Ce trebuie sa stie o femeie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Sunday, October 4, 2009 2:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
imi place... "un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien negru de dantela....." thumleft thumleft
8 farfurii si 8 pahare.... e problema mea de cand ma stiu, pt ca toate seturile sunt de 6!!! si eu rareori am la masa 4 sau mai putini oaspeti.. deci obsesia mea de-o viata e sa-mi iau cate 2 seturi din orice, ca oricum la prima folosire se sparge o piesa din set si raman cu 5 ani buuuuni, dar botezul asta parca e lege la noi in casa... asa ca 12 mi se pare perfect, raman cu 11 si de obicei imi ajung ras
am cateva feluri de mancare care-mi plac, imi place sa le gatesc si imi ies bune... dar totul depinde de fapt de starea mea de spirit, cand sunt certata cu sotul si mancarea are alt gust, desi reteta e aceeasi, stiti cum se spune, in tot trebuie sa pui "dragoste" altfel nu iese....
in rest... as mai adauga pe ici pe colo cate ceva, dar ma abtin sic sic
petro
Scris: Sunday, October 4, 2009 7:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Hehe, in luna de miere m-a dus sotul in Metro si a cumparat (printre altele) o trusa de scule. Cand l-am intrebat lace are nevoie ca i-o imprumuta taica-meu pe-a lui in caz de urgenta mi-a raspuns ca e "Pentru tine, ca tie nu ti-o imprumuta!" hohot Asa ca le am aproape pe toate. Imi lipsesc alea 8 farfurii de acelasi fel sic Cat despre stiut, sunt inca tanara, mai am de invatat reteta aia.
carla
Scris: Sunday, October 4, 2009 7:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Aoleu,n-am bani sa ma mut daca e cazulhohot farfuriile trebuie sa mi le numar,am un set nou in camara,am sa-mi aleg si un fel de mancare "turbat",in rest am de toateyes cred,mai citesc lista.
bulibuli
Scris: Monday, October 5, 2009 5:24 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ce am observat eu de-a lungul timpului: o femeie trebuie sa stie CAND sa taca.. e foarte important. Eu nu mi-am insusit aceasta lectie, desi fac eforturi... ras
KRYS85
Scris: Monday, October 5, 2009 7:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Buli newclap newclap newclap newclap ,foarte adevarat dar e si foarte greuras ras ras !!!!!pupici pupici
bereea
Scris: Monday, October 5, 2009 8:17 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
bulibuli wrote:
Ce am observat eu de-a lungul timpului: o femeie trebuie sa stie CAND sa taca.. e foarte important. Eu nu mi-am insusit aceasta lectie, desi fac eforturi... ras

nu stiu daca am sa reusesc vreodata.si un barbat trebuie sa invete sa taca ...sau macar sa numere pana la o mie inainte de a vorbi pentru a avea timp sa gandeasca ceea ce spune.
KRYS85
Scris: Monday, October 5, 2009 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Bereeathumright thumright thumright
michi
Scris: Monday, October 5, 2009 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
BEREEA - cool
Bani sa ma mut in nici un caz, farfurii si pahare - sunt pe aproape (am numai cate 6- sau 5)ras , surubelnite la set - nu , cu mancarea ma mai descurc .Nu stau asa bine sic
raly
Scris: Friday, October 9, 2009 9:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Care sunt cele 30 de lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie inainte de a implini 30 de ani?

1. Sa fiarba un ou
2. Sa-i spuna diplomatic mamei sa nu-si mai bage nasul in viata ei
3. Sa fie brici la un interviu pentru o slujba
4. Sa il invite la o intalnire pe un barbat
5. Sa trimita o scrisoare de multumire sincera
6. Sa asculte un prieten care are necazuri
7. Sa ceara ajutor
8. Sa puna capat repede si eficient unei relatii nesanatoase (fie romantica, fie platonica)
9. Sa impacheteze frumos un cadou
10. Sa spuna "nu" fara sa ofenseze
11. Sa gateasca o cina grozava din doar cinci lucruri pe care le are in frigider
12. Sa-i spuna partenerului ei exact cum sa o satisfaca
13. Sa coasa un nasture
14. Sa faca un cocktail traznet
15. Sa-si scoata sutienul fara a dezbraca si camasa
16. Sa se dea cu lip gloss pe intuneric
17. Sa isi echilibreze bugetul
18. Sa-si faca un buget de cumparaturi si sa se tina de el
19. Sa gaseasca cea mai buna oferta
20. Sa negocieze un salariu sau o marire
21. Sa citeasca o harta
22. Sa cheme un taxi
23. Sa spuna ceva in franceza doar pentru ca poate
24. Sa-si ceara scuze cand a gresit
25. Sa-si cunoasca trupul si sa se imbrace pentru a-si pune in evidenta calitatile
26. Sa schimbe o roata la masina cand are pana (saus a stie pe cine sa sune cand i se intampla asta)
27. Sa detecteze un fals (poseta, diamant, potential prieten...)
28. Sa mimeze interesul
29. Sa stie cat sa lase bacsis la o cina
30. Sa stie cum se tine in brate un bebelus (in cele din urma, cineva din anturajul tau va avea un copil)

Sursa
snowdrop
Scris: Tuesday, October 13, 2009 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
firstprize Heeei, se vede ca ma apropii de 30 ... Le stiu pe toate! Nah! ca am trait s-o spun si pe-asta!hainoroc
Anelise
Scris: Tuesday, October 13, 2009 10:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si eu ma apropii de 30, dar din pacate, nu stiu multe din lucrurile de mai sus! alcool
TeosOf
Scris: Tuesday, October 13, 2009 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Dar multe mai trebuie sa stie o femeie! Barbatilor ce li se cere?fumeaza
bereea
Scris: Wednesday, October 14, 2009 8:03 AM
Nivel

TeosOf wrote:
Dar multe mai trebuie sa stie o femeie! Barbatilor ce li se cere?fumeaza

exact la asta ma gndeam si eu...
oanamaria
Scris: Wednesday, October 14, 2009 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
AM re-recitit ce trebuie sa stie o femeie de 30 de ani ca in februarie urmeaza sa-i implinesc sic si am descoperit si ce NU stiu eu si am curajul sa recunosc aici si sa ma descompir sic
3. Sa fie brici la un interviu pentru o slujba-Mai am de lucru mult la asta !
9. Sa impacheteze frumos un cadou-prefer sa pun cadoul in punga de cadouri si implicit nu stiu sa impachetez
10. Sa spuna "nu" fara sa ofenseze -De cate ori spun NU persoana respectiva este deranjata chiar daca nu o arata ,dar o simt si credeti-ma ca-mi dau silinta sa sune bine Nu ras
18. Sa-si faca un buget de cumparaturi si sa se tina de el-NUUU in nici un caz mereu ma trezesc ca-mi trebuiesc muulte alte lucruri si sunt mana larga off!off!
21. Sa citeasca o harta -s-au inventat GPS-urile nu?!
28. Sa mimeze interesul -offff!Cine ma invata cum s-o fac?!Am incercat recunosc ,dar pare fals in mintea mea si nu am mai repetat ca imi da o stare de discomfort cand ma prefac alcool
Cam astea sunt !Multe ?!Putine?!
bereea
Scris: Wednesday, October 14, 2009 9:22 AM
Nivel

Eu ma apropii de 40 de ani si inca nu stiu tot c ar fi trebuit sa stiu la 30alcool alcool alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.