Ce urati la un barbat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, April 27, 2007 1:37 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cu siguranta fiecare are macar un lucru pe care nu suporta sa il vada la un barbat.

Care este acela?
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 27, 2007 4:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
nu imi place sa fie neingrijit... nespalat puker , cu unghiile mari si netaiate, imbracat efeminat, vopsit (God, I hate that!fool ) decat eventual in nuanta lui de par (ca sa acopere firele albe) si nu blond sau roscat cum am mai vazut pe unii si pe altii! lipsit de maniere, sa scuipe (asta le intrece pe toate puker ) sau sa vorbeasca ca un birjar!
Cristy
Scris: Friday, April 27, 2007 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
In afara celor enumerate de Andismom, cred ca nu-mi plac barbatii agresivi, suvenisti, care nu isi dau seama ca sunt femei pe lumea asta ( sau cel putin au impresia ca o femeie trebuie sa fie sluga lui personala)
De asemenea nu-mi plac barbatii care beau excesiv, inteleg sa bea de placere la o petrecere...in weekend dar nu mai mult.
kali
Scris: Friday, April 27, 2007 5:08 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pe langa cele enumerate de fete, nu-mi plac barbatii care poarta bijuterii: verigheta, ceas si atat (eventual un lant cu cruce, daca e credincios, dar finutz... nu din ala care se vede din avion).
Maria & Mario
Scris: Friday, April 27, 2007 7:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Repet dupa predecesoarele mele : Dupa cele enumerate de voi urasc cel mai mult MINCIUNA ! Nu sunt eu feminista, DAR mereu am considerat ca Barbatii sunt de neincredere si mincinosi , tocmai pentru ca mi se demonstreaza foarte des chestia asta ...... Asa ca ...... o bila neagra in plus pentru ei .

!!!!! parere personala !!!!!
Miri
Scris: Friday, April 27, 2007 8:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cand am citit intrebarea acestui topic, primul raspuns care mi-a venit in minte a fost:MINCIUNA!Cu toate multiplele ei fatete...
Mami de Mariathumright
delfinasa
Scris: Friday, April 27, 2007 9:17 PM
Nivel

Fizic : nespalatii si neingrijitii, cei care se imbraca anapoda, de prost gust, cei care isi pun tona de aur pe ei.
Moral si comportamental: mincinosii, increzutii, egoistii, afemeiatii, incultii care fac greseli de gramatica elementara, parvenitii care cred ca pot obtine tot ceea ce-si doresc, cei ce nu-si respecta parintii, oamenii din jur, betivii, batausii, cei ce injura ca la "usa cortului", scuipa, se scarpina la xxx, isi fac nevoile si isi sufla mucii pe strada (scuzati expresia, alta formulare nu mi-a venit acum), misoginii...si las enumerarea deschisa.
maria75
Scris: Friday, April 27, 2007 9:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2006
Caracterul slab, lipsa simtului umorului, lipsa vointei. Restul...sunt educabile sau pot accepta
Fluturas
Scris: Friday, April 27, 2007 10:05 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
cel mai mult urasc barbatii care se lauda.pe langa astea urasc mincinosii,agresivii,cei care nu se stiu imbraca...si lista e lunga
taki
Scris: Friday, April 27, 2007 10:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Cel mai mult si cel mai mult, urasc barbatii care:

- nu au unghiile ingrijite, nu suport sa vad jeg sub unghii sau sa aibe unghiile lungi sau mai rau sa-si lase unghia de la degetul mic lunga puker .

- nu au pantofii ingrijiti.

- scupia cand merg pe strada sau cand vorbesc cu mine. puker

- si nu suport sa vad cand un babrat jigneste o femeie in public...nici macar in gluma nu accept asa ceva.

- aaa, mai sunt barbatii care le miros picioarele dupa ce se descalta....puker nu am nevoie de un astfel de afrodisiac.puker
mihaela75
Scris: Saturday, April 28, 2007 2:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
La barbati in general nu prea ma uit ,nu-i vad ca al meu e asa frumos ca ma orbestesunny Dar la al meu urasc sforaiala de noapte plans abia astept sa ma mut la 4 camere sa am si eu dormitorul meu unde sa dorm.
Roxanel
Scris: Saturday, April 28, 2007 7:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Tot ce s-a spus mai spus ... mizeria sub unghii, dintii nespalati, etc
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, April 28, 2007 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
Cel mai mult si cel mai mult, urasc barbatii care:

- nu au unghiile ingrijite, nu suport sa vad jeg sub unghii sau sa aibe unghiile lungi sau mai rau sa-si lase unghia de la degetul mic lunga puker .

- nu au pantofii ingrijiti.

- scupia cand merg pe strada sau cand vorbesc cu mine. puker

- si nu suport sa vad cand un babrat jigneste o femeie in public...nici macar in gluma nu accept asa ceva.

- aaa, mai sunt barbatii care le miros picioarele dupa ce se descalta....puker nu am nevoie de un astfel de afrodisiac.puker

Alina esti tare!pupici sa stii ca si eu am vrut sa zic de picioarele "afordisiace" hohot dar m-am abtinut si am forumulat "nespalati"!ras
sousourel
Scris: Saturday, April 28, 2007 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Daca stau sa ma gandesc bine, in top 5, imi displac aceleasi lucruri, atat in ceea ce-i priveste pe barbati cat si pe femei: atitudinea artagoasa si/ de superioritate, murdaria, betia, limbajul vulgar, lipsa de politete in comportament si exprimare.
Jasmine
Scris: Sunday, June 24, 2007 6:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Cred ca sunt cam multe lucruri pe care nu le accept alcool
-agresivii
-libidinosii
-badaranii
-nespalatii
-manelistii
-incultii
-zgarcitii
-insistentii
-tipul "pierde vara"
-alcoolicii
-arogantii

si daca mai continui exclud cred 90% din barbatii planeteihohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.