Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz, a ales iconita, peria de par si pixul! Pana cand sa ii luam noi tava din fata, minunea a agatat si cheile de la masina! Eu sper sa fie un om cu un caracter frumos (nu vreau sa ma gandesc strict la religie, apropo de iconita, ci, mai degraba, la un om cu frica de Dumnezeu), va fi cocheta si se va apleca, la fel ca si mami, spre latura umanista! Alegerea iconitei ne-a mirat pe toti, mai ales ca nici nu am vrut sa i-o pun pe tava. In ultimul moment, gandindu-ma ca daca e traditie, traditie sa fie, am luat si iconita. Nasul Ioanei si Ovi au vrut si ei sa o ia de pe tavita, dar s-au gandit ca daca tot am pus-o acolo... Si fix asta a ales mandra mea! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Uite, Cute, cum ne calca fetele noastre pe urme! Sa va fie de bine petrecerea si multi pupici Ioanei! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Luam si noi motzul saptamana asta....pe aici, nu se prea "poarta" obiceiurile astea frumoase, dar eu le-as imprumuta pe toate....am o nelamurire: oare de unde sa fac rost de un banutz de argint???
Aaaa..si stie cineva de unde vine obiceiul asta? Cel cu motzul lipit cu ceara de la botez de banutz... si ce semniifca el mai exact?? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulinutza wrote:Luam si noi motzul saptamana asta....pe aici, nu se prea "poarta" obiceiurile astea frumoase, dar eu le-as imprumuta pe toate....am o nelamurire: oare de unde sa fac rost de un banutz de argint???
Petrecere frumoasa!! Daca vrei, iti trimit eu banut de argint... doar da-mi de stire... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bulinuta petrecere frumoasa . I-am luat si noi motul lui Erik in prima zi de anul Nou.A fost cam devreme ,dar cum este doar un obicei nu am dat asa importanta si am luat motul cand s-a putut,ca atunci am prins nasii. |
|
| kali wrote:Petrecere frumoasa!! Daca vrei, iti trimit eu banut de argint... doar da-mi de stire...
Ooooooooofffff....e prea tarziu acum....Noi avem petrecerea vineri, nu cred ca mai ajunge!!!
Daca ma gandeam mai din timp....
Merci mult oricum, Oana...
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Daca e prin curier rapid ajunge! Daca nu, poti lua cutiuta speciala pentru pastrat prima suvita, legata cu fundita! |
|
| cute_babies_of_mine wrote:Daca e prin curier rapid ajunge! Daca nu, poti lua cutiuta speciala pentru pastrat prima suvita, legata cu fundita!
De unde? De unde??????
O pot comanda de undeva????
LAST EDIT: Gata! Am gasit, am comandat...Sper sa ajunga pana vineri!!
Lenus, merci mult de idee....nici n-am stiut ca exista asa ceva... |
|
|