Ce trebuie sa stie o femeie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 14, 2009 10:49 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bifez tot in afara de cocktail traznet ! Pentru asta il am pe sot ! hohot
petro
Scris: Wednesday, October 14, 2009 7:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Inainte sa deosebesc un fals de original, ar trebui sa stiu la ce foloseste poseta, nu? Chestiile astea feminine ma fac sa intru in mari incurcaturi...sic
bereea
Scris: Wednesday, October 14, 2009 7:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
petro wrote:
Inainte sa deosebesc un fals de original, ar trebui sa stiu la ce foloseste poseta, nu? Chestiile astea feminine ma fac sa intru in mari incurcaturi...sic

credeam ca sunt singura femeie care uraste sa poarte poseta...ma simt usurata ca nu este asa
raly
Scris: Wednesday, October 14, 2009 8:43 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
petro wrote:

hohot hohot hohot

Mai,mai eu le stiu pe toate.........sunt experta!hohot hohot
KRYS85
Scris: Wednesday, October 14, 2009 9:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si eu urasc poseta cateodata mai ales ca trebe sa-mi cautr telefonul mobil prin earas ,totdeauna il pierd si pana sa raspund nu mai sunaras !Adica la poseta mea sotul meu i spune rucsachohot hohot !!!
michi
Scris: Thursday, October 15, 2009 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
cristina85 wrote:
Si eu urasc poseta cateodata mai ales ca trebe sa-mi cautr telefonul mobil prin earas ,totdeauna il pierd si pana sa raspund nu mai sunaras !Adica la poseta mea sotul meu i spune rucsachohot hohot !!!

Am avut senyatia ca vorbesti de mine hohot hohot.dar mi-am dat seama ca eu de regula caut tot prin geantaras
KRYS85
Scris: Thursday, October 15, 2009 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
michi wrote:

Am avut senyatia ca vorbesti de mine hohot hohot.dar mi-am dat seama ca eu de regula caut tot prin geantaras

hohot hohot
Fluturas
Scris: Thursday, October 15, 2009 2:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bereea wrote:

credeam ca sunt singura femeie care uraste sa poarte poseta...ma simt usurata ca nu este asa

hai ca intru si eu,si de asta ma bucur ca am bebe mic,nu mai am nevoie de poseta,bag toate in geanta de la caruciorras

eu mai am cateva de invatat,dar mai am timp pana la 30 ani
delfinasa
Scris: Friday, October 16, 2009 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Oh, my God! Am trecut de 30 de ani si:
-n-am avut deloc un trecut suculent;
-surubelnite, bormasina am in permanenta in portbagaj si chiar am avut nevoie de ele;
-dar ce ma fac ca n0am sutien negru din dantela? urgent need!!! Fug acum la Victoria's secret sa-mi iau u8nul
-am chiar mult mai mult de 8 farfurii identice - de unica folosinta sic.
-la capitolul gastronomie stau bine, n-a murit nimeni dupa ce-a mancat ce-am gatit euras si da, din cand in cand mai fac si feluri de mancare turbate, iuti, sarate de-ti ard sufletulalcool
-eu sa tac? poate cand voi fi la 2m sub pamant
-nu stiu sa fierb oua: ba le fac prea moi, ba tari pana se crapa coaja si galbenusul numai galben nu mai eras
-am si un cocktail traznet: 100gr kahlua, 50 gr. heavy whipped cream si cateva cuburi de gheata cool alcool
-nu prea cer ajutor desi poate fi evident ca am nevoie
-la nr.17+18 - ce buget? chiar dac-ar exista, ar suferi saptamanal rectificari de urgenta ras
sousourel
Scris: Sunday, October 18, 2009 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Cu pasi repezi ma apropiu si eu de 30cyclops si trusa de scule o am si sunt mandra sa o folosesc si sictirita cand mi-o "imprumuta" altcineva. Cu un nr de procente simt ca ma apropiu de asa-zisele cerinte, dar nu le consider pe toate importante.floare3
oanamaria
Scris: Friday, March 12, 2010 4:17 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Merita recitit!
bulibuli
Scris: Friday, March 12, 2010 4:47 PM

Inregistrat: 3/17/2008
michi wrote:

sotul meu imi spune sa-i dau politistului poseta cand ma mai opreste si sa-i zic: vrei permisul? daca-l gasesti al tau este! hohot hohot hohot
Laura
Scris: Friday, March 12, 2010 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
bulibuli wrote:

sotul meu imi spune sa-i dau politistului poseta cand ma mai opreste si sa-i zic: vrei permisul? daca-l gasesti al tau este! hohot hohot hohot

ras Buna idee!
bulibuli
Scris: Friday, March 12, 2010 5:18 PM

Inregistrat: 3/17/2008
si apropos de ceea ce trebuie sa stie un barbat: sa stie sa faca o femeie fericita din toate punctele de vedere (asta e cam greu, intre noi fie vorbasic )
raly
Scris: Friday, March 12, 2010 7:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
bulibuli wrote:
si apropos de ceea ce trebuie sa stie un barbat: sa stie sa faca o femeie fericita din toate punctele de vedere (asta e cam greu, intre noi fie vorbasic )

hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.