Ce tip de soacra ai?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, March 13, 2015 4:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am murit de ras pe aici !!Mai este nevoie de inca o soacra in club?Daca da o trimit si pe a mea care era painea lui Dumnezeu un timp si acuma-i nepasatoare rau de tot.A mea inca se crede la varsta de 17 ani deci nu-i maturizata deloc nu numai ca-i face lui Yohanan surprize de tot felul nu stie deloc cum sa se comporte promite copiilor cate ceva si se face ca ploua...nu-i suna niciodata nici macar sa le spuna "la multi ani"Ea aduce cadouri aiurea si crede ca este de ajuns...noi ç-am am inteles cu cine avem de a face asa ca mai rarutz ca-i mai bine si numai daca avem intrare cu programare.In schimb ma stie ca de obicei in cazurile ei de panica mai mereu o ajut si atunci ma cauta disperata.Soacra mea este de neschimbat pans si copii au inteles cu cine au de a face dar ne luam revansa cu parintii ei strabunicii pe care-i iubim si vizatam macar o data pe saptamana si binenteles cu Bica(maica mea )care este zilnic alaturi de noi.Stiti ceva sa nu ajungem niciodata sa avem nevoie de ele.
mada02
Scris: Saturday, March 14, 2015 12:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2015
bereea wrote:
A mea soacra e rece, pur si simplu nu cred ca e capabila de dragoste.Cealalta nora e alt caracter decat al meu, eu i-au foc cand mi se amesteca in familie.Intotdeauna i-am vorbit civilizat si cu bun simt, dar mi-am spus parerea.Deci, sunt rea si nerespectoasa.Soacra mea e femeie putin educata de la tara. Vrea sarut-mana si vorbit du dumneavoastra. Avem religii diferite si deja ma vede ca "diavolul" care i-am purtat baiatul spre pierzare.Culmea e ca si cu celalat baiat s-a intamplat la fel.Dar fratele sotului meu vede cum e maica-sa , al meu nu.Poate si faptul ca suntem departe l-a facut sa o vada in mod diferit.N-am nimic cu ea cat timp isi face doar afeacerile ei.Ma doare cand vad indiferenta pentru Ale , dar pot trai cu asta.

Suntem in aceeasi situatie si soacra mea e tot alta religie si ma vede exact la fel...ca eu i-am luat baiatul dp calea drepta ...ea ar fi femeie buna daca nu s-ar baga in legatura cu religie...de fiecare data dupa ce sotul vorbeste cu ea discutam si noi de religie si multe altele...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.