Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Azi eram in bucatarie sa-i fac lapticul si ea s-a ascuns la mine in camera. A gasit crema depilatoare si s-a dat pe picioare (ca asa a vazut-o pe mama zilele trecute ) si cand am vazut-o am intepenit - direct in baie la spalat, ca deja incepea sa se smiorcaie ca o deranja pe pielicica picioruselor ei delicate. Am spalat-o bine cu multa apa si apoi am uns-o cu ulei de bebe din belsug, sper sa nu apara iritatii.
A ajuns in stadiul in care isi baga nasul peste tot, nu mai pot face curat in casa ca in 2 minute sunt iar vraiste toate, trebuie ea sa stie tot si sa vada tot - am ajuns sa lipesc cu scotch usile de la dulapuri ca sa nu le mai desfaca |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:
Fatza mea ca fatza mea, dar sa il vedeti pe el. Stie ca-l cert cand face o boacana si imediat fuge de la locul faptei...Drept dovada....
Pai kiki mama, dca-l stii asa explorator, muta-ti si tu cd-urile undeva unde nu ajunge. Am patit-o si io cu John dar acu, stiind ce va urma, in apartaentul asta nou cand m-am mutat, am pus tot ce nu e de joaca in locuri inaccesibile...pe cat posibil... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Daria mea a spus azi primul cuvant:"gu" Am aici dova da lui "gu" mihaela75 attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:Daria mea a spus azi primul cuvant:"gu"  Am aici dova da lui "gu"
Bravo, Daria!!!
keep going!!!
:801: :801: :801: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela75 wrote:Daria mea a spus azi primul cuvant:"gu"  Am aici dova da lui "gu"
Bravo, mititico! In curand ne ajungi din urma! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo!De la "gu"la "ma"mai e doar un pas! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Bravo Daria ! Esti pe drumul cel bun !
Si fata mea ieri a mers cu premergatorul
 |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Pai ce, numai Alice sa mearga cu premergatorul? Am si eu unul care si-a amintit de vremurile bune...
 Uitati ce colet am primit eu ieri:
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sunt fenomenali... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Maaaaaaaaaaai...daca le sta asa de bine, ma faceti sa-i iau si eu Alexandrei un premergator! Deja stau pe ganduri... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sa va arat si baiatul meu ce pozne a mai facut. Elia attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sunt mortali in premergator, asa micuti John, esti la circ? sau te joci fate-ascunselea cu JC prin sifonier?
Nu reusesc sa-mi fac portul usb ca sa-mi descarc pozele facute in ultima luna, ca am si eu dovezi de ce cuminte e fii-mea...mai ales cand prinde usa de la baie deschisa, direct la papat hartie igienica e! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Am inchis subiectul acesta si am deschis subiecte similare pe categorii de varsta.
|
|
|