce mult dureaza actele la voi!what Inseamna ca va mutati dupa astea 3 luni?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.