Ce stiti despre Luivac?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Monday, February 19, 2007 7:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Azi am fost cu Alex la dr, are iar amigdalele pline cu puroi... Din pacate, o data la 2 luni luam antibiotice ca sa scapam. Mi-a recomandat sa-i dau Luivac, e un fel de vaccin (tabletzele), e natural (zice ea), se urmeaza o schema: 28 zile cate o tb pe zi, 28 zile pauza, si iar 28 zile se administreaza. Efectul e garantat 1 anoare . Tratamentul costa in total 1.800.000, i-am cumparat deja trat pt primele 28 de zile, si as vrea sa stiu daca cineva dintre voi a auzit cate ceva despre eficienta lui. Oricum ar fi, in nici un caz nu ii fac vaccin antigripal.
Miri
Scris: Monday, February 19, 2007 9:03 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Asta am gasit eu despre acest medicament...

LUIVAC

Pentru tratamentul infectiilor tractului respirator.

Compozitie:

Un comprimat contine amestec de lizate bacteriene 3 mg, din cel putin 1 x 109 germeni din fiecare din urmatoarele tulpini:

# Staphylococcus aureus;
# Streptococcus mitis;
# Streptococcus pyogenes;
# Streptococcus pneumoniae;
# Klebsiella pneumoniae;
# Branhamella catarrhalis;
# Hemophilus influenzae.

Indicatii terapeutice:
Infectii recurente ale tractului respirator: bronsite, rinite, sinuzite, otite, faringite, laringite sau asocierile lor.

Contraindicatii:
Luivac nu se recomanda la persoanele cu gastroenterita acuta.
Datorita experintei insuficiente si posibilitatii unor interactiuni complexe, medicamentul nu trebuie utilizat la pacientii cu afectiuni autoimune.
Luivac este contraindicat in timpul sarcinii. Poate fi utilizat in timpul alaptarii dupa evaluarea raportului risc fetal/beneficiu matern.

Precautii:

Nu sunt necesare.
Nu au fost observate interactiuni cu alte medicamente.
Luivac nu este recomandat in administrare simultana cu medicamente imunosupresoare.

Doze si mod de administrare:
Adulti si copii: doza unica recomandata este de un comprimat Luivac pe zi, dimineata.
Comprimatele se pot administra cu putina apa, pe stomacul gol.

Tratament:
28 zile un comprimat/zi - 28 zile pauza - 28 zile un comprimat/zi

press-pro pediatru

Mult succes,Monique si sper din toata inima sa aveti rezultate pozitive!Asteptam detalii!

Atasamente:
prospect_luivac.pdf 100 KB, salvati 502 ori.

monique
Scris: Monday, February 19, 2007 10:13 PM
Nivel

Miri, iti multumesc pt raspuns! Intre timp am dat si eu o cautare pe google, si uitr ce am mai gasit:
Ce este Luivac-ul?
De mai multa vreme se folosesc produse imunostimulatoare / imunomodulatoare in terapii care incearca sa diminueze efectul infectiilor.

Imunomodulatoarele/imunostimulatoarele sunt substante sau amestecuri de substante care au ca efect cresterea raspunsului imunitar al organismului sau optimizarea lui. O parte din aceste substante provin din prelucrarea fizica si chimica a unor culturi
de bacterii. In principiu se pierd acele proprietati care fac respectivii microbi sa cauzeze boli, dar se pastreaza calitatile care determina reactia de aparare (imunitara) la infectii.
Acest tip de medicamente se mai numesc si vaccinoide, pentru ca au un mecanism asemanator vaccinurilor. Trebuie spus ca vaccinurile determina o imunitate specifica la o anume boala, iar vaccinoizii cresc imunitatea in mod nespecific. Din aceasta clasa de medicamente fac parte mai multe produse. Toate contin liofilizat bacterian (in principiu stafilococic,streptococic, pneumococic), proportiile pot varia. Luivacul este un asemenea produs care se administreaza pe cale orala (pe gura). Poate fi folosit numai la indicatia medicului si numai la copii peste trei ani. Este un produs la moda, prescris cu mai mult sau mai putin discernamaint, cum a fost la vremea lui si polidinul, un produs similar injectabil insa, astazi uitat! Exista si alte produse similare Bronhovaxom etc. O buna igiena si o alimentatie sanatoasa (un aport de vitamine din surse alimentare)

Asta chiar m-a pus pe ganduri? Copii peste 3 ani? Si Dr. de ce ni l-a recomandat?!? Chiar nu stiu ce sa fac...nervi

posologia Adultos y niños mayores de 4 años: un comprimido (3mg) con un poco de líquido 10 minutos antes del desayuno. El tratamiento debe llevarse a cabo durante tres fases: 1a fase de 28 días de tratamiento, 2a fase de 28 días sin tratamiento y una 3a fase de 28 días de tratamiento.
Maria & Mario
Scris: Monday, February 19, 2007 11:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Moni, tu faci cum crezi tu ca e mai bine.

Eu personal, daca as gasi o limita de varsta in care nu ne incadram, nu folosesc ! E acolo cu un scop ! dintr-un anumit motiv ! closedtopic Poate ficatul nu e matur suficient pentru a prelucra medicamentul..... sau cine stie de ce !.......

Sanatate multa Alexutzei ! pupici
Mimi
Scris: Tuesday, February 20, 2007 12:43 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
monique wrote:
Miri, iti multumesc pt raspuns! Intre timp am dat si eu o cautare pe google, si uitr ce am mai gasit:
Ce este Luivac-ul?
De mai multa vreme se folosesc produse imunostimulatoare / imunomodulatoare in terapii care incearca sa diminueze efectul infectiilor.

Imunomodulatoarele/imunostimulatoarele sunt substante sau amestecuri de substante care au ca efect cresterea raspunsului imunitar al organismului sau optimizarea lui. O parte din aceste substante provin din prelucrarea fizica si chimica a unor culturi
de bacterii. In principiu se pierd acele proprietati care fac respectivii microbi sa cauzeze boli, dar se pastreaza calitatile care determina reactia de aparare (imunitara) la infectii.
Acest tip de medicamente se mai numesc si vaccinoide, pentru ca au un mecanism asemanator vaccinurilor. Trebuie spus ca vaccinurile determina o imunitate specifica la o anume boala, iar vaccinoizii cresc imunitatea in mod nespecific. Din aceasta clasa de medicamente fac parte mai multe produse. Toate contin liofilizat bacterian (in principiu stafilococic,streptococic, pneumococic), proportiile pot varia. Luivacul este un asemenea produs care se administreaza pe cale orala (pe gura). Poate fi folosit numai la indicatia medicului si numai la copii peste trei ani. Este un produs la moda, prescris cu mai mult sau mai putin discernamaint, cum a fost la vremea lui si polidinul, un produs similar injectabil insa, astazi uitat! Exista si alte produse similare Bronhovaxom etc. O buna igiena si o alimentatie sanatoasa (un aport de vitamine din surse alimentare)

Asta chiar m-a pus pe ganduri? Copii peste 3 ani? Si Dr. de ce ni l-a recomandat?!? Chiar nu stiu ce sa fac...nervi
au aceleasi efecte.

posologia

Adultos y niños mayores de 4 años: un comprimido (3mg) con un poco de líquido 10

antes del desayuno. El tratamiento debe llevarse a cabo durante tres fases: 1a fase de 28 días de
tratamiento, 2a fase de 28 días sin tratamiento y una 3a fase de 28 días de tratamiento.

Iubita,asa aveam si eu probleme cu fetita,care acum are 21 de ani,facea foarte des roshu in gat si febra mare,trecea de la o stare de normal ,la febra de 40 grade in 5 min,eram disperati,antibiotice aproape in fiecare luna,si stiti voi cum era inainte de'89,nu se gaseau atatea medicamente,penicilina care doare ingrozitor era baza, pana am trecut la un "tratament" babesc recomandat de un medic pediatru.O controlam des la gat si de cum i se inflamau amigdalele si facea febra dadeam pe razatoare un cartof crud ,il stropeam cu otet sau spirt medicinal , infasurat intr-un prosop ii puneam la gat si legat pe crestet .Ii frectionam extremitatile,mainile si picioarele,cu otet si spirt,altenativ,si vreau sa spun ca-i trecea cam intr-o ora,fara nici un antibiotic.Repetand asta si cu mersul la mare ,cu plimbarea seara pe faleza de inspira aerul acela sarat,n-am mai avut probleme.Si acum cand mai are ceva probleme de genul asta,mai ales de la excesul de inghetata,aplicam acelasi "tratament" cu rezultate imediate 100 %.Antibiotic mult administrat la copil nu este bun,chiar daca medicii imediat prescriu asta,pentru ca mai tarziu daca,Doamne fereste ,este necesar un tratament serios cu antibiotice,organismul nu mai reactioneaza .Incearca asa,chiar daca miroase urat de la otet sau spirt,cu o baitza se rezolva.Daca faci asta ,ai grija ca lichidul lasat de cartof pateaza si nu prea mai iese,asa ca poti folosi ceva mai vechi si de imbracat si prosop sau chiar o bucata de panza ce nu-ti face trebuinta.Si tot medicul acela m-a sfatuit sa nu-i pun fular la gura cat de rece ar fi ,pentru ca ,condensul ce se face de la respiratie este mai rece decat aerul si-i face mai rau la gatutz,lichidele date la temperatura camerei si de cum se incalzeste putin chiar si inghetata,mai "dezghetata"la inceput .Am procedat asa si chiar n-am mai avut probleme de nici un fel.
Sanatate multa printesei
pupici pupici
mihaela75
Scris: Tuesday, February 20, 2007 2:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Ce-ar fi sa-i spui medicului ce ai gasit si sa vezi ce reactie are.poate nu stia ca se da peste 3 anibox2 Indiferent ce ar spune medicul, dupa ce am citit aici eu zic sa nu-i dai.daca producatorul zice "nu" cred ca stie el ce ziceoare
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 20, 2007 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Monique, noi suntem tun de sanatoase de la Septilin. Acusica implinim un an de cand nu am luat nici un strop de Panadol, nurofen sau alt anti inflamator sau antibiotic . Tot pe subiectul asta poti vorbi cu Anaida, si ea i-a dat lui Razvan Septilin tot cu rezultate bune.
Multa sanatate! pupici
monique
Scris: Tuesday, February 20, 2007 4:33 PM
Nivel

Va multumesc pt sfaturi. Am inceput de dimineata sa-i dau tratamentul. Faza e ca nu pe prospect scrie ca nu se da sub 3 ani, ci pe diverse site-uri, semnate de diversi doctori. Pe prospect scrie exact ce a scris Miri, nu se fac deosebiri in funcite de varsta...

Nico, acum incep sa caut pe google Septilin, sa vedem ce-i cu el. Daca ai putea sa-mi dai si un link la topicul in care ati scris despre el, tare mi-ar fi de folos!sic

Mimi, imi e de mare folos ce-mi scrii tu, chiar am sa pun in practica sfaturile. Faza e ca imi e f greu sa-mi dau seama din timp de problema, pt ca simptome prea multe nu a avut, si e prea mica sa-mi spuna ce simte. Febra nu mi-a facut deloc, doar a tusit de vreo 2 ori sambata si de vreo 3 ori duminica. Si cand a vazut-o dr m-a luat la imprejur ca am stat cu ea acasa. Pai daca fata era vesela, unde Doamne iarta-ma s-o duc? De unde sa stiu eu ca erau amigdalele f inflamate???
monique
Scris: Tuesday, February 20, 2007 4:33 PM
Nivel

Scuze, am postat de 2 ori.
Mimi
Scris: Tuesday, February 20, 2007 8:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
monique wrote:
Va multumesc pt sfaturi. Am inceput de dimineata sa-i dau tratamentul. Faza e ca nu pe prospect scrie ca nu se da sub 3 ani, ci pe diverse site-uri, semnate de diversi doctori. Pe prospect scrie exact ce a scris Miri, nu se fac deosebiri in funcite de varsta...

Nico, acum incep sa caut pe google Septilin, sa vedem ce-i cu el. Daca ai putea sa-mi dai si un link la topicul in care ati scris despre el, tare mi-ar fi de folos!sic

Mimi, imi e de mare folos ce-mi scrii tu, chiar am sa pun in practica sfaturile. Faza e ca imi e f greu sa-mi dau seama din timp de problema, pt ca simptome prea multe nu a avut, si e prea mica sa-mi spuna ce simte. Febra nu mi-a facut deloc, doar a tusit de vreo 2 ori sambata si de vreo 3 ori duminica. Si cand a vazut-o dr m-a luat la imprejur ca am stat cu ea acasa. Pai daca fata era vesela, unde Doamne iarta-ma s-o duc? De unde sa stiu eu ca erau amigdalele f inflamate???

Nu neaparat sa-ti dai seama din timp,nor5mal ca e prea mica sa poata spune,dar cand tuseste putin sau face chiar si putina febra,primul lucru trebuie cautat gatutzul,acolo apar cele mai mari probleme.Sa nu fie nevoie,dar daca va fi,incearca si ai sa vezi rezultatul.Sincer,prima data am fost cam sceptica ,dar cand am vazut ca la nici o ora nu mai avea febrasi se juca din nou......am crezut.
Apropo,de la leaganul din Galati am infiat-o pe Roxana in 1988.ras
Miri
Scris: Tuesday, February 20, 2007 8:48 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Monique, multa sanatate si sa se faca bine Alexandra cat mai repede!
Iar in privinta LUIVAC-uui, zau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau....scratch
fdianamaria
Scris: Friday, August 28, 2009 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Pana la urma ce imunizante mai folositi pentru pitici?
monique
Scris: Friday, August 28, 2009 3:07 PM
Nivel

Eu nu mai folosesc nimic. M-am saturat. Cum incepe gradinita, incepe si distractia.
Poate acel luivac (pe care i l.am administrat si anul trecut)o fi avut ceva rezultate bine, dar nu la noi. Aproape toata iarna si primavara a avut probleme. Cum aparea un copil virusat la gradi, cum lua si ea. Asa ca m-am linistit, nu.i mai dau nimi cde imunizare. Am incercat si cu vitamone, si cu siropuri naturale, si cu tot felul de pastilute (gen Baraka), si chiar am facut o perioada o cura cu granule homeopate (cu care eu nu sunt de acord, dar, in disperare de cauza...) Poate aceste minunatii si.au facut efectul, in sensul ca Alexandra nu a facut forme urate ale bolii, dar nici nu au imunizat.o complet.
Asa ca sezonul asta toamna-iarna voi trece la a o impartasi cat de des pot, si cu Dumnezeu inainte. Poate ii voi da si niste septilin si baraka, dar mai mult de atat nu. A, si propolis si vit C.
Mult succes!
Andi&Mariuca
Scris: Friday, August 28, 2009 7:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
si noi am avut mari probleme cu imunitatea. de la gradinita a racit non stop. basca mi-a facut si forme urate, la care nu m-am asteptata ever, de genul amigdalita pultacee cu febra 41 timp de 5 zile si cocktail de antibiotice pe vena ca sa scape de microbi.plans

i-am dat de-a lungul anilor Rybomunil, Bronchovaxom, Imunogrip junior, Prevenar (vaccin), Oscillococcinum, vitamine si siropuri cu vitamine, vit. c, Baraka, am inceput chiar si un tratament homeopat care ne-a costat o avere dar la care am renuntat pe parcurs. acum ia Isoprinosine (un antiviral) pentru ca face o forma de herpangina si pediatra lui ne-a recomandat sa ii dam a la longue, acest antiviral.

sincer...nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta odata cu inceperea gradinitei, in septembrie. vorba lui Monique, cu Dumnezeu inainte!
oanalaurisa
Scris: Saturday, August 29, 2009 4:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Eu i-am dat Mirei doua ture de Broncho-vaxom plicuri,una in iarna,una acum in primavara,dar cum ea nu iese in comunitate mare,ca la gradinita,normal ca eu am tras concluzia ca e ok,insa poate daca ar fi intre copii la camin sau gradi n-ar mai fi asa,nu stiu ce sa zic,depinde si de imunitatea proprie a fiecarui copil si de mostenirea genetica,etc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.