Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Intre timp noi am renuntat la karate (au facut numai 1 an amandoi, pentru ca nu se ocupa prea bine de ei si nu am gasit in alta parte relativ aproape de scoala).
Alice merge acum la pictura, care numai sport nu este si de ieri am inscris-o la dans... Sper sa ii placa si sa mearga la dans...
Andrei nu face momentan niciun sport. Am avut o tentativa la un moment dat cu amandoi sa ii inscriem la baschet, momentan am renuntat pentru ca trebuia sa ii inscriem in club si sa faca performanta si nu ne doream chiar asta...
O sa mai incercam sa ii inscriem la baschet pentru ca le-a placut mult... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...si fetita mea Fabiana e inscrisa la dans...merge o zi pe saptamana...de 3 saptamani a inceput si lectiile de inot(tot o zi pe saptamana)...de inot e super incantata...abia asteapta ziua de vineri sa mearga la piscina...incepand din septembrie cred ca o sa-i fie mult mai greu deoarece incepe si scoala iar dans o sa aiba 2 zile pe saptamana...o sa vedem cum se descurca...
...la dans...
...la inot...
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ionut la inot! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| IoanaAlexandra wrote:...si fetita mea Fabiana e inscrisa la dans...merge o zi pe saptamana...de 3 saptamani a inceput si lectiile de inot(tot o zi pe saptamana)...de inot e super incantata...abia asteapta ziua de vineri sa mearga la piscina...incepand din septembrie cred ca o sa-i fie mult mai greu deoarece incepe si scoala iar dans o sa aiba 2 zile pe saptamana...o sa vedem cum se descurca...
Va fi la lungo orario? Daca da nu va avea deloc teme, deci dansul sau inotul va fi numai bine sa se relaxeze.Si cum in scoala italiana sportul nu prea este la mare cinste va avea nevoie...crede-ma. Fiica-mea e intr-a treia, are mult de studiat si face de 3 ori piscina , apioi pian, limba engleza...are timp. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Razvan face inot de 2 ori pe saptamana, |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eden si la mine face inot de la 4 luni(nu ptr a invatza sa inoate ci ptr ca iarna este superb aici la piscina)o data pe saptamana ,pe urma dans (combinat deci toate stilurile de dans)si pictura sau mai bine zis tot o combinatie de desen cu craft ptr ca le invatza mai de toate .Este super multumita si super ocupata de abia mai are timp de prietenele ei.Acuma sa vedem ce va fi la anul . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Andra a renuntat la balet si merge acum la dans sportiv - 2 ori pe saptamana, mergem si la inot si pian tot de cate 2 ori pe saptamana. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| si roxi face dans iar liviu basket mihamihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu am o fotbalista In may are meci o sa vin cu poze. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...bereea...da...va fi la "tiempo pieno"-orar prelungit pana la 16...teme o sa aiba doar la sfarsit de saptamana...sunt curioasa cum o sa se descurce...nu prea sunt eu convinsa de sistemul italienilor de invatamant...dar asta-i nu am ce face....vom vedea... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nici eu nu eram prea convinsa pana cand fiica-mea nu a mers la scoala.Au metoda de predare diferita de ce cunosc eu in tara, dar mi se pare logica si daca ai sti ce gramatica cunoaste fiica-mea la 8 ani te-ai speria.Si cum Italia este o tara mult mai dezvoltata decat tara noastra si cu un nivel de trai mult mai bun mi se pare ca nu trebuie sa ne temem de sistemul lor de invatamant.E doar diferit.Fidati! |
|
|