Ce trebuie sa stie o femeie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, May 31, 2012 10:12 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Berea,imbuibare vroiam sa zic....si eu sunt gurmanda la fructe,legume,patiserie.
kali
Scris: Thursday, May 31, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu sunt o gurmanda si mananc cu o placereeeee... pun pariu ca fac pofta oricui.

ingerash wrote:
Berea,imbuibare vroiam sa zic....si eu sunt gurmanda la fructe,legume,patiserie.

Ingerash, nu exista sa fii gurmand la... ceva. Ori esti, ori nu esti. Din ceea ce spui tu, ai preferinte pentru anumite alimente... a fi gurmand inseamna a aprecia mancarurile bune si a savura mancarea ( fara a papa, neaparat, in cantitati mari ).
CasandraE
Scris: Thursday, May 31, 2012 11:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
t-mihaela wrote:
Daca puii din galantare o zi inainte de expirare trece la HMR si devine un gustos rotisor care se vinde tot exact in seara aia si omul tot in seara il si mananca ca vine de la munca obosit n-are chef de gatit...Ce imi scapa aici?Cu ce ma afecteaza pe mine clientul? Si care-i scopul postarii tale, sa-mi arate ca mananc pui expirati?

Mihaela, scopul meu nu este sa-ti arat ca mananci pui stricati. Fiecare este liber sa consume ce vrea, atata timp cat este in cunostinta de cauza. Sunt perfect de acord cu ce s-a zis mai sus despre risipa, dar in cazul unor alimente ajunse la limita de valabilitate, eu una as vedea normal sa se vanda neprelucrate, eventual la un pret mai mic. Astfel poti inspecta vizual, sau chiar "mirosi" produsul inainte de a-l cumpara. Prin procesare termica si adaosul de condimente, nu-ti mai poti da seama de nimic. Si povestea e mai complicata, nu e vornba numai de produse congelate, unde 1 zi in plus nu cred ca are mare importanta.
alimami
Scris: Thursday, May 31, 2012 11:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Hai sa lasam produsele expirate sau nu,sunteti offtopic.
Cred ca o femeie ar trebui sa nu uite de cele 3 arhicunoscute: sa stie sa fie o doamna in societate,o bucatareasa in bucatarie si o c.... in dormitor.
roxinthya
Scris: Thursday, May 31, 2012 12:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
alimami wrote:
Cred ca o femeie ar trebui sa nu uite de cele 3 arhicunoscute: sa stie sa fie o doamna in societate,o bucatareasa in bucatarie si o c.... in dormitor.

Buna vorba si adevarata!
Alimami mie nu prea imi iese treaba cu bucatareasa! hohot hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Thursday, May 31, 2012 5:23 PM
Nivel

alimami wrote:

hohot hohot hohot da,da si la a treia nu prea...

Ma invata o prietena(este mai in varsta) despre ce trebuie sa stie o femeie casatorita:
-sa isi uimeasca sotul zilnic,zambet,imbracaminte,machiaj,unghi
-sa hraneasca iubirea copiilor pentru sotul ei,tatal lor
-sa nu ezite sa ia initiativa in dormitor...
TatyKS
Scris: Thursday, May 31, 2012 5:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
ingerash wrote:

hohot hohot hohot da,da si la a treia nu prea...

Ma invata o prietena(este mai in varsta) despre ce trebuie sa stie o femeie casatorita:
-sa isi uimeasca sotul zilnic,zambet,imbracaminte,machiaj,unghi
-sa hraneasca iubirea copiilor pentru sotul ei,tatal lor
-sa nu ezite sa ia initiativa in dormitor...

Acum plec sa ma machiezras ... coafata sunt , unghii frumoase am , deci sunt ok astazidance
mikaela
Scris: Friday, June 1, 2012 4:20 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
alimami wrote:

Adika cum o c...in dormitor? Sa ceara bani? Ca eu asta stiu ca inseamna, una care face sex pe bani, eventual cu mai multi barbati alcool alcool

Cred ca nu am invatat destule pana la varsta mea ori am devenit babaciune expirata si nu mai sunt la curent cu noutatile hohot hohot hohot
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, June 1, 2012 4:55 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
mikaela wrote:

Adika cum o c...in dormitor? Sa ceara bani? Ca eu asta stiu ca inseamna, una care face sex pe bani, eventual cu mai multi barbati alcool alcool

Cred ca nu am invatat destule pana la varsta mea ori am devenit babaciune expirata si nu mai sunt la curent cu noutatile hohot hohot hohot

Oi vey Mikaela, m-ai facut sa rad cum nu am mai ras demult! Scuze de off-topic! Ca multa dreptate mai ai! pupici
oanamaria
Scris: Friday, June 1, 2012 7:06 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
hohot hohot hohot
roxinthya
Scris: Friday, June 1, 2012 7:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mika dar de ce pe bani? Se poate si pe treburi casnice! hohot hohot hohot hohot hohot
gabyta
Scris: Friday, June 1, 2012 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
roxinthya wrote:
Mika dar de ce pe bani? Se poate si pe treburi casnice! hohot hohot hohot hohot hohot
Adica ai spui . iubytule tu spala vasele ,trage cu aspiratorul ca eu te astept cuminticca,,,in pat ras hohot hohot

Doamne ce m-am mai distrat cu voi fetelor , sunteti mortale hohot hohot hohot hohot iloveyou
ingerash
Scris: Friday, June 1, 2012 11:06 AM
Nivel

hohot hohot hohot hohot ca o prescurtare ar veni"ma excita cand speli tu vasele"sic hohot hohot hohot
mikaela
Scris: Friday, June 1, 2012 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Pai fetelor, ma apuc sa-i fac sotului sortulet cu volanase, sa vad cat il excit dupa 16 ore de munca...macar in weekend sa-l poarte hohot hohot hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Friday, June 1, 2012 4:09 PM
Nivel

cool cool cool hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.