Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
n-ai auzit bine...inotul este singurul sport recomandat copiilor sub 10 ani |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Madalina va merge la inot,iar Ionut la tenis. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Maria continua de la 4 ani cu majorete si street dans , de la 5 ani ballroom si latino si inot ! Ca de , silueta ei cere activitate fizica ..... daca tot e bat ! ( slabanoaga ) |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Noi mergem doar pe inot |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mi-ar place ca Stefan pentru inceput sa faca innot si dans .Sa vedem din toamna ce si cum. Plus ca in Pitesti e bazin de innot olimpic . |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| i-am inscris si eu pe ai mei la inot,vor merge din septembrie pana in mai. as vrea si fotbal,pentru Mihaita,ca fuge toata ziua,n-are stare deloc,deloc,dar nu gasesc cursuri decat de la 5 ani in sus...Mircea zice sa-l dau la baschet dar si asa mi se pare inalt si slab,e mai mare decat toti copiii de varsta lui,s-ar face de 2 m sa faca un astfel de sport... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Innot - amandoi. Pana acum au facut dansuri. Din toamna Eric va merge la karate iar Alexia cred ca la balet. Sa vad ce variante gasesc... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si la mine dupa cum stiti Eden si Oshry fac inot de la 4 luni(si Shiraz va merge de saptamana viitoare),Eden face si sport-kids la anul sa vedem ce va fi poate o conving pe Eden sa faca Karate daca nu incepem sa calarim si sa dansam nu vrea balet deci mergem ori la dans oriental ori la Hipp-hop.Pentru Oshry nu stiu inca asteptam sa vedem ce se poate.Aaa Eden a facut anul acesta Yoga si i-a placut mult deci adaugam si Yoga cu toate ca nu este un sport. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vara asta inot...saptamana viitoare incepe cursul de nivelul 1...abia am gasit un curs mai pe seara ...restul cursurilor la care am fi vrut s-o inscriem (fotbal si karate) nu le putem face ca nu pot sa ma incadrez nicicum cu programul meu in orarul lor ...tenisul ii place iar mult, dar se incepe de la 7 ani...pana atunci mergem si jucam noi cu ea; i-am luat racheta pe masura ei si vad ca incepe sa le nimereasca si ea, dar e o ofticoasaaaa ce n-am vazut ...la after-school au facut in timpul anului scolar si diverse sporturi, teatru, dansuri, dar nu ceva constant, le-au tot schimbat periodic sa nu se plictiseasca copiii si sa incerce ceva nou. Succes la activitatile sportive, pitici! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pe langa inot,Larisa va merge si la dans,am reusit sa o inscriu pentru sambata dimineata,pentru tot anul scolar urmator.am vorbit si pentru Mihaita sa mearga impreuna,sa vada daca ii place,daca da,se gaseste loc si pentru el,daca nu...ramane doar cu inotul,pana vara viitoare,cand am in plan sa-i trimit pe amandoi la cursuri de tenis. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Andra face inot si tenis, dar vreau sa o inscriu si la dans, are atata energie.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| pe roxana am inscris-o la balet.la dans .ii place foarte mult.ea de la 3 anisori spune ca se face balerina.acum are 6 ani si 4 luni si in sfarsit am inscris-o.anul trecut profesoara de dans de la gradi m-a oprit si mi-a spus ca" roxi nu alearga ca toti copii"eu m-am uitat la ea si deja in gand aveam niste intrebari.am crezut ca a vazut ceva si eu nu.apoi a continuat:"ea si cand alearga danseaza".mia venit inima la loc si chiar iam spus:doamna cu asta trebuia sa incepeti ca era sa cad aici.o inscriam de anul trecut dar scoala era prea departe de casa si ma gandeam ca ii va fi greu.nu am mai scapat .m-a batut la cap pana am cedat .abia asteapta sa vina ora de dans.
baiatul face basket |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| oanamaria wrote:Mi-ar place ca Stefan pentru inceput sa faca innot si dans .Sa vedem din toamna ce si cum. Plus ca in Pitesti e bazin de innot olimpic . Oana, v-ati inscris la innot? Ma gandesc sa-l duc si eu pe Davis anul asta la innot....fetele care aveti experienta deja, ne dati ceva detalii, ce ar trebui sa stim, ce sa alegem etc....n-am mai vb pana acum cu nimeni despre asta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pe piciul meu vreau sa-l dau la karate,poate la anul Si sa vedem daca ii place la innot,daca nu,il fac majoreta pe terenul de fotbal |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Cine ti-a zis te-a mintit...la copiii mai mici este singurul sport pe care ar trebui sa il practice (recomandat). |
|
|