Ce se pune pe tavita la mot/turta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ira_tgr
Scris: Tuesday, December 19, 2006 9:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
taki wrote:

... anul viitor botez in mai si in iunie iau turta finutei si am nevoie de el.thumright

hmmmmmmmm, a cui o fi botezul?oare scratch
TatyKS
Scris: Wednesday, December 20, 2006 8:58 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bine ca ai rezolvat Takipupici pupici , ma bucur ca ai banutz pentru finutza scumpapupici pupici pupici pupici
taki
Scris: Wednesday, December 20, 2006 6:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
taty wrote:
Bine ca ai rezolvat Takipupici pupici , ma bucur ca ai banutz pentru finutza scumpapupici pupici pupici pupici

pupici angel
taki
Scris: Wednesday, December 20, 2006 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
ira_tgr wrote:

hmmmmmmmm, a cui o fi botezul?oare scratch

ras
dya
Scris: Wednesday, October 8, 2008 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
taty wrote:
Pe tava am avut:
stilou
2 carticele
seringa
telefon mobil
bani euro si lei
chei de masina
ceas- bijutrie
oglinda
icoana
forfecuta

si trebuia o inimioara dar am uitat-o uff

Fetelor , in afara de listutza asta a lui Taty mai stie cineva alta ....poate cele din zona Ardealului sa-mi spuna ceva traditii pentru aniversarea unui anisor??? Sunt binevenite si sfaturi din alte zone .Va multumesc.pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove
sweet angel
Scris: Sunday, March 21, 2010 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
verisoara mea a avut si un ruj pe tavita ca tin mine ca rujul l-a luat in manuta si cheile masinii.
nepotul meu surubelnuta si cred ca tot cheile masinii
se zice ca ce ia in mana aia il caracterizeaza
la verisoara mea e adevarat ca e obsedata de frumusete.
Anelise
Scris: Friday, July 23, 2010 11:46 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
M-am documentat si eu putin pe aici ca maine luam si noi motzul. angel Nu detin acel banut de argint. Banuiesc ca nu e o problema daca nu am. oare ... Mi-am facut o asa zisa listuta cu ce o sa punem pe tavita, desi sunt aproape sigura ce va alege ca stiu ce o atrage de fiecare data. Sunt curioasa daca am intuit bine! sic
ioana0023
Scris: Friday, July 23, 2010 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Am fost acum 1 luna si ceva la mot, la fiica cumnatei mele, si s-au pus asa:
bani, bijuterii, chei, pix si caiet, ruj, telefon, si cred ca atat. nu mai stiu exact ce s-a mai pus.
mirela74chris
Scris: Friday, July 23, 2010 12:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Liz sa va traiasca finuta si sa fie sanatoasa.Si voi pe langa ea!
Anelise
Scris: Friday, July 23, 2010 12:46 PM
Nivel

Mirela, saru'mana, dar e vorba de fetita mea! angel Pup! pupici
mirela74chris
Scris: Friday, July 23, 2010 1:05 PM

Scuze Liz,credeam ca luati motul finutei!ca ziceai ca nu ai banutul.Ala trebuie sa il aibe nasa.Sa va traiasca!
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, August 20, 2010 10:25 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Maine avem si noi taierea de mot. Ne-am documentat si vom pune pe tavita carticica, pix, parfum, o bijuterie, bani, siringa, inimioara, o minge de tenis, foarfecuta, oglinda, telefon mobil. Regret ca nu am un microfon in miniatura, ca la cat e de lalaita Ioana... sic
In rest, banutul de argint e pregatit, trebuie sa caut lumanarile de la botez, tinuta de dupa taierea motului, asigurata de nasi, e si ea pregatita... Cam atat!
alexandrabogdan
Scris: Friday, August 20, 2010 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
cute_babies_of_mine wrote:
Maine avem si noi taierea de mot. Ne-am documentat si vom pune pe tavita carticica, pix, parfum, o bijuterie, bani, siringa, inimioara, o minge de tenis, foarfecuta, oglinda, telefon mobil. Regret ca nu am un microfon in miniatura, ca la cat e de lalaita Ioana... sic
In rest, banutul de argint e pregatit, trebuie sa caut lumanarile de la botez, tinuta de dupa taierea motului, asigurata de nasi, e si ea pregatita... Cam atat!

ce frumos! la noi nu e obiceiul asta
mirela74chris
Scris: Friday, August 20, 2010 2:48 PM

cute_babies_of_mine wrote:

Cute sa va traiasca si sa va bucurati de ea!Distractie frumoasa maine si spor la pregatiri azi!pupici
Anelise
Scris: Sunday, August 22, 2010 4:07 PM
Nivel

Sunt tare curioasa ce a ales mititica voastra, Cute! angel A noastra, contrar asteptarilor mele, a ales numai lucrusoare noi pe care nu le mai vazuse, in urmatoarea ordine ... un penson din colectia lui mami (de pictat ras), un ruj, o inimioara, un parfum si un tel de bucatarie! coeur Am lasat-o sa aleaga 5 obiecte sa avem noi ce comenta! sic Deci, talentata, cocheta si gospodina! angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.