Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Ce traznai fac sau spun prichindeii vostri ?
Andrei mai nou a inceput sa se certe cu un catel de balon. Se ratoieste la el si da din maini si din picioare intr-o veselie. Alice spune ca ea o sa isi cumpere un cal adevarat si o sa il tina in camera ei. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| scumpica e alice! mi a iesit astazi in mall...ca era asa de cald afara...si m-am gandit sa-i arat orasul...cand am intrat numai avea treaba cu nimeni...il zapaceau luminitele si muzica:ras: si-i place sa ma inveseleasca cand sunt trista sau obosita...imi zambeste si-mi revin imediat |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ce-a facut Alexandra azi, nu as mai dori sa faca nimeni... Ca de obicei, am luat-o pe la 7 dimineata in pat la mine, somnoroasa cum eram (am venit la 4 dimineata acasa de la niste prieteni)am asezat-o in partea de la margine, si nu la perete, cum o asezam de obicei. Pe la 8 s-a trezit si nu mai voia sa adoarma, am lasat-o in pace sa ma ciupeasca de fata si sa se joace cu mine. Si atat de tare ce s-a jucat in parul meu ca eu am adormit si m-am trezit in niste urlete cumplite ale fetei. Ma uit buimaca langa mine... fata nu-i... cand colo, era pe burta pe covor, cazuta... Asa ca eu azi merit "rusinica"... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ha-ha! Sa te vad Ema cum stai cu calul in casa... Stii, ca-n bancul ala. Un politai gaseste un cal pe strada si il intreaba pe un coleg de-al lui ce sa faca. Ala mai destept i-a zis sa-l duca la zoo. Dupa o ora desteptul, iar il vede pe ala cu calul dupa el in intersectie. Ce faci mah? Nu -ai dus la zoo? Ba da. Acum mergem la film...
Eu rad de fi-miu de lesin. Il tin in brate in fata oglinzii si incepe sa dea pumni baietelului din oglinda ca de ce sta la mami lui in brate. Si alta faza de coma e ca de dimineata, dupa ce il schimb, avem program de jucat, vorbit...etc...ma intelegeti voi. Si de dimineata il schimbam si vorbeam cu el ca de obicei si la orice ziceam vedeam ca rade, dar nu se uita la mine...Cand i-am urmarit privirea, el la radea la mine in oglinda. Am zic sca mi se pare, ca e mic si nu constienizeaza oglinda. Si ca testare, am scos limba la el (el rade la treaba asta) si a inceput sa rada cum m-a vazut...:ras: |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| si noi am testat oglinda de cateva zile kiki...si e tare comic:ras: rade de moare..ca ma stramb si ma vede...inca nu constientizeaza manutele si tot strange din pumni. abia astept sa ma jumulesca:ras: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Moni, cred ca inteleg cam ce simti, am avut si noi povestea noastra, cand tati l-a pus in carucior uitand sa lege centura si piticul, agitat cum e a facut putin buf! Acum sa va zic ultima isprava: noi il "papam" pe Victor de burtica, iar el rade de se strica. Azi, in timp ce tati il tinea la el pe burta, la tv, bb fiind pe burtica a inceput sa-l "pape" el pe tati pana cand si-a dat seama ce face. Cand tati a izbucnit in ras, ce-a mai ras si piscotul nostru, bucuros ca i-a iesit "faza"! |
|

| Domnisoara mea, de 2 zile, danseaza tot timpul cand aude muzica. Tati a invatat-o sa ridice manutele in sus si sa topaie in funduletz in ritmul muzicii, iar ea, cum aude o melodie... gata, manutele sus si multe bataieli si zambete! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| John cand ii dau telefon de la servciu si il intreb daca vrea sa vina mami acasa zice "yeah, bring jucalele, baamboane"...si cum intru pe usa, ma pupa asa in grba si apoi trage de geanta sa vada ce i-am adus. Si daca nu i-am adus nimic, ridica mainile in sus si zice "Unde jucalele, baamboane?" si tot el isi raspunde "Nema jucalele, bamboane". Ne prapadim de ras. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2006 Mesaje: 81
| Super copilasii astia te prapadesti de ras. Sunt niste adorabili copilasii vostrii. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| freedelia wrote:John cand ii dau telefon de la servciu si il intreb daca vrea sa vina mami acasa zice "yeah, bring jucalele, baamboane"...si cum intru pe usa, ma pupa asa in grba si apoi trage de geanta sa vada ce i-am adus. Si daca nu i-am adus nimic, ridica mainile in sus si zice "Unde jucalele, baamboane?" si tot el isi raspunde "Nema jucalele, bamboane". Ne prapadim de ras.
Rad cu gura pana la urechi de John al tau :hohot: ...de abia stept sa o aud si e pe Sasha vorbind in 2 limbi. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Sau in 3 limbi !
:ras: |
|

| Azi shoshonica mea a stat singurica in picioare, fara premergator, de mai multe ori... si toata ziua nu a zis decat ma-ma - ma-ma... este prima oara cand zice "mama"... (fara intentie, desigur) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Noi am ajuns la ta-ta, asa ca Moni, esti o fericita! Si mai stim dai-dai |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Dar ce ziceti de Ana mea care sta ce sta pe olita, iar cind se ridica pleaca cu tot cu ea, ca si cind ar fi o jucarie. Noroc ca inca nu face in ea. Mai un pic pina se invata. Ce o sa fac atunci? |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| alinutza wrote:Dar ce ziceti de Ana mea care sta ce sta pe olita, iar cind se ridica pleaca cu tot cu ea, ca si cind ar fi o jucarie. Noroc ca inca nu face in ea. Mai un pic pina se invata. Ce o sa fac atunci?
O vei trece la wc cu ala nu mai poate sa plece dupa ea |
|
|