|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Jasmine wrote:Cred ca sunt cam multe lucruri pe care nu le accept -agresivii -libidinosii -badaranii -nespalatii -manelistii -incultii -zgarcitii -insistentii -tipul "pierde vara" -alcoolicii -arogantii si daca mai continui exclud cred 90% din barbatii planetei
Subscriu si adaug:
-ghiulul pe oricare deget -aurul la gat, maini si alte membre -piercing in limba -mamalinga intre dinti sau oricare alt ingredient ingerat si ramas intre dinti -matreata pe haine inkise la culoare (si matreata in general vizibil afisata) -pozitia sezanda in metrou cu picioarele larg cracanate, cu geanta diplomat intre picioare si cu ziarul in mana -chelia -burta -taiatul ungiilor de la picioare live -bashinile si la popriu si la figurat -ragaiala (nu conteaza ca e dupa masa, inainte de masa, impotant e sa nu fiu eu de fata) -scobitul in nas si proiectarea mucozitatilor prin aer, pereti, mobila... -WC-ul proaspat imputit si dat cu parfum peste
Si daca mai continui, ca sa parafrazez , nu mai ramane pic de mascul fara pata !Poate doar al meu !
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ma alatur parerii tale. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Si pe langa toate astea (care nu-mi plac nici mie) nu suport sa vad un barbat care vorbeste la telefon si intre timp mananca sau fumeaza sau mai stiu eu ce... De fapt cred ca asta nu-mi place nici la o femeie. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu suport barbatii care ma privesc gales ,libidinosi ,mincinosi,alcoolici si care fluiera dupa femei |
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Aici ati zis cam tot ce nu suport la barbati si nu stiu daca ce am sa scriu mai departe nu va fi o repetare a tot ce ati zis voi,dar suna cam asa:
- mincinosii,increzutii,parvenitii,jegosii,zgarcitii,tipii care se cred mari "macho" si e vai de fundu` lor,manelistii,etc etc etc
|
| Ar mai fi ceva: nu-mi plac barbatii care incep fiecare propozitie cu "mama zice..." |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Chiar ma gandeam ca femeile au ajuns sa ii accepte pe toti barbatii prea usor in ultimii ani...ultimele postari sunt cam vechi... Eu am o lista lunga...si eu...doar ca sunt vorbe, gesturi, reactii aiurea la ei pe care le suport mai usor sau nu sau deloc. Toate defectele lor (ca si ale noastre, ale femeilor) sunt in sufletul fiecaruia intr-un anumit clasament, in functie de felul nostru de-a fi si in functie de scara noastra de valori. Mie imi displace cel mai mult la un barbat (si aici ma refer in mod special la sot, tata) lipsa bunului simt, nesimtirea si nepasarea. Desi sunt doar nuante de la acelasi lucru, toate trei se gasesc buchet in acelasi mascul.
Sa va dau un exemplu: vin de la Bucuresti, de la control la chirurg unde trebuia sa decid ce fac mai departe cu cancerul meu iar sotul vine dupa noi la gara (dupa 14ore de mers pe tren, la ora 1 noaptea sincer doar la somn ma gandeam). Ajunsi acasa, al meu intreaba ce si cum a fost, ii explic decizia mea (ca daca va fi necesar, as vrea sa ma operez de ziua mea), la care el incepe si striga la mine suparat: "de ce vrei sa te tina minte lumea ca ai murit de ziua ta? " Astea in conditiile in care acasa erau vasele nespalate, dezordine ca dupa cutremur si dansul proaspat dezlipit de la joc (care era pus frumos pe pauza...)
Probabil ca barbatii sunt o specie umana care se maturizeaza mental foarte tarziu sau niciodata, dar incep sa nu mai am scuze pentru ei... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| OFFFFFFFFF |
| fdianamaria wrote:.
Sa va dau un exemplu: vin de la Bucuresti, de la control la chirurg unde trebuia sa decid ce fac mai departe cu cancerul meu iar sotul vine dupa noi la gara (dupa 14ore de mers pe tren, la ora 1 noaptea sincer doar la somn ma gandeam). Ajunsi acasa, al meu intreaba ce si cum a fost, ii explic decizia mea (ca daca va fi necesar, as vrea sa ma operez de ziua mea), la care el incepe si striga la mine suparat: "de ce vrei sa te tina minte lumea ca ai murit de ziua ta? " Astea in conditiile in care acasa erau vasele nespalate, dezordine ca dupa cutremur si dansul proaspat dezlipit de la joc (care era pus frumos pe pauza...)
Probabil ca barbatii sunt o specie umana care se maturizeaza mental foarte tarziu sau niciodata, dar incep sa nu mai am scuze pentru ei...
E trist, chiar foarte trist.Si totusi nu cred ca e asa pentru ca nu e alaturi de tine ci pentru ca nu stie cum sa reactioneze altfel.Bineinteles ca chestia cu "cutremurul" gasit in casa nu e ok deloc. Cand eu am trecut prin ce treci tu sotul meu mi-a fost alaturi in multe feluri, dar niciodata nu l-am vazut sa "sufere" alaturi de mine.Mi se parea ca e foarte indiferent.Abia mai tarziu am aflat ca plangea cand nu eram eu, ca se ruga pentru mine, ca incerca sa ma incurajeze si sa-mi ridice moralul in felul lui.Doar ca mie mi-ar fi facut bine sa stiu lucrul acesta atunci cand aveam cu adevarat nevoie |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/12/2015 Mesaje: 14
| Subscriu lista de mai sus. Dar cred ca cel mai mult ma deranjeaza mincinosul. Pentru ca minciuna, fie ea de orice natura, este folosita de barbati pentru a se scuza, pentru a nu isi asuma, pentru a ascunda samd. Iar noi, prea ne-am "obisnuit" ca asa sunt ei sau asa sunt programati genetic.
Un articol simpatic despre barbatul alfa : http://www.artdevivre.ro/barbatul-alfa/ |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Bereea, total de acord cu tine...dar e dureroasa lipsa de comunicare la momentul potrivit. Si ma refer la o comunicare clara si deschisa. Sa nu vrei sa spui ce simti, ce gandesti omului cu care iti imparti viata e ca si cand ai locui cu un strain. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Diana Nu sunt in masura sa dau sfaturi, insa un lucru pe care l-am invatat e sa spun mai clar ceea ce vreau. Spre ex, in situatie de fata as fi spus ca era preferabil sa fii gasit casa curata si vasele spalate ca sa ma pot si eu odihni si reculege, sa ma pot pregati sufleteste si psihic pentru ceea ce urmeaza.
In fine, e dureros, nu pot decat sa iti spun ca ma gandesc la tine si iti doresc multa putere sa mergi inainte |
|
|