Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Radeti voi dar sta e o vorba din popor desi sunt sigura ca e nascocita de un barbat bolnav psihic...ca femeie tre sa fie asa ,asa si asa.Ce sa zic ,ca barbatul o fi vreun rupt din soare si femeia sa-i stea cand la bucatarie cand la dormitor pe post de ce vrea mintea lui bolnava.Am auzit prea des vorba asta si-mi provoaca greata mereu cand o aud,femeile chiar cred ca daca fac tripla ipostaza barbatii le pretuiesc mai mult |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Depinde de barbat Io pot sa fac octoipostaze, ca dupa 16 ore de munca nu-i mai trebuie nik saracului om M-am documentat cica si iaca rezultatele: -aia care cere bani e prostituata -aia care o face din placere e c.. -aia care o face hoteste si se da doamna in societate e t..fa
Mey, ce lectii sunt pe net, sa lesini nu alta
|
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| mikaela wrote:Depinde de barbat Io pot sa fac octoipostaze, ca dupa 16 ore de munca nu-i mai trebuie nik saracului om M-am documentat cica si iaca rezultatele: -aia care cere bani e prostituata -aia care o face din placere e c.. -aia care o face hoteste si se da doamna in societate e t..fa Mey, ce lectii sunt pe net, sa lesini nu alta
Lesin nu alta! Mika cred ca-mi trag viza de state si vin sa te cunosc! |
|
| Te astept cu bratele deschise |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| A fi femeie nu insemna a purta rochie, a te catara pe tocuri sau a bea un ceai fix la ora 5.Nu este greu sa fii frumoasa sau bine imbracata, sa ai carte multa si sa ai success in afaceri. Dar este greu sa fii rafinata si blanda, diplomata, amabila si puternica spiritual, este greu sa fii fericita, nu doar sa te prefaci ca esti si sa elimini prin toti porii dragoste de oameni. Este greu sa te simti implinita si sa zambesti cand esti privita cu invidie si rautate, este greu sa ramai demna cand greutatile vietii incearca sa te doboare, sa primesti totul cu zambetul pe buze si sa raspunzi la tot cu bunatate si intelepciune. Este greu sa fii femeie adevarata. Oferim totul, chiar si viata noastra, cerem in schimb doar respect. Sa fim femei depinde si de barbatul de langa noi care trebuie sa ne sustina si sa ne faca sa ne simtim frumoase si iubite. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu n-am inteles cum e cu "femeia adevarata"...si deodata asa ma simt neadevarata ca eu nu zambesc cui ma uraste ci ii sar la beregata Eu cred ca tre sa fim noi insine nu exista femeie adevarata sau neadevarata . |
|
| Mai Miha, ce le nimeresti tu cateodata!!
|
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Sunteti tari! o zi buna tuturor asa cum a-ti facut-o voi pe-a mea. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| CasandraE wrote:
Eu lucrez in SAP, adica sistemul informatic care controleaza tot intr-un supermarket. In cazul multinationalelor, gen Carrefour, Metro, etc, pentru care am lucrat, treaba sta exacy cum v-am spus. Nu stiu ce vi se pare ciudat, este vorba de bani multi, si este legal, adica marfa este scoasa din gestiune cu o zi inainte de a expira, si bagata in productie la raionul de preparate gatite. Sa nu-mi spuneti ca nu ati vazut chiar si in raft la vanzare pui sau alte produse care expira peste 1 zi sau chiar in ziua respectiva?
Confirm tot ce spune Casandra. Singura mentiune ca termenul de valabilitate nu indica cand se strica alimentul, dar tot ar trebui mai multa transparenta in ceea ce priveste ingredientele folosite.
|
|
|