Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| imi place... "un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien negru de dantela....." 8 farfurii si 8 pahare.... e problema mea de cand ma stiu, pt ca toate seturile sunt de 6!!! si eu rareori am la masa 4 sau mai putini oaspeti.. deci obsesia mea de-o viata e sa-mi iau cate 2 seturi din orice, ca oricum la prima folosire se sparge o piesa din set si raman cu 5 ani buuuuni, dar botezul asta parca e lege la noi in casa... asa ca 12 mi se pare perfect, raman cu 11 si de obicei imi ajung am cateva feluri de mancare care-mi plac, imi place sa le gatesc si imi ies bune... dar totul depinde de fapt de starea mea de spirit, cand sunt certata cu sotul si mancarea are alt gust, desi reteta e aceeasi, stiti cum se spune, in tot trebuie sa pui "dragoste" altfel nu iese.... in rest... as mai adauga pe ici pe colo cate ceva, dar ma abtin |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Hehe, in luna de miere m-a dus sotul in Metro si a cumparat (printre altele) o trusa de scule. Cand l-am intrebat lace are nevoie ca i-o imprumuta taica-meu pe-a lui in caz de urgenta mi-a raspuns ca e "Pentru tine, ca tie nu ti-o imprumuta!" Asa ca le am aproape pe toate. Imi lipsesc alea 8 farfurii de acelasi fel Cat despre stiut, sunt inca tanara, mai am de invatat reteta aia. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Aoleu,n-am bani sa ma mut daca e cazul farfuriile trebuie sa mi le numar,am un set nou in camara,am sa-mi aleg si un fel de mancare "turbat",in rest am de toate cred,mai citesc lista. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ce am observat eu de-a lungul timpului: o femeie trebuie sa stie CAND sa taca.. e foarte important. Eu nu mi-am insusit aceasta lectie, desi fac eforturi... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Buli ,foarte adevarat dar e si foarte greu !!!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| bulibuli wrote:Ce am observat eu de-a lungul timpului: o femeie trebuie sa stie CAND sa taca.. e foarte important. Eu nu mi-am insusit aceasta lectie, desi fac eforturi...
nu stiu daca am sa reusesc vreodata.si un barbat trebuie sa invete sa taca ...sau macar sa numere pana la o mie inainte de a vorbi pentru a avea timp sa gandeasca ceea ce spune. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Bereea |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| BEREEA - Bani sa ma mut in nici un caz, farfurii si pahare - sunt pe aproape (am numai cate 6- sau 5) , surubelnite la set - nu , cu mancarea ma mai descurc .Nu stau asa bine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Care sunt cele 30 de lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie inainte de a implini 30 de ani?
1. Sa fiarba un ou 2. Sa-i spuna diplomatic mamei sa nu-si mai bage nasul in viata ei 3. Sa fie brici la un interviu pentru o slujba 4. Sa il invite la o intalnire pe un barbat 5. Sa trimita o scrisoare de multumire sincera 6. Sa asculte un prieten care are necazuri 7. Sa ceara ajutor 8. Sa puna capat repede si eficient unei relatii nesanatoase (fie romantica, fie platonica) 9. Sa impacheteze frumos un cadou 10. Sa spuna "nu" fara sa ofenseze 11. Sa gateasca o cina grozava din doar cinci lucruri pe care le are in frigider 12. Sa-i spuna partenerului ei exact cum sa o satisfaca 13. Sa coasa un nasture 14. Sa faca un cocktail traznet 15. Sa-si scoata sutienul fara a dezbraca si camasa 16. Sa se dea cu lip gloss pe intuneric 17. Sa isi echilibreze bugetul 18. Sa-si faca un buget de cumparaturi si sa se tina de el 19. Sa gaseasca cea mai buna oferta 20. Sa negocieze un salariu sau o marire 21. Sa citeasca o harta 22. Sa cheme un taxi 23. Sa spuna ceva in franceza doar pentru ca poate 24. Sa-si ceara scuze cand a gresit 25. Sa-si cunoasca trupul si sa se imbrace pentru a-si pune in evidenta calitatile 26. Sa schimbe o roata la masina cand are pana (saus a stie pe cine sa sune cand i se intampla asta) 27. Sa detecteze un fals (poseta, diamant, potential prieten...) 28. Sa mimeze interesul 29. Sa stie cat sa lase bacsis la o cina 30. Sa stie cum se tine in brate un bebelus (in cele din urma, cineva din anturajul tau va avea un copil)
Sursa |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Heeei, se vede ca ma apropii de 30 ... Le stiu pe toate! Nah! ca am trait s-o spun si pe-asta! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si eu ma apropii de 30, dar din pacate, nu stiu multe din lucrurile de mai sus! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Dar multe mai trebuie sa stie o femeie! Barbatilor ce li se cere? |
|

| TeosOf wrote:Dar multe mai trebuie sa stie o femeie! Barbatilor ce li se cere?
exact la asta ma gndeam si eu... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| AM re-recitit ce trebuie sa stie o femeie de 30 de ani ca in februarie urmeaza sa-i implinesc si am descoperit si ce NU stiu eu si am curajul sa recunosc aici si sa ma descompir 3. Sa fie brici la un interviu pentru o slujba-Mai am de lucru mult la asta ! 9. Sa impacheteze frumos un cadou-prefer sa pun cadoul in punga de cadouri si implicit nu stiu sa impachetez 10. Sa spuna "nu" fara sa ofenseze -De cate ori spun NU persoana respectiva este deranjata chiar daca nu o arata ,dar o simt si credeti-ma ca-mi dau silinta sa sune bine Nu 18. Sa-si faca un buget de cumparaturi si sa se tina de el-NUUU in nici un caz mereu ma trezesc ca-mi trebuiesc muulte alte lucruri si sunt mana larga off!off! 21. Sa citeasca o harta -s-au inventat GPS-urile nu?! 28. Sa mimeze interesul -offff!Cine ma invata cum s-o fac?!Am incercat recunosc ,dar pare fals in mintea mea si nu am mai repetat ca imi da o stare de discomfort cand ma prefac Cam astea sunt !Multe ?!Putine?! |
|

| Eu ma apropii de 40 de ani si inca nu stiu tot c ar fi trebuit sa stiu la 30 |
|
|