Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote: un pas mare pt. Sasha, un pas mic pt. omenire...uraaa! si-a descoperit Sasha manutele,si unde mai pui ca pot scoate si suzi cu ele  daria mea inca nu stie cine o zgarie pe fata...ale cui or fi manutele alea
De descoperit nu stiu daca le-a descoperit , dar incet, incet o sa-si dea seama ce este cu ele...
Creste, creste, fiecare clipa este unica in felul ei...cand o vad ca de fiecare data face sau zice ceva nou imi vine sa o mananc...de pupat, o puiciesc toata ziua. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| da...uitasem cat de dragalasi sunt si cat de neajutorati si ce sentiment de implinire iti aduc gagalicile astea mici |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Andrei a inceput sa doarma pe burtica si ii place sa manance singurel cu lingurita. E obligatoriu sa ii dau si lui lingurita la fiecare masa, ca altfel face scandal.
A inceput sa stea ceva mai bine in fundulet, dar inca mai pica pe o parte de obicei. A inceput sa si paseasca destul de bine daca e sustinut (fata de acum 1 luna cand nici nu vroia sa incerce sa stea drept, daramite sa mai faca si vreun pas).
Placerea lui cea mai mare este sa ne traga de par pe toti. Rade in hohote cand vede cum ne strambam si ne aolim noi. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Asa Andrei, coafeaza-i pe toti, nu-i lasa!
Sa va mai zic si de fii-mea ca numai boacane face...acum e la faza ca nu mai vrea in tanc, dar il impinge si-l buseste de toti peretii... ...i-am luat o piscinuta elefantel gomflabila cu bile si tot timpul se urca pe capul lui si vrea sa-i muste urechile si eu tot timpul nu-nu, Karina ...aaa, si faza tare acum 2 zile, iesisem singura sa iau mailul si lasasem inchisa doar usa de storm (avem 2 usi la intrare, una de metal si una cu geamuri, cica asa-i zice de storm ), Karina fiind pe jos prin living...cand ma intorc, o vad catarata toata pe usa, cu nasul lipit de geam, isi pusese palmele si-o batea si ma striga de zor, ma certa de ce-am lasat-o si n-am luat-o si pe ea ...o alta chestie pe care-o face de mai demult este dimineata in weekend cand o luam la noi in pat si inca stam cu ochii inchisi, vine si ne ciupeste de ochi sa-i deschidem, ne da buza de jos la o parte sa ne vada dintii , ne apuca de limba si mai poti sa dormi? |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| [quote=delfinasavine si ne ciupeste de ochi sa-i deschidem, ne da buza de jos la o parte sa ne vada dintii , ne apuca de limba si mai poti sa dormi?[/quote]
|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mihaela75 wrote:[quote=delfinasavine si ne ciupeste de ochi sa-i deschidem, ne da buza de jos la o parte sa ne vada dintii  , ne apuca de limba  si mai poti sa dormi?
[/quote]
ce dulce cred ca esti delfinasa |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Bravo Ka ! Asa ii trebuie lui mami ! Cum sa te lase singurica in casa? Daca incuiai usa si ramanea pe dinafara
Alice e in febra desenatului. Cele mai recente creatii sunt de ieri:
1. Camila din Sahara

2. Fluturasi, ursulet, pasare

3. Stafie

4. Casa, stafie, balerina, brad, sarpele Kaa

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ce fata desteapta si frumoasa are mama ,deabea astept sa deseneze si fetita mea noi suntem la stadiul de mazagalituri! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bravo, Alice! Desenezi frumos, se disting animalutele si pasarile ce le-ai desenat! Poate te da mami la un cerc de desen pentru copilasi ca desenezi foarte frumos si conturat.
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara a inceput sa "ceara"cind ne vede pe noi ca ducem ceva la gura Asta e isprava de azi! Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miri_haluca wrote:Sara a inceput sa "ceara"cind ne vede pe noi ca ducem ceva la gura  Asta e isprava de azi!
E buna cafeluta mamei? |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| alice imi place tare mult sara mai stiu pe cineva care face ca tine |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:E buna cafeluta mamei?
Tot ce se afla in pahar sau in cana devine automat"foarte bun" |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miri_haluca wrote:Tot ce se afla in pahar sau in cana devine automat"foarte bun"
Si tot ce nu e pentru ea, de asemenea...mai cunoastem un nazdravan |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Fetelor, Ana a descoperit "mizgalitul pe perete". Dar nu la noi acasa, ci taman la nasi. Si s-a dus nasul si i-a cumparat creioane colorate si carti de colorat. Vreau sa zic ca degeaba. TOT PERETELE E MAI BUN. Faza e ca de cind am ajuns acasa nu au mai interesat-o peretii. Poate din cauza ca la nasi era proaspat zugravit??!! Dar mizgaleste intr-o veselie toate hirtiile pe care le gaseste. |
|
|