Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Astazi am facut de mancare si David nu vroia sa stea singur in sufragerie asa ca l-am luat si pe el la bucatarie unde, de regula, nu are acces. Nu va zic ca mi-a controlat toate sertarele, toate usile le-a deschis, le trantea, toti pantofii de pe hol i-a mutat in bucatarie si mi se mai baga si printre picioare doar-doar m-o vedea lungita pe jos prin bucatarie. Asa ca mai mestecam in mancare mai duceam cate un pantof pe hol, mai inchideam o usa si un sertar. Bine ca a iesit mancarea buna, ca altfel ne alerga tati pe amandoi la ce foame avea cand a venit acasa. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| David. Se cunoaste ca esti baiat mare de acum, acusica, gata, mama nu mai face nimic |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| John a spus azi prima lui minciunica...eram la masa si voia sa bea apa, si ta-su i-a zis daca vrei apa, mai ia o lingurita de orez. Si el ia lingurita GOALA, o baga in gura si zice "yummy yummy" si intinde mana dupa cana cu apa... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Smecher baiatul....si cand te gandesti ca asta e abia inceputul |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Astazi Sasha a ras cu voce...am ramas shock !!!
Dar s-a intamplat doar de vreo 2 ori, cred ca de acum in colo...
|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| nazdravanu meu toata ziua zice PAPA ( e tata in spaniola) si rade de nu mai poate..iar mama spune doar cand ii este foame ..somn sau nu ii convine ceva... avem 2 zile de cand nu mai mergem taras pe burtica am trecut la 4 labe si are o viteza... Laura&Alfonso attached the following image(s):

|
|

| Laura&Alfonso wrote:nazdravanu meu toata ziua zice PAPA ( e tata in spaniola) si rade de nu mai poate..iar mama spune doar cand ii este foame ..somn sau nu ii convine ceva... avem 2 zile de cand nu mai mergem taras pe burtica am trecut la 4 labe si are o viteza...
Bravooo!!!
Avansam pe zi ce trece!!!
Papa si in japoneza tot tata inseamna!!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| taki wrote:Bravooo!!! Avansam pe zi ce trece!!! Papa si in japoneza tot tata inseamna!!! multumim...multumim...eu ca sa imi necajesc sotu ii spun ca bebe nu spune papa (adica tata) ca sa il cheme pe el ci ca cere mancare ca asta inseamna in Romana |
|

| Laura&Alfonso wrote:multumim...multumim...eu ca sa imi necajesc sotu ii spun ca bebe nu spune papa (adica tata) ca sa il cheme pe el ci ca cere mancare ca asta inseamna in Romana
Acelasi lucru fac si eu!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Taki, inca imi mai aduc aminte ce suparata am fost ca Tudor a ras prima data cu voce la tati in brate! Vaiiii, ce tradare! Laura, sa-ti traiasca baiatul, iar tie puteri sporite sa-l prinzi de-acum prin casa! Ati trecut la nivel superior! Dar venim si noi din urma, nu ne lasam! Delia, sa vezi de-acum la ce-l va duce capusorul... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce-i necajiti voi pe saracii tatici... ... Bravo, Alfi, da-i bataie la mers ...Laura, de-acum incepe spectacolul, sa vezi in cateva zile ce traznai o sa inceapa sa faca...sa fii cu ochii-n patru pe el si gata, securizati tot prin casa, s-a terminat linistea Sasha, stii s-o distrezi pe mami, cred ca toata ziua te gadila si se joaca cu tine, mai ales acum ca ai inceput si ganguritul! John, tu crezi ca-i pacalesti pe mami si pe tati? au oki si la spate |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Taki, stai sa vezi mai incolo, iti vine sa o mananci, asa sunt de dulci.
Laura, acusica te impiedici de el prin casa! Mare grija, Karina noastra deja a avut prima ei cazatura din pat. .
John, esti simpatic rau! Ce mari smecheri sunt piticii nostri!
Kiki, pai nu e el exploratorul forumului!
Karina mea, a inceput sa se ridice pe genunchi si sa se miste inainte-inapoi, parca ar vrea sa o ia in 4 labe. Si cand e suparata zice mam-mam...nu e inca mama, dar ma emotioneaza de fiecare data, deci am toate sansele sa ma strige pe mine prima oara . |
|

| taty wrote:Kiki, pai nu e el exploratorul forumului!
O fi el exploratorul forumului dar pana una-alta imi demoleaza casa. Azi a dat iama in CD-uri... Kiki attached the following image(s):

|
|

| Kiki wrote:O fi el exploratorul forumului dar pana una-alta imi demoleaza casa.  Azi a dat iama in CD-uri...
David devine pericol public!!!
Imi inchipui fata lui Kiki !!! Dar e dulce rau...oare ce-o fi in mintea lor cand descopera ceva nou??? |
|

|
Fatza mea ca fatza mea, dar sa il vedeti pe el. Stie ca-l cert cand face o boacana si imediat fuge de la locul faptei...Drept dovada.... Kiki attached the following image(s):

|
|
|