Ce sporturi se practica la varsta la care mergi la gradinita?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, October 24, 2010 10:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce sporturi se practica la varsta la care mergi la gradinita?
La ce sporturi i-ati inscris si care au fost motivele care v-au determinat sa o faceti?

Andrei merge de anul acesta, de la inceputul lunii octombrie, la karate. Este cel mai micut din grup, dar tine pasul cu ei, asa cum poate el la varsta lui, este foarte atent si foarte ascultator si face tot ceea ce i se cere.

De asemenea, anul acesta prin februarie, l-am inscris la un curs de ski, insa era prea mic ca sa iasa ceva (4 ani si 2 luni). A reusit totusi sa isi puna schiurile in picioare, sa isi tina echilibrul pe schiuri.... In iarna incercam din nou, de data aceasta poate reusim putin mai mult.

Tot in iarna care a trecut a pus pentru prima data si patinele de gheata in picioare. Se tine pe picioare tinut de manute, dar atat deocamdata. Si pe acest plan vom mai exersa iarna aceasta ras.

Pe perioada verii a mers la inot, la curs, insa nu a reusit sa invete sa se mentina la suprafata apei fara colac / pluta, asa ca nu l-am fortat. A prins insa drag de apa si nu mai e o tragedie daca ia o gura de apa sau ii intra apa in ochi / nas / urechi. ras

cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 25, 2010 12:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Si Tudor merge la tenis si intentionam sa-l inscriem si la inot.
Pe Ioana, clar o dau la balet, imediat ce are varsta potrivita. Ulterior, dansuri de societate.
shirel
Scris: Monday, October 25, 2010 12:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eden face dans + sport ritmic si inot o data pe saptamana si yoga (care nu cred ca este un sport dar l-am adaugat aici sic
Oshry si el este la inot de la 3 luni si sper sa continuie fiindca tare se mai pricepe plus dans ritmic unde merg si eu cu el fiind inca mic.

DEla 4 ani sper ca Eden sa faca karate si Oshry binenteles ca fotbal fiindca acolo ne este viitorul ,numai sper sa-i placa !sic
Mela
Scris: Monday, October 25, 2010 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
fetelor,pun si eu o intrebare:de la karate si judo nu raman mici de statura copiii? spun asta pentru ca am observat ca majoritatea celor care practica sporturile astea sunt cam scunzi.
shirel
Scris: Monday, October 25, 2010 5:31 PM
Nivel

Mela wrote:
fetelor,pun si eu o intrebare:de la karate si judo nu raman mici de statura copiii? spun asta pentru ca am observat ca majoritatea celor care practica sporturile astea sunt cam scunzi.

Nu este adevarat ,de obicei sunt alesi cei mai scunzi pentru asemenea sporturi fiind mult mai rapizi in miscari si iuti nu te uita la japonezi ei sunt majoritatea mici de statura.Si sa-ti mai spun ceva in europa invatarea acestor sporturi a ajuns c-am cu intarziere si majoritatea celor care au invatat au fost de la 20 de ani in sus si toti erau inalti.sic FRatele meu preda Karate in Bucuresti in vremea cand era interzis acest sport ,faceau antrenamente prin garaje sau intr-o sala de sport cica faceau atletism daca cumva venea vreo inspectie ,de asta stiu si cunosc foarte multe despre Karate.
AdrianaC
Scris: Monday, October 25, 2010 5:33 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sper sa nu ramana mici, ca Andrei si asa e pici rau uff
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 25, 2010 6:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, pe parcurs, il poti orienta catre sporturi gen volei, tenis, inot. Il vor ajuta! Eu am facut volei din clasa a IV-a pana in clasa a VIII_a si tare mi-a placut! Oare de ce-oi fi renuntat in timpul liceului????scratch
Mela
Scris: Monday, October 25, 2010 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,sora-mea a facut judo o perioada,a retras-o maica-mea pentru ca i se parea ca nu mai creste in inaltime,crede-ma ca de cum a renuntat a inceput sa se inalte.si mai aveam o colega de generala care a facut de micuta karate,a fost sportiva de performanta,a avut rezultate bune dar a ramas asa...mai scunda si solida...a,sa nu uit si de alta colega,din ultimii doi ani de liceu,karatista si ea,micuta de inaltime.eu vorbesc din ce am vazut cu ochii mei nu din ce vad la tv.pur si simplu am facut o remarca,eram curioasa daca si alte persoane au observat asta la cei care practica judo/karate.
bereea
Scris: Monday, October 25, 2010 6:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu stiu ca orice sport care implica mult efort fizic stopeaza cresterea in inaltime.De aceea am data pe Ale la inot de la varsta de 3 ani si jumatate.Am inteles ca este singurul sport recomandat copiilor pana la 10 ani.
shirel
Scris: Monday, October 25, 2010 8:00 PM
Nivel

bereea wrote:
Eu stiu ca orice sport care implica mult efort fizic stopeaza cresterea in inaltime.De aceea am data pe Ale la inot de la varsta de 3 ani si jumatate.Am inteles ca este singurul sport recomandat copiilor pana la 10 ani.

Nu cred ca asta ar fi adevarul efortul fizic nu stopeaza cresterea in inaltime ,uite i-a in considerare baschetul este un sport cu efort fizic foarte mare si ce face din contra -i ajuta sa creasca in lungime inotul iarasi la fel.fiind vorba de copii de varsta gradinitei ,ei nu fac exercitiile cu efort fizic foarte mare asa ca nu au cum sa le stopeze cresterea deocamdata,ei nu incep de la varsta de 4 ani aceeasi exercitii care le practica sportivii de performante si este un drum foarte lung pana sa ajunga la asemenea performantze.De aceea trebuie verificati si instructorii acestia ce diplome au ,unde au studiat ,ce experientza au cu copii de varsta aceasta de gradinitza si nu inscrisi asa aiurea fiindca noi parinti vrem ca ,copii nostri sa faca un sport de performantza,tineti minte pe baietelul de la Happy Hour care facea tot ce taica-su credxea ca este bun !Ganditi-va nu ca la un mare sportiv de viitor ci la ceva temporar in care copilul se obisnuieste sa ASCULTE DE ALTCINEVA ,SA CAPETE INCREDERE IN SINE PLUS SA FACA SI CONDITIE FIZICA sau mai bine zis sa se obisnuiasca cu ea.
shirel
Scris: Monday, October 25, 2010 8:03 PM
Nivel

Mela wrote:
Shirel,sora-mea a facut judo o perioada,a retras-o maica-mea pentru ca i se parea ca nu mai creste in inaltime,crede-ma ca de cum a renuntat a inceput sa se inalte.si mai aveam o colega de generala care a facut de micuta karate,a fost sportiva de performanta,a avut rezultate bune dar a ramas asa...mai scunda si solida...a,sa nu uit si de alta colega,din ultimii doi ani de liceu,karatista si ea,micuta de inaltime.eu vorbesc din ce am vazut cu ochii mei nu din ce vad la tv.pur si simplu am facut o remarca,eram curioasa daca si alte persoane au observat asta la cei care practica judo/karate.

Ce sa-ti spun despre judo nu cunosc sincer nimic dar despre Karate crede-ma ca este prima oara cand aud asa ceva.Sunt exercitii in Karate care din contra iti lungesc muschi de exemplu ridicarea piciorului in aer nu este un exercitiu usor si chiar mareste cresterea as spune.Nu stiu intrebati un doctor de sportivii si ve-ti afla poate mai multe.
bereea
Scris: Thursday, October 28, 2010 8:35 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:

Nu cred ca asta ar fi adevarul efortul fizic nu stopeaza cresterea in inaltime ,uite i-a in considerare baschetul este un sport cu efort fizic foarte mare si ce face din contra -i ajuta sa creasca in lungime inotul iarasi la fel.fiind vorba de copii de varsta gradinitei ,ei nu fac exercitiile cu efort fizic foarte mare asa ca nu au cum sa le stopeze cresterea deocamdata,ei nu incep de la varsta de 4 ani aceeasi exercitii care le practica sportivii de performante si este un drum foarte lung pana sa ajunga la asemenea performantze.De aceea trebuie verificati si instructorii acestia ce diplome au ,unde au studiat ,ce experientza au cu copii de varsta aceasta de gradinitza si nu inscrisi asa aiurea fiindca noi parinti vrem ca ,copii nostri sa faca un sport de performantza,tineti minte pe baietelul de la Happy Hour care facea tot ce taica-su credxea ca este bun !Ganditi-va nu ca la un mare sportiv de viitor ci la ceva temporar in care copilul se obisnuieste sa ASCULTE DE ALTCINEVA ,SA CAPETE INCREDERE IN SINE PLUS SA FACA SI CONDITIE FIZICA sau mai bine zis sa se obisnuiasca cu ea.

e adevarat, nu fac efort fizic care sa le stopeze la 4 ani cresterea in inaltime.Dar daca vor ajunge sa faca aceste sporturi in serios, atunci vor trebui sa-si dezvolte masa musculara si asta nu incepand de la 20 de ani, ci mult mai devreme.
Baschetul, voleiul te ajut sa cresti pentru ca alergi si sari foarte mult, exercitiile de forta sunt minine.Cumnata mea a facut volei de performanta s are 1.85 metri.
koko2008
Scris: Saturday, January 8, 2011 2:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Ne am orientat si noi la dans.Si as mai vrea inot. angel
KRYS85
Scris: Saturday, January 8, 2011 8:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu pe Daniel l-am dus la fotbal,vad ca-i place de la vara as vrea sa-l inscriu si la dansuri populare daca cumva se fac inscrieri pentru varsta lui!!!

ps:am auzit ca inotul la copii mici este cam daunator........uff uff uff uff
raly
Scris: Saturday, January 8, 2011 8:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi facem Karate si dansuridance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.