Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Berea,imbuibare vroiam sa zic....si eu sunt gurmanda la fructe,legume,patiserie. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu sunt o gurmanda si mananc cu o placereeeee... pun pariu ca fac pofta oricui.
ingerash wrote:Berea,imbuibare vroiam sa zic....si eu sunt gurmanda la fructe,legume,patiserie.
Ingerash, nu exista sa fii gurmand la... ceva. Ori esti, ori nu esti. Din ceea ce spui tu, ai preferinte pentru anumite alimente... a fi gurmand inseamna a aprecia mancarurile bune si a savura mancarea ( fara a papa, neaparat, in cantitati mari ).
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| t-mihaela wrote:Daca puii din galantare o zi inainte de expirare trece la HMR si devine un gustos rotisor care se vinde tot exact in seara aia si omul tot in seara il si mananca ca vine de la munca obosit n-are chef de gatit...Ce imi scapa aici?Cu ce ma afecteaza pe mine clientul? Si care-i scopul postarii tale, sa-mi arate ca mananc pui expirati?
Mihaela, scopul meu nu este sa-ti arat ca mananci pui stricati. Fiecare este liber sa consume ce vrea, atata timp cat este in cunostinta de cauza. Sunt perfect de acord cu ce s-a zis mai sus despre risipa, dar in cazul unor alimente ajunse la limita de valabilitate, eu una as vedea normal sa se vanda neprelucrate, eventual la un pret mai mic. Astfel poti inspecta vizual, sau chiar "mirosi" produsul inainte de a-l cumpara. Prin procesare termica si adaosul de condimente, nu-ti mai poti da seama de nimic. Si povestea e mai complicata, nu e vornba numai de produse congelate, unde 1 zi in plus nu cred ca are mare importanta. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Hai sa lasam produsele expirate sau nu,sunteti offtopic. Cred ca o femeie ar trebui sa nu uite de cele 3 arhicunoscute: sa stie sa fie o doamna in societate,o bucatareasa in bucatarie si o c.... in dormitor. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| alimami wrote:Hai sa lasam produsele expirate sau nu,sunteti offtopic. Cred ca o femeie ar trebui sa nu uite de cele 3 arhicunoscute: sa stie sa fie o doamna in societate,o bucatareasa in bucatarie si o c.... in dormitor.
Buna vorba si adevarata! Alimami mie nu prea imi iese treaba cu bucatareasa! |
|

| alimami wrote:Hai sa lasam produsele expirate sau nu,sunteti offtopic. Cred ca o femeie ar trebui sa nu uite de cele 3 arhicunoscute: sa stie sa fie o doamna in societate,o bucatareasa in bucatarie si o c.... in dormitor.
da,da si la a treia nu prea...
Ma invata o prietena(este mai in varsta) despre ce trebuie sa stie o femeie casatorita: -sa isi uimeasca sotul zilnic,zambet,imbracaminte,machiaj,unghi -sa hraneasca iubirea copiilor pentru sotul ei,tatal lor -sa nu ezite sa ia initiativa in dormitor...
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| ingerash wrote:  da,da si la a treia nu prea... Ma invata o prietena(este mai in varsta) despre ce trebuie sa stie o femeie casatorita: -sa isi uimeasca sotul zilnic,zambet,imbracaminte,machiaj,unghi -sa hraneasca iubirea copiilor pentru sotul ei,tatal lor -sa nu ezite sa ia initiativa in dormitor...
Acum plec sa ma machiez ... coafata sunt , unghii frumoase am , deci sunt ok astazi |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
Adika cum o c...in dormitor? Sa ceara bani? Ca eu asta stiu ca inseamna, una care face sex pe bani, eventual cu mai multi barbati
Cred ca nu am invatat destule pana la varsta mea ori am devenit babaciune expirata si nu mai sunt la curent cu noutatile |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Oi vey Mikaela, m-ai facut sa rad cum nu am mai ras demult! Scuze de off-topic! Ca multa dreptate mai ai! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mika dar de ce pe bani? Se poate si pe treburi casnice! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Adica ai spui . iubytule tu spala vasele ,trage cu aspiratorul ca eu te astept cuminticca,,,in pat
Doamne ce m-am mai distrat cu voi fetelor , sunteti mortale |
|

| ca o prescurtare ar veni"ma excita cand speli tu vasele" |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Pai fetelor, ma apuc sa-i fac sotului sortulet cu volanase, sa vad cat il excit dupa 16 ore de munca...macar in weekend sa-l poarte |
|

| |
|
|