Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:... anul viitor botez in mai si in iunie iau turta finutei si am nevoie de el.
hmmmmmmmm, a cui o fi botezul? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bine ca ai rezolvat Taki , ma bucur ca ai banutz pentru finutza scumpa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Bine ca ai rezolvat Taki , ma bucur ca ai banutz pentru finutza scumpa
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:hmmmmmmmm, a cui o fi botezul?
|
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| taty wrote:Pe tava am avut: stilou 2 carticele seringa telefon mobil bani euro si lei chei de masina ceas- bijutrie oglinda icoana forfecuta si trebuia o inimioara dar am uitat-o
Fetelor , in afara de listutza asta a lui Taty mai stie cineva alta ....poate cele din zona Ardealului sa-mi spuna ceva traditii pentru aniversarea unui anisor??? Sunt binevenite si sfaturi din alte zone .Va multumesc. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| verisoara mea a avut si un ruj pe tavita ca tin mine ca rujul l-a luat in manuta si cheile masinii. nepotul meu surubelnuta si cred ca tot cheile masinii se zice ca ce ia in mana aia il caracterizeaza la verisoara mea e adevarat ca e obsedata de frumusete. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| M-am documentat si eu putin pe aici ca maine luam si noi motzul. Nu detin acel banut de argint. Banuiesc ca nu e o problema daca nu am. ... Mi-am facut o asa zisa listuta cu ce o sa punem pe tavita, desi sunt aproape sigura ce va alege ca stiu ce o atrage de fiecare data. Sunt curioasa daca am intuit bine! |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Am fost acum 1 luna si ceva la mot, la fiica cumnatei mele, si s-au pus asa: bani, bijuterii, chei, pix si caiet, ruj, telefon, si cred ca atat. nu mai stiu exact ce s-a mai pus. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Liz sa va traiasca finuta si sa fie sanatoasa.Si voi pe langa ea! |
|
| Mirela, saru'mana, dar e vorba de fetita mea! Pup! |
|
| Scuze Liz,credeam ca luati motul finutei!ca ziceai ca nu ai banutul.Ala trebuie sa il aibe nasa.Sa va traiasca! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Maine avem si noi taierea de mot. Ne-am documentat si vom pune pe tavita carticica, pix, parfum, o bijuterie, bani, siringa, inimioara, o minge de tenis, foarfecuta, oglinda, telefon mobil. Regret ca nu am un microfon in miniatura, ca la cat e de lalaita Ioana... In rest, banutul de argint e pregatit, trebuie sa caut lumanarile de la botez, tinuta de dupa taierea motului, asigurata de nasi, e si ea pregatita... Cam atat! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| cute_babies_of_mine wrote:Maine avem si noi taierea de mot. Ne-am documentat si vom pune pe tavita carticica, pix, parfum, o bijuterie, bani, siringa, inimioara, o minge de tenis, foarfecuta, oglinda, telefon mobil. Regret ca nu am un microfon in miniatura, ca la cat e de lalaita Ioana... In rest, banutul de argint e pregatit, trebuie sa caut lumanarile de la botez, tinuta de dupa taierea motului, asigurata de nasi, e si ea pregatita... Cam atat!
ce frumos! la noi nu e obiceiul asta |
|
| cute_babies_of_mine wrote:Maine avem si noi taierea de mot. Ne-am documentat si vom pune pe tavita carticica, pix, parfum, o bijuterie, bani, siringa, inimioara, o minge de tenis, foarfecuta, oglinda, telefon mobil. Regret ca nu am un microfon in miniatura, ca la cat e de lalaita Ioana... In rest, banutul de argint e pregatit, trebuie sa caut lumanarile de la botez, tinuta de dupa taierea motului, asigurata de nasi, e si ea pregatita... Cam atat!
Cute sa va traiasca si sa va bucurati de ea!Distractie frumoasa maine si spor la pregatiri azi! |
|
| Sunt tare curioasa ce a ales mititica voastra, Cute! A noastra, contrar asteptarilor mele, a ales numai lucrusoare noi pe care nu le mai vazuse, in urmatoarea ordine ... un penson din colectia lui mami (de pictat ), un ruj, o inimioara, un parfum si un tel de bucatarie! Am lasat-o sa aleaga 5 obiecte sa avem noi ce comenta! Deci, talentata, cocheta si gospodina! |
|
|