Ce sporturi practica scolarii vostri?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, April 28, 2013 8:49 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Intre timp noi am renuntat la karate (au facut numai 1 an amandoi, pentru ca nu se ocupa prea bine de ei si nu am gasit in alta parte relativ aproape de scoala).

Alice merge acum la pictura, care numai sport nu este si de ieri am inscris-o la dans... Sper sa ii placa si sa mearga la dans...

Andrei nu face momentan niciun sport. Am avut o tentativa la un moment dat cu amandoi sa ii inscriem la baschet, momentan am renuntat pentru ca trebuia sa ii inscriem in club si sa faca performanta si nu ne doream chiar asta...

O sa mai incercam sa ii inscriem la baschet pentru ca le-a placut mult...
IoanaAlexandra
Scris: Sunday, April 28, 2013 9:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...si fetita mea Fabiana e inscrisa la dans...merge o zi pe saptamana...de 3 saptamani a inceput si lectiile de inot(tot o zi pe saptamana)...de inot e super incantata...abia asteapta ziua de vineri sa mearga la piscina...incepand din septembrie cred ca o sa-i fie mult mai greu deoarece incepe si scoala iar dans o sa aiba 2 zile pe saptamana...o sa vedem cum se descurca...

...la dans...

...la inot...
img
ingerash
Scris: Sunday, April 28, 2013 10:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ionut la inot!hearts
bereea
Scris: Sunday, April 28, 2013 1:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
IoanaAlexandra wrote:
...si fetita mea Fabiana e inscrisa la dans...merge o zi pe saptamana...de 3 saptamani a inceput si lectiile de inot(tot o zi pe saptamana)...de inot e super incantata...abia asteapta ziua de vineri sa mearga la piscina...incepand din septembrie cred ca o sa-i fie mult mai greu deoarece incepe si scoala iar dans o sa aiba 2 zile pe saptamana...o sa vedem cum se descurca...

Va fi la lungo orario? Daca da nu va avea deloc teme, deci dansul sau inotul va fi numai bine sa se relaxeze.Si cum in scoala italiana sportul nu prea este la mare cinste va avea nevoie...crede-ma.
Fiica-mea e intr-a treia, are mult de studiat si face de 3 ori piscina , apioi pian, limba engleza...are timp.
mirela74chris
Scris: Monday, April 29, 2013 7:55 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Razvan face inot de 2 ori pe saptamana,
shirel
Scris: Monday, April 29, 2013 10:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eden si la mine face inot de la 4 luni(nu ptr a invatza sa inoate ci ptr ca iarna este superb aici la piscina)o data pe saptamana ,pe urma dans (combinat deci toate stilurile de dans)si pictura sau mai bine zis tot o combinatie de desen cu craft ptr ca le invatza mai de toate .Este super multumita si super ocupata de abia mai are timp de prietenele ei.Acuma sa vedem ce va fi la anul .
marmita
Scris: Monday, April 29, 2013 12:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Andra a renuntat la balet si merge acum la dans sportiv - 2 ori pe saptamana, mergem si la inot si pian tot de cate 2 ori pe saptamana.
mihamihaela
Scris: Monday, April 29, 2013 1:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
si roxi face dans iar liviu basket

mihamihaela attached the following image(s):
picture 383.jpg

t-mihaela
Scris: Tuesday, April 30, 2013 3:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am o fotbalista alcool In may are meci o sa vin cu poze.ras
IoanaAlexandra
Scris: Tuesday, April 30, 2013 2:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...bereea...da...va fi la "tiempo pieno"-orar prelungit pana la 16...teme o sa aiba doar la sfarsit de saptamana...sunt curioasa cum o sa se descurce...nu prea sunt eu convinsa de sistemul italienilor de invatamant...dar asta-i nu am ce face....vom vedea...
bereea
Scris: Tuesday, April 30, 2013 3:15 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nici eu nu eram prea convinsa pana cand fiica-mea nu a mers la scoala.Au metoda de predare diferita de ce cunosc eu in tara, dar mi se pare logica si daca ai sti ce gramatica cunoaste fiica-mea la 8 ani te-ai speria.Si cum Italia este o tara mult mai dezvoltata decat tara noastra si cu un nivel de trai mult mai bun mi se pare ca nu trebuie sa ne temem de sistemul lor de invatamant.E doar diferit.Fidati!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.