Ce se intampla cu fructele?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Tuesday, June 5, 2007 3:57 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bravo, Pepsi! Esti baiat mare deja! pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, June 5, 2007 4:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

pai era si cazul, nu?pupici eu ma bucur sa vad independenta asta la el insa ma enerveaza cand se licioreste ca purcelul si refuza cu obstinatie sa mai primeasca mancare dc nu il las pe el si incerc sa ii dau eu. asta sigur ca e valabila in cazul celor lichide sau semi-lichide. desi, vorba Danei, noroc cu detergentii si masina de spalat. off-topic, desi cred ca stiti si voi ca doar toate aveti "purcelusi" mai mari sau mai mici ras pupici , eu folosesc cam 2 L de Vanish pt pete pe luna!!!!nervi ca sa nu mai zic de 20 si ceva de mc de apa si detergent. dar..... este firesc si ma incanta dorinta copilasilor de a papa singurei.pupici
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 5, 2007 4:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Andismom wrote:
pai era si cazul, nu?pupici eu ma bucur sa vad independenta asta la el insa ma enerveaza cand se licioreste ca purcelul si refuza cu obstinatie sa mai primeasca mancare dc nu il las pe el si incerc sa ii dau eu. asta sigur ca e valabila in cazul celor lichide sau semi-lichide. desi, vorba Danei, noroc cu detergentii si masina de spalat. off-topic, desi cred ca stiti si voi ca doar toate aveti "purcelusi" mai mari sau mai mici ras pupici , eu folosesc cam 2 L de Vanish pt pete pe luna!!!!nervi ca sa nu mai zic de 20 si ceva de mc de apa si detergent. dar..... este firesc si ma incanta dorinta copilasilor de a papa singurei.pupici

bravo Andrei!
Hi, hi, hii si eu care credeam ca bat recordul cu 17mc de apa.ras
eu vroiam sa-ti sugerez sa-i pasezi banana cu blenderul si s-o amesteci cu laptele. asa procedez eu cu Andrei.
flowers
MNiko
Scris: Tuesday, June 5, 2007 6:33 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo Andrei.
Miri
Scris: Tuesday, June 5, 2007 8:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari,Andrei!bravo
Mariuta, uite ca eu nu m-am gandit sa- pasez banana si sa o amestec in lapte!Incercam maine.thumright
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, June 6, 2007 4:27 PM
Nivel

mariuta wrote:

bravo Andrei!
Hi, hi, hii si eu care credeam ca bat recordul cu 17mc de apa.ras
eu vroiam sa-ti sugerez sa-i pasezi banana cu blenderul si s-o amesteci cu laptele. asa procedez eu cu Andrei.
flowers

sorry, te-am "batut" bine cu apa: in lunile de "varf" am 22-23 de mc consumati!pupici pupici

buna ideea ta cu banana, o sa incerc si eu daca va mai refuza banana. pupici
sousourel
Scris: Wednesday, June 6, 2007 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Bravo mami Anca, rabdare, perseverenta, imaginatie!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.