Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stiu ca s-a mai vorbit despre asta, dar sunt postari prin multe topicuri si nu le mai pot lua la rand pe toate. Spuneti-mi si mie va rog ce se pune pe tavita. Ce e obligatoiu,ce nu trebuie sa lipseasca? Ce ati pus voi? Si daca stiti ce semnificatie are lucrul/obiectul pe care l-ati pus. Multumesc
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pe tava am avut: stilou 2 carticele seringa telefon mobil bani euro si lei chei de masina ceas- bijutrie oglinda icoana forfecuta si trebuia o inimioara dar am uitat-o
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Voi de unde ati luat banutul de argint? |
|
| Sa inteleg ca se pune si un ban de argint? De ce? |
|
| taty wrote:Pe tava am avut: stilou 2 carticele seringa telefon mobil bani euro si lei chei de masina ceas- bijutrie oglinda icoana forfecuta si trebuia o inimioara dar am uitat-o Inimioara si foarfeca pentru ce se pun? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| MNiko wrote: Sa inteleg ca se pune si un ban de argint? De ce?
Pe banut de argint se lipeste "motul" cu ceara de la lumanarea de botez. Eu stiu ca se pune pe tava tot ce-ti trece prin cap... de la papiota pana la bijuterii si carti. Foarfeca probabil ca are legatura cu meseria de croitor(sau ceva de genul asta)pe care ar putea-o practica bebe la maturitate; de inima nu stiu; s-ar putea sa aiba legatura cu dragostea... sau cu profesia de cardiolog??!
Taki, eu iau banutul de argint de la fratele meu care e numismat. |
|
| Kali, fratele tau colectioneaza banutii? Stie cumva de unde ii pot achizitiona?
Multumesc! |
|
| taki wrote:Kali, fratele tau colectioneaza banutii? Stie cumva de unde ii pot achizitiona? Multumesc!
Da, este colectionar si are de tot felul, chiar si foarte-foarte vechi... de argint sau aur . O sa-l intreb si-ti dau raspunsul zilele viitoare, in functie de cum dau de el. |
|
| kali wrote:
Da, este colectionar si are de tot felul, chiar si foarte-foarte vechi... de argint sau aur . O sa-l intreb si-ti dau raspunsul zilele viitoare, in functie de cum dau de el.
Mercik! |
|
| Pentru putin. Ti-am trimis p.m. |
|
| kali wrote:Pentru putin. Ti-am trimis p.m.
|
|
| Forefucuta am pus-o initial, dar mi-am adus aminte ca am luat-o de pe tava, iar inimioara cica se pune sa aiba parte de dragoste
Taki, banutul eu il am de cand eram mica, eram colectionara de tot felul de bacnote si monezi. Dar ai putea merge la anticariate, sigur o sa gasesti, bafta |
|
| taty wrote: Taki, banutul eu il am de cand eram mica, eram colectionara de tot felul de bacnote si monezi. Dar ai putea merge la anticariate, sigur o sa gasesti, bafta [/b]
Multumesc pentru raspuns, Taty!
A ramas sa vb cu Kali despre banut si sper sa intru in posesia unuia pentru ca anul viitor botez in mai si in iunie iau turta finutei si am nevoie de el. |
|
| Pai mai am si eu banuti daca vrei, iti dau eu cu cea mai mare placere , Scuze nu mi-a trecut prin cap |
|
| taty wrote:Pai mai am si eu banuti daca vrei, iti dau eu cu cea mai mare placere , Scuze nu mi-a trecut prin cap
Taty, multumesc mult, dar deja am vorbit cu cineva si am rezolvat! |
|
|