|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| aurishta wrote:Este de aceeasi sorginte cu al vrabiutei Multumesc, uite poate asa o sa-l asociez si eu de azi inainte ! |

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| De obicei se spune ca de ce ti-e frica nu scapi. Cu cat te vei gandi mai mai mult la un lucru cu atat il vei atrage. Iar negatia nu merge. Am un prieten care povestea ca a mers la un supermarket si nu a putut sa-si faca shoppingul pentru ca era o cunostinta acolo cu care nu dorea sa se intalneasca. Tot timpul s-a gandit doar:"Nu vreau sa ma intalnesc cu X, nu vreau sa ma intalnesc cu x" La case s-a asezat exact in spatele lui :)))
Superstitiile sunt doar niste programele(ca niste virusi) care, odata instalate ruleaza in subconstient. E bine sa le identificam si sa scapam de ele.
Cucuvelele sunt un simbol si pentru intelepciune. Intelept la intelept trage.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| zaza_ wrote:De obicei se spune ca de ce ti-e frica nu scapi. Cu cat te vei gandi mai mai mult la un lucru cu atat il vei atrage...
Superstitiile sunt doar niste programele(ca niste virusi) care, odata instalate ruleaza in subconstient. E bine sa le identificam si sa scapam de ele.
Asa este Si chiar ca, de ce ti-e frica, nu scapi!
Am avut si eu un virus ametit pe perioada saricinii... cand vedeam persoane uratzele, cred ca prinsesem tic, fiindca imediat imi ziceam in gand "ptiu, fie la el, nu la copilul meu" -mofturi de gravidoasa!!
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Eu nu ma consider foarte superstitioasa. Ma intorc inapoi daca uit ceva, nu imi e frica de pisici negre, calc pe capacele de canal( pana cand o sa cad si eu o data ), trec pe sub paravane. Mai mult am inceput serviciul de martea, de pe 13. Dar daca incep sa tricotez sau sa crosetez de sambbata acel lucru nu il mai termin, sau in cel mai bun caz lucrez la el cu anii. Si mai am o frica de nr 666. Sotul meu a refuzat un contract de furnizare internet pt ca avea acest nr. Si nu de mult am aflat ca una dintre parcelele noastre de teren are acest nr. Si noi visam sa ne cosntruim acolo casa. |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Numarele astea 666 sunt doar niste numere nevinovate.Eu cred ca nu trebuie sa le dati nicio importanta.Eu chiar nu am o problema.Ce vina au numerele alea ca s au nimerit asa? Ieri era 13,m am intors din masina in casa ca am uitat ceva si nu s a intamplat nimic.Doar ce era sa "agat" o masina .Ieseam dintr o parcare si a aparut o masina ,parca de nicaieri.Am franat brusc,nenea ala m a ocolit frumos si nu s a intamplat nimic in data de 13 si nici datorita faptului ca m am intors din drum!Iar daca se intampla ceva,nu as fi pus pe seama acestor superstitii.Totul e in creierul nostru ,atat.Noi ne creem realitatea... |

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Apropos de 666 si programele. Eu sunt facturista si periodic dau de acest numar, stiu cand se apropie... nah, ca e un numar deosebit:)). De cate ori il observ se intampla ceva cu factura respectiva, gresesc ceva la ea si trebuie s-o anulez. Daca nu bag de seama, nu gresesc nimic. Pur si simplu! De-aia zic, cu cat imprimam un anumit tip de energie unui lucru sau unei situatii, acea energie va fi prezenta, fie ca vrem sau nu. Desi 666 nu este un numar malefic. Are energia numarului 9 care este final de ciclu si este un numar foarte frumos. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2020 Mesaje: 6
| Nu cred în asa ceva. Nu conteaza, cu cât mai mult crezi în asta, cu atât lasi viata sa-si urmeze cursul, ceea ce nu este bine. Trebuie sa-ti construiesti singur destinul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/17/2020 Mesaje: 3
| Superstitii nu prea am dar de evit sa calc capacele canalelor, imi este frica sa merg peste ele. Daca-mi taie calea o pisica ma intorc 3 pasi daca sunt pe jos |
|
|