Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bifez tot in afara de cocktail traznet ! Pentru asta il am pe sot ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Inainte sa deosebesc un fals de original, ar trebui sa stiu la ce foloseste poseta, nu? Chestiile astea feminine ma fac sa intru in mari incurcaturi... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| petro wrote:Inainte sa deosebesc un fals de original, ar trebui sa stiu la ce foloseste poseta, nu? Chestiile astea feminine ma fac sa intru in mari incurcaturi...
credeam ca sunt singura femeie care uraste sa poarte poseta...ma simt usurata ca nu este asa |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| petro wrote:Inainte sa deosebesc un fals de original, ar trebui sa stiu la ce foloseste poseta, nu? Chestiile astea feminine ma fac sa intru in mari incurcaturi...
Mai,mai eu le stiu pe toate.........sunt experta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu urasc poseta cateodata mai ales ca trebe sa-mi cautr telefonul mobil prin ea ,totdeauna il pierd si pana sa raspund nu mai suna !Adica la poseta mea sotul meu i spune rucsac !!! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| cristina85 wrote:Si eu urasc poseta cateodata mai ales ca trebe sa-mi cautr telefonul mobil prin ea ,totdeauna il pierd si pana sa raspund nu mai suna !Adica la poseta mea sotul meu i spune rucsac !!! Am avut senyatia ca vorbesti de mine .dar mi-am dat seama ca eu de regula caut tot prin geanta |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| michi wrote:Am avut senyatia ca vorbesti de mine .dar mi-am dat seama ca eu de regula caut tot prin geanta
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea wrote:
credeam ca sunt singura femeie care uraste sa poarte poseta...ma simt usurata ca nu este asa
hai ca intru si eu,si de asta ma bucur ca am bebe mic,nu mai am nevoie de poseta,bag toate in geanta de la carucior
eu mai am cateva de invatat,dar mai am timp pana la 30 ani |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Oh, my God! Am trecut de 30 de ani si: -n-am avut deloc un trecut suculent; -surubelnite, bormasina am in permanenta in portbagaj si chiar am avut nevoie de ele; -dar ce ma fac ca n0am sutien negru din dantela? urgent need!!! Fug acum la Victoria's secret sa-mi iau u8nul -am chiar mult mai mult de 8 farfurii identice - de unica folosinta . -la capitolul gastronomie stau bine, n-a murit nimeni dupa ce-a mancat ce-am gatit eu si da, din cand in cand mai fac si feluri de mancare turbate, iuti, sarate de-ti ard sufletul -eu sa tac? poate cand voi fi la 2m sub pamant -nu stiu sa fierb oua: ba le fac prea moi, ba tari pana se crapa coaja si galbenusul numai galben nu mai e -am si un cocktail traznet: 100gr kahlua, 50 gr. heavy whipped cream si cateva cuburi de gheata -nu prea cer ajutor desi poate fi evident ca am nevoie -la nr.17+18 - ce buget? chiar dac-ar exista, ar suferi saptamanal rectificari de urgenta |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cu pasi repezi ma apropiu si eu de 30 si trusa de scule o am si sunt mandra sa o folosesc si sictirita cand mi-o "imprumuta" altcineva. Cu un nr de procente simt ca ma apropiu de asa-zisele cerinte, dar nu le consider pe toate importante. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Merita recitit! |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| michi wrote:Am avut senyatia ca vorbesti de mine .dar mi-am dat seama ca eu de regula caut tot prin geanta
sotul meu imi spune sa-i dau politistului poseta cand ma mai opreste si sa-i zic: vrei permisul? daca-l gasesti al tau este! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
|
Buna idee! |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| si apropos de ceea ce trebuie sa stie un barbat: sa stie sa faca o femeie fericita din toate punctele de vedere (asta e cam greu, intre noi fie vorba ) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| bulibuli wrote:si apropos de ceea ce trebuie sa stie un barbat: sa stie sa faca o femeie fericita din toate punctele de vedere (asta e cam greu, intre noi fie vorba )
|
|
|