Ce tip de soacra ai?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Thursday, February 15, 2007 8:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Eu nu pot sa o incadrez pe soacra mea in vreo categorie din cele de mai sus....dar relatia noastra tinde spre cea descrisa la eticheta "si doamna, si menajera si aliata". Pt V, cand sta cu ei e aproape ca o mama...o combinatie fericita de mama si bunica si am cea mai mare incredere sa-l las atata timp cat e nevoie.

Parte cea mai anapoda e cu numele...poate ca o sa ma credetifool ...sau poate chiar asa si sunt, dar inca nu-i spun nicum, decat eventual bunica. Nu am reusit sa luam (dupa aproape 6 ani de casatorie) o decizie in privinta parintilor nostri...cum sa le spunem alcool fool
Kiki
Scris: Thursday, February 15, 2007 9:17 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
...
Parte cea mai anapoda e cu numele...poate ca o sa ma credetifool ...sau poate chiar asa si sunt, dar inca nu-i spun nicum, decat eventual bunica. Nu am reusit sa luam (dupa aproape 6 ani de casatorie) o decizie in privinta parintilor nostri...cum sa le spunem alcool fool

Nici eu nu-i spun nicicum...evit sa o strig cumva, cum nu pot nici sa ma adresez cu "auziti" sau "stiti", e penibil. Cand ma refer la ea, chiar si daca e de fatza zic soacra-mea sau mama soacra. sic
MNiko
Scris: Thursday, February 15, 2007 9:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki wrote:

Nici eu nu-i spun nicicum...evit sa o strig cumva, cum nu pot nici sa ma adresez cu "auziti" sau "stiti", e penibil. Cand ma refer la ea, chiar si daca e de fatza zic soacra-mea sau mama soacra. sic

Asa ii spunea Mihai mamei mele "Auziti" sau "mama lu' Mihaela". Asta pana am nascut ca acum ii zice"mamaie".Oricum mama n-a avut pretentii s-o strige intr-un anumit fel(putea sa-i spuna si pe nume ca nu s-ar fi suparat), in schimb soacra mea din start a spus"trebuie sa se obisnuiasca sa imi spuna Mama"nervi
Kiki
Scris: Thursday, February 15, 2007 9:24 PM
Nivel

MNiko wrote:

Asa ii spunea Mihai mamei mele "Auziti" sau "mama lu' Mihaela". Asta pana am nascut ca acum ii zice"mamaie".Oricum mama n-a avut pretentii s-o strige intr-un anumit fel(putea sa-i spuna si pe nume ca nu s-ar fi suparat), in schimb soacra mea din start a spus"trebuie sa se obisnuiasca sa imi spuna Mama"nervi

Asta cu "mama lu' Mihaela" e beton! hohot hohot hohot Barbata-miu se refera la mama "mother" si la tata "father", desi in fatza nu le zice nici el intr-un fel anume sic
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, February 15, 2007 9:33 PM
Nivel

taty wrote:

ras Doamne fereste...dar ce femeie sau mama e? Sau nu e femeiesic ?boxing

pai e o chestie "mutanta" in sensul ca... se muta... exact pe unde si cand nu trebuie si isi baga nasul pe unde nu trebuie si vesnic are cate o replica acida in gusa, gata-gata sa fie ... vomitata... scuzati exprimarea plastica dar este reala... din pacate!plans

oricum, va felicit pe toate cele care aveti soacre de treaba si cu care va intelegeti bine si... mai ales va felicit sotii care stiu sa le puna la punct pe cele care sar calul... al meu nu stie sa faca asta si eu ma montez deja psihic sa o iau la boxing ca vine sambata pe aici si cred ca cineva din familia asta tre' sa aiba balls ca sa o faca si p-asta...box2
MNiko
Scris: Thursday, February 15, 2007 9:41 PM

Kiki wrote:

Asta cu "mama lu' Mihaela" e beton! hohot hohot hohot Barbata-miu se refera la mama "mother" si la tata "father", desi in fatza nu le zice nici el intr-un fel anume sic

Stai sa vezi cand a spus-o prima dat. Eram prieteni doar si el lucra in Bucuresti, iar eu eram la facultate in Brasov. Nu mai stiu cu ce vroia sa il ajute mama, dar a sunat acasa la parintii mei si i-a raspuns tata. Putin cam surprins ca nu se astepta sa-i raspunda el, i-a spus cine este si a cerut cu "Mama lu' Mihaela"
sousourel
Scris: Thursday, February 15, 2007 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki wrote:

Mai-mai...eu credeam ca-s unicat la faza asta...hohot hohot hohot ce ma bucur de compania voastra hohot hohot hohot , mai punem de-un club alcool dance
Kiki
Scris: Thursday, February 15, 2007 10:36 PM
Nivel

sousourel wrote:

Mai-mai...eu credeam ca-s unicat la faza asta...hohot hohot hohot ce ma bucur de compania voastra hohot hohot hohot , mai punem de-un club alcool dance

hohot mai punem de-un club, ce sa facem diablo
georgy_adinutza
Scris: Friday, February 16, 2007 7:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
MNiko wrote:

aceeasi situatie a fost la mine , astfel ca eu le spun la socrii mama si tata , iar de multe ori sunt mamaie si tataie !!
Ema
Scris: Friday, February 16, 2007 10:38 AM

Eu am o soacra de treaba!
Nu pot sa o incadrez in categoriile date, dar judecati voi!
Educata, nu vine niciodata neinvitata, daca oricum trebuie sa vina telefoneaza inainte.
Stau la 15 km de noi, asa ca fiecare cu casa lui.
Ne invita la prinzul de dumineca de 2 ori pe luna si ne face o multime de bunatati!
Nu prea m-a ajutat cu copii cind erau mici, decit in caz rar, cind nu aveam cu cine sa-i las...
Ne face cadouri la totii, apreciaza lucrurile facute de mine, ma lauda in fata neamurilor si a lumii.

M-a invatat si m-a ajutat mult la inceput cind nu stiam nimic din obiceiurile, mincarurile...de aici.
Intodeauna este disponibila in caz de nevoie cu un sfat, prezenta...orice ajutor.

Nu se baga intre noi niciodata...

Eu ii spun pe nume si ei si lui socru-meu, asa se obisnuieste pe aici...Nada si Gino, si nu le vorbesc cu dumneavoastra ci le zic "tu", nu din lipsa de respect ci din confidenta.
La fel si Sauro cu mama mea, ii spune pe nume.
flowers flowers
MNiko
Scris: Friday, February 16, 2007 11:46 AM

Ema wrote:
Eu am o soacra de treaba!
Nu pot sa o incadrez in categoriile date, dar judecati voi!
Educata, nu vine niciodata neinvitata, daca oricum trebuie sa vina telefoneaza inainte.
Stau la 15 km de noi, asa ca fiecare cu casa lui.
Ne invita la prinzul de dumineca de 2 ori pe luna si ne face o multime de bunatati!
Nu prea m-a ajutat cu copii cind erau mici, decit in caz rar, cind nu aveam cu cine sa-i las...
Ne face cadouri la totii, apreciaza lucrurile facute de mine, ma lauda in fata neamurilor si a lumii.

M-a invatat si m-a ajutat mult la inceput cind nu stiam nimic din obiceiurile, mincarurile...de aici.
Intodeauna este disponibila in caz de nevoie cu un sfat, prezenta...orice ajutor.

Nu se baga intre noi niciodata...

Eu ii spun pe nume si ei si lui socru-meu, asa se obisnuieste pe aici...Nada si Gino, si nu le vorbesc cu dumneavoastra ci le zic "tu", nu din lipsa de respect ci din confidenta.
La fel si Sauro cu mama mea, ii spune pe nume.
flowers flowers

Ema, chiar daca nu poti s-o incaadrezi in nici o categorie, eu cred ca relatia cu soacra ta e extraordinara si asta e cel mai bine. Mi-ar placea si mie sa ma pot baza pe soacra mea macar pe jumatate cat reiese din ceea ce ai spus tu.
Ema
Scris: Friday, February 16, 2007 11:55 AM

Mniko, asa e am soacra buna dar socru ...de vreo 14 ani s-a dat pe brazda si el ...ca la inceput am avut cu el
disputa un pic de discutii...bine ca s-a linistit
flowers
MNiko
Scris: Friday, February 16, 2007 12:00 PM

Ema wrote:
Mniko, asa e am soacra buna dar socru ...de vreo 14 ani s-a dat pe brazda si el ...ca la inceput am avut cu el
disputa un pic de discutii...bine ca s-a linistit
flowers

Bravo Ema, bine ca l-ai dat pe brazda. Poate ca dupa ce vor mai trece ceva ani, reusim sa ne intelegem si noi cu socrii. Nu de alta dar cred ca si cu sotii nu ne-am acomodat intru totul.
bereea
Scris: Monday, June 4, 2007 3:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pe soacra-mea nu o poy incadra in nici una din categoriile de mai sus.Nu se prea baga intre noi , in primul rand pentru ca nu-i permit , in al doilea pentru ca stam departe de ea.
O respect , ii vorbesc frumos si politicos , dar in nici uncaz nu o simt ca pe o mama.Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult la ea este ca nu a vrut sa vine la noi sa ma ajute un pic cu fetita cand am avut nevoie si o vad rece fata de copilul meu.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 15, 2007 2:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Libarca si ...arunc-o pe ma-ta din tren!Astea-s caracteristicile socroseniei mele!

Inconveniente:
-s-a nascut
-inca traieste

Se inrudeste cu gandacul de bucatarie.Cand o vezi, sigur ai dori sa o strivesti cu bocancu'!

Nu se deplaseaza din barlog.Asteapta sa vina Muntele la Baiazid, da' Muntele se face ca plouadance !
In rest, toate bune si frumoase: nu ne vedem, nu ne certam, nu ne simpatizam!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.