Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 6
| bereea wrote:A mea soacra e rece, pur si simplu nu cred ca e capabila de dragoste.Cealalta nora e alt caracter decat al meu, eu i-au foc cand mi se amesteca in familie.Intotdeauna i-am vorbit civilizat si cu bun simt, dar mi-am spus parerea.Deci, sunt rea si nerespectoasa.Soacra mea e femeie putin educata de la tara. Vrea sarut-mana si vorbit du dumneavoastra. Avem religii diferite si deja ma vede ca "diavolul" care i-am purtat baiatul spre pierzare.Culmea e ca si cu celalat baiat s-a intamplat la fel.Dar fratele sotului meu vede cum e maica-sa , al meu nu.Poate si faptul ca suntem departe l-a facut sa o vada in mod diferit.N-am nimic cu ea cat timp isi face doar afeacerile ei.Ma doare cand vad indiferenta pentru Ale , dar pot trai cu asta. Suntem in aceeasi situatie si soacra mea e tot alta religie si ma vede exact la fel...ca eu i-am luat baiatul dp calea drepta ...ea ar fi femeie buna daca nu s-ar baga in legatura cu religie...de fiecare data dupa ce sotul vorbeste cu ea discutam si noi de religie si multe altele... |