Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| pai era si cazul, nu? eu ma bucur sa vad independenta asta la el insa ma enerveaza cand se licioreste ca purcelul si refuza cu obstinatie sa mai primeasca mancare dc nu il las pe el si incerc sa ii dau eu. asta sigur ca e valabila in cazul celor lichide sau semi-lichide. desi, vorba Danei, noroc cu detergentii si masina de spalat. off-topic, desi cred ca stiti si voi ca doar toate aveti "purcelusi" mai mari sau mai mici , eu folosesc cam 2 L de Vanish pt pete pe luna!!!! ca sa nu mai zic de 20 si ceva de mc de apa si detergent. dar..... este firesc si ma incanta dorinta copilasilor de a papa singurei. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Andismom wrote:pai era si cazul, nu? eu ma bucur sa vad independenta asta la el insa ma enerveaza cand se licioreste ca purcelul si refuza cu obstinatie sa mai primeasca mancare dc nu il las pe el si incerc sa ii dau eu. asta sigur ca e valabila in cazul celor lichide sau semi-lichide. desi, vorba Danei, noroc cu detergentii si masina de spalat. off-topic, desi cred ca stiti si voi ca doar toate aveti "purcelusi" mai mari sau mai mici , eu folosesc cam 2 L de Vanish pt pete pe luna!!!! ca sa nu mai zic de 20 si ceva de mc de apa si detergent. dar..... este firesc si ma incanta dorinta copilasilor de a papa singurei.
bravo Andrei! Hi, hi, hii si eu care credeam ca bat recordul cu 17mc de apa. eu vroiam sa-ti sugerez sa-i pasezi banana cu blenderul si s-o amesteci cu laptele. asa procedez eu cu Andrei. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Andrei. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mariuta wrote:bravo Andrei! Hi, hi, hii si eu care credeam ca bat recordul cu 17mc de apa. eu vroiam sa-ti sugerez sa-i pasezi banana cu blenderul si s-o amesteci cu laptele. asa procedez eu cu Andrei.
sorry, te-am "batut" bine cu apa: in lunile de "varf" am 22-23 de mc consumati!
buna ideea ta cu banana, o sa incerc si eu daca va mai refuza banana. |