Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:Ieri a fost ziua soacrei mele si-am sunat-o . Mare greseala! Ce femeie rece! Mi-a lasat un gust amar si m-a indispus.(iar acum ma uit urat la ficior-su)
Ar trebui sa-l iubesti mai mult , stii prin ce a trecut si el saracu ( unii barbati sunt usor manipulati de mame , dar mama e mama ) ! Tu trebuie sa joci la fel !
kali wrote:Vai de mine, uite cum imi dati voi ocazia sa ma plang! Sunt in plin razboi cu soacra si bine nu are cum sa iasa!
Delicat subiect ... eu sunt in defensiva , ca sa nu ma cert !
Noi doua suntem prietene, dar sa nu fie implicati copiii si sotul ... cand e vorba de ei , o reneg ca ma enerveaza
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Imi pare rau, fetele Eu stau mai binisor ca voi Nu suntem noi cele mai bune prietene, insa e ok, e mai moale si stie ca-s nebuna; socra-miu m-a facut si rea, deci...
Si ziua soacrei mele este zilele astea + a socrului, diferenta de o zi. Iarasi petreceri din alea interminabile
|
|
| Cris-DL wrote:Imi pare rau, fetele Eu stau mai binisor ca voi Nu suntem noi cele mai bune prietene, insa e ok, e mai moale si stie ca-s nebuna; socra-miu m-a facut si rea, deci... Si ziua soacrei mele este zilele astea + a socrului, diferenta de o zi. Iarasi petreceri din alea interminabile
Jos palaria socrii tai, din toate punctele de vedere .
Mie nu imi place sa se laude cu ceva ce nu face ... asta ma enerveaza cel mai tareeee ... se duce copilul o data la 3 luni la ea si stie tot neamul , daca mai si face o tema , ea a invat-o tot ... mai bine ma lipsesc . In rest e o draguta ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| soacra ca a mea nu mai vedeti.Painea lu Dumnezeu.Ii spala lu fiau,ne gateste,ne face dulciuri,face curatenie,nu zice nici date mai incolo:).Ne invita la masa,ii face oachet lu fisu si lu fratisu...are grija de nepoti.Eu inca n-am dar vreau.Am niste probleme acum si imediat ce termin cu ele reiau proiectu si soacra va avea grija de ea,el,ei...depinde de ce vrea Dumnezeu.Important e sa o tina in putere. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| TatyKS wrote:Jos palaria socrii tai, din toate punctele de vedere .
Eiiii, nici chiar asa... ti-i trimit o vreme, sa-i ai aproape!! Si vezi ca-i deochi
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| la inceput au fost probleme si intre mine si soacra-mea,dar cred ca le-am depasit si e foarte draguta cu mine,mai ales de cand sunt gravi,e mereu atenta,imi cumpara fructe plus ca ne mai ajuta si financiar si am noroc si cu sotul meu care intotdeauna ii cere o parere mamei lui,dar facem ce stabilim eu cu el ca e mai bine.nu e genul ''facem asa,ca asa vrea mama sau spune mama''.bine ca uneori mai facem si ca ea,ca nu e frumos sa facem doar ce vrem noi si uite asa am invatat sa convietuim impreuna,mai ales ca noi vrem ca bunicii copilului nostru sa faca parte din viata lui,ca tare frumos mai e cand te duci si dormi cu bunica,sau cand iti povesteste intamplari de ale ei din tinerete. aaa,am uitat sa va spun,eu la tara stau cu socrii.sper ca nu v-am plictisit cu cat am scris |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Vai de mine, uite cum imi dati voi ocazia sa ma plang! Sunt in plin razboi cu soacra si bine nu are cum sa iasa!
Imi pare rau! Oare de ce nu-si iubesc soacrele nurorile? Sau de ce au impresia ca sunt mai destepte ca ele?Si mai gospodine! Si mai...si mai!
Taty, cu el ma port frumos, da' nu-l pot ierta pentru mama pe care o are...si de care crede ca e femeia ideala Nu vede ce femeie rece si indiferenta este...ma rog, bine ca stau departe de ea!
Taty, soacra mea sta cu fiica cateva zile pe an...si plange de fericire dupa ce pleaca ca a scapat!
Cris, Doinuta sunteti niste norocoase! |
|
| Cris-DL wrote:Eiiii, nici chiar asa... ti-i trimit o vreme, sa-i ai aproape!! Si vezi ca-i deochi
eee nici chiar asa
Cris, fata de altii , noi avem socri buni, ca sa zic asa
Bere, e greu sa iubesti copilul altcuiva ... iar daca ea mereu se vaita la fiul ei , el e normal sa o creada , e mama lui. Barbatii sunt tare sensibili cand e vorba de mama lor. Orice , pana la mama ! Chiar daca nu recunosc, sunt fericiti daca le iubim mama.
Doina, Dana mai vorbim peste cativa ani ! Va doresc nervi de otel pe viitor si strangeri din dinti cat mai rare . |
|
| Eu nu-i cer dragoste, doar respect ca-i iubesc si ingrijesc fiul mult mai bine decat a facut-o ea .Si mi-ar place sa aprecieze copilul fiului sau (nu doar al meu) , nu sa incerce sa o coboare ori de cate ori poate.Ale inca nu-si da seama, dar si cand isi va da...nu o vad bine pe soacra-mea |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| TatyKS wrote:Delicat subiect ... eu sunt in defensiva , ca sa nu ma cert ! ... Barbatii sunt tare sensibili cand e vorba de mama lor. Orice , pana la mama !
Am fost si eu in defensiva pana mi s-a acrit! Sotul meu stie cate compromisuri am facut si de cate ori m-am controlat numai de dragul lui - pentru ca nu sunt genul, in general.
M-a provocat prea tare de data asta si nu mai accept sa se intample asa ceva pe viitor!
'Or fi sensibili iubitii nostri cat e vorba de mamele lor, dar pana la soacra-mea, fii-su cu mine trateaza in pat. Deci tre' sa se hotarasca - bine, spun eu asa ca stiu ca-mi da dreptate, altfel nu stiu ce iesea.
bereea wrote:Imi pare rau! Oare de ce nu-si iubesc soacrele nurorile? Sau de ce au impresia ca sunt mai destepte ca ele?Si mai gospodine! Si mai...si mai!
Mie nu-mi pare rau deloc pentru ca nu vreau sa am de-a face cu o persoana ca ea!
Dar adevarul e, Bereea, ca o soacra aiurea da batai de cap destul de serioase. Fii fericita ca e departe! Eu as face-o pe a mea colet si as trimite-o la Pol! |
|
| Important este ca sotul te sustine!Bravo lui! Al meu nu stiu cat ar face-o . Deja mi-a zis ca maica-sa ma considera rea. Poate pentru ca-mi permit sa am opinii personale. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Important este ca sotul te sustine!Bravo lui! Al meu nu stiu cat ar face-o . Deja mi-a zis ca maica-sa ma considera rea. Poate pentru ca-mi permit sa am opinii personale.
Ma sustine dar nu ia masuri iar eu asta astept de la el. Inca nu a avut o discutie transanta cu ea... o ia pe dupa visini, cu apropouri, etc... si a trecut de mult vremea menajarilor. Nu functioneaza la ea.
Al meu nu are incotro pentru ca realizeaza ca a comis-o rau ma-sa. E vorba despre copii iar asta nu lasa cale de intoarcere si nici lui posibilitatea de se fofila de la rolul de parinte/ protector.
Cred ca si al tau ar reactiona, Bereea, daca s-ar lua de Ale. Probabil ca atitudinea soacrei tale se incadreaza in limitele lui de toleranta.
|
|
| Bere, sfatul meu este sa eviti discutiile despre mama lui, mai ales ca ea este departe si nu e langa voi sa va streseze zilnic cu telefoane , cu sfaturi ( cum fac toate , ca dee ... ele sunt cele mai bune mame si ne-au daruit cei mai buni barbati ... iar noi, trebuie sa le multumim toata viata ) . Nu faci decat sa te certi cu el . Daca iti pasa de casnicia ta , fii tu mai hoata ca ea .
Oana, si eu am norocul asta ... si mereu imi zice " o stii cum e , nu stiu de ce te mai superi " .
Da asa e , la tati, totul pana la copii ... aici pierde sigur teren .
|
|
| Taty, in general le evit. Nu i-am spus cat de rece a fost mama-sa ieri la telefon. Discutii sunt cand ma calca rau de tot pe batatura.
Kali, te inteleg perfect. Si la mine soacra face diferente : intotdeauna celelalte nepoate ii sunt superioare fetei mele. Am incercat sa ignor pana la un punct, am incercat sa-i explic ca Ale nu e inferioara deloc verisoarelor sale ( dimpotriva, as spune) dar n-am cu cine vorbi. Ma doare ca sotul meu nu vede acest lucru si considera normal comportamentul maica-si. Dar asta nu va mai dura mult pentru ca Alessandra deja si-a dat seama ca bunica-sa nu prea o iubeste si va reactiona. Cel putin in fata lui taica-su. |
|
| Asa sa faci ! Tu stii ca Ale e un copil bun, ascultator si care invata . Chiar nu trebuie sa-i demostrezi ei nimic . Ce rea femeie ! Si cum tu zici , Ale isi va da seama , doar ca ea nu va intelege de ce se comporta asa. Eu am fost in aceeasi situatie cu Ale ... dar pentru ca nu o iubeam , nu mi-a pasat. Mama era singura care se consuma! Fratele/sora sotului cum se comporta cu Ale? |
|
|