Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Se poate aplica pe suprafata petului,coala autocolant |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Dragut! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Interesant |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Chiar dragut ce imaginatie |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Foarte frumos |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2008 Mesaje: 45
| unde se gasesc foii autocolante |
|
| tacyta51 wrote:unde se gasesc foii autocolante
In librarii si magazine pentru design interior.Eu am vazut si in magazin"metalochimice",autocolant pentru geam cu model vitraliu |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Imi place de tine,inger,ca ai atata imaginatie... |
|
| oanalaurisa wrote:Imi place de tine,inger,ca ai atata imaginatie...
Multumesc Oana imi place sa creez mereu ceva,urasc rutina si iubesc tot ce tine de lucrul manual,creatie |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumos Ingeras
Cum ai vopsit sticlele? Cu ce materiale? Crapaturile sunt din hartia autocolanta? Nu am lucrat niciodata cu aceste materiale si arata foarte interesant |
|
| Nu sant facute de mine Cumnata mea a gasit pe net si mi-a dat o idee sa fac vaze. Am cautat autocolant si am gasit ceva super Imi fac timp si ma apuc. Mai am alta idee sa decorez in diferite forme si nuante cu lac de unghii Promit ca in curand va arat rezultatul |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La gradinita noastra (la grupa mare si pregatitoare), din peturi de 0,5 sau 1, 1,5, 2 litri, taiate un pic mai sus de jumatate se faceau un fel de vaze. Se incalzeau cu ajutorul unei lumanari, iar plasticul se deforma de la caldura, vaza luand forme cat mai diferite. Apoi puneau o bucata de burete in interiorul sticlei, in care infigeau flori artificiale, flori nemuritoare, spice de grau, plori de camp uscate, ramurele de salcie "creata", etc. Ieseau nicte obiecte decorative superbe. Cand o sa am timp o sa incerc si eu cu Robert, sa vedem ce-o iesi!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Tre sa puneti ceva greu inauntru pe fundul sticlei altfel se rastoarna ca-s usoare .Am facut si eu acasa dar din cauza ca se rasturnau mereu le-am aruncat |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mihaela75 wrote:Tre sa puneti ceva greu inauntru pe fundul sticlei altfel se rastoarna ca-s usoare .Am facut si eu acasa dar din cauza ca se rasturnau mereu le-am aruncat
In cazul celor folosite efectiv ca vaze de flori, sunt de acord cu tine, dar cele despre care am scris eu mai sus, nu . La gradinita, cat erau holurile de lungi, erau pline de dulapioare ptr lucrusoarele copiilor, iar pe fiecare dulapior era cate o astfel de vaza/obiect decorativ. La cata forfota era mereu pe hol, niciodata nu s-au rasturnat!!!! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Elena cred ca datorita buretelui nu s-au rasturnat
Oricum ideea este foarte buna, vom incerca si noi |
|
|