Ce stiti despre Scoala Centrala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
speranta
Scris: Friday, June 8, 2012 7:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/8/2012
Imi cer scuzele de rigoare ca ma bag si eu.as dori sa stiu si eu mai multe despre sc.centrala.as vrea sa-mi mut baiatu la aceasta scoala .nu cunosc pe nimeni.
El,invata la liceul Emil Racovita.si nu mai vrea la bazin de si era foarte incantat nu mai vrea carte nu se face nici o secunda si nu vreau sa piarda mai mult.imi pare rau ca nu am cautat despre liceu mai multe inainte sa-l dau m-am bucurat ca este aproape de casa la o statie iar lsc.centrala la 7stati.regret ca m-am luat dupa copil.fata termina clasa a8a la sc.49 care este super buna dupa mine fata nu a avut o zi de gradinita pt ca voma si facea temperatura si am retraso.a avut si o invatatoare buna sovan elena acum este la pensie.si ea vrea la sc.centrala sa vedem ce va face la testele care se dau si m-am gandit sa mi dau si baiatu care va fi in clasa a3a din toamna si nu stiu la el cum sa procedez?ce acte?sarutmana de sfat.
TatyKS
Scris: Friday, June 8, 2012 8:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Scoala Centrala este bine cotata si la gimnaziu si la liceu. Daca fata reuseste sa intre, o sa fie mai usor sa transferi baiatul din toamna ... spui ca doresti sa ai copilasii in aceeasi scoala. Bafta multa !
speranta
Scris: Tuesday, June 12, 2012 10:46 AM
Nivel

Buna.intradevar am deschis alt topic off.acum m-am uitat unde sa apas si am gresit scuzele de rigoare nu prea stiu sa manui ,off.sarutmana da asa m-am gandit.
dar nu trebui sa vb din ainte oare pt baiat?ca sa stiu daca sunt locuri!.off.multumesc.o zi frumoasa
TatyKS
Scris: Tuesday, June 12, 2012 11:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu zic sa mergi sa vorbesti cu d-na directoare (cea adjuncta e o scuumpapupici) si o sa te lamureasca dansa.pupici Bafta multa si sa ne zici ce ai facut!pupici
speranta
Scris: Tuesday, June 12, 2012 11:31 AM
Nivel

Buna.dadad.va spun sa termin cu fata si imediat merg am fost ieri pt fisa la secretariat.dar nu am avut curaj sa intreb ca era cam nervoasa secretara si m-am lasat pagubasa.gasesc eu usa.ras sarutmana mult.o zi frumoasa
boboceii
Scris: Thursday, September 6, 2012 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/6/2012
Buna saera, am nevoie de ajutor, Fetita mea va merge clasa I la Scoala Centrala si nu stiu unde sacomand uniforma, trebuie vorbit inainte de inceperea scolii despre afher school si de unde iau rechizitele.Multumesc anticipat si spor in toate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.