Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nici eu nu mai am control,nu stiu ce naiba ,iar car in gura ca nebuna .Am doua burti si nu le pot a jos ca mananc,mananc cu placere si-mi ling si degetele dupa masa.Ceaiul verde ma tradeaza,nu da roade.Mi-am luat o coarda sa mai sar cand ies in curte cu astia mici.Eu mi-am luat gandul de la 55 de kile ,n-o sa mai fiu in veci asa dar macar sa raman la 60 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Si eu stau foarte prost la capitolul vointa. Dupa ce in urma cu un an reusiem cu succes sa slabesc 10 kg, in aceasta iarna am pus 5 kg inapoi. O solutie trebuie sa gasesc cat mai urgent, ca se apropie vara. Cred ca voi apela la salatele care se gasesc acum pe tarabele taranilor, la ridichi,rosii si la tot ce ne ofera acest minunat anotimp. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Raly |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Si eu vreau sa slabesc am tinut diete de nu am eu zile de concediu fara rezultat pt ca sunt foarte pofticioasa.Si nu mincarea e problema la mine DULCIURILE.Nu am vointa of |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| si eu ma chiniu sa slabaesc, dar si la mine vointa e in vacanta.Oricum am reusit sa dau 4 kg jos, dar pena de paste, cel catolic, trebuie sa mai dau js vreo 2-3.Suntem invitati la o fosta de-a sotului si trebuie sa arat macar bine, daca nu foarte bine. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Liz wrote:Cris, ce-am mai ras. Si sotul meu are o problema cu femeile mult prea slabe si tot "ascutitoare" le spune. Eu zic ca arati foarte bine! ...pai daca ei sunt grasuni Merci draguta
Cris, Teo, Codruta, merci... cum sunt pastilele; nu-ti este rau ? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu vad ca sunt pe drumul cel bun si fiidca am si uitat cum am fost slaba (binenteles ma vad doar gravida din doi in doi ani )sunt plina de vointa ,mult sport si conditie fizica plus alimentatie sanatoasa si uite asa raman fara kilogramele adunate!Succes fetele!aaaa inca ceva eu nu maninc dulce numai prepar! |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| :018: Fretelor nu va mai chinuiti sa slabiti ca sunteti frumoase si asa,cine va placut va luat,si daca tot vreti sa slabiti va dau un sfat:''nu mancati seara''.:018: :018: :018: |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Cristina, seara e pofta mai mare. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| myha84 wrote:Cristina, seara e pofta mai mare.
Asa am si eu impresia Dimineata nu pot sa mananc nimic, pe la pranz mi se face foame dar ma satur destul de repede.. iar seara, jaleeee, as rontai intr-una... Fac eforturi colosale sa ma abtin, beau apa |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Offfff!Si eu mai ,,pacatuiesc ''seara cu cate un mar sau o portocala. Ziua sunt ok,dar dupa ora 20 e teroare as manca orice. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Pff fetelor,eu seara as manca si bataie de foame.Vorba aia... Mai bine s-ar intitula acest topic:"Ce mancati de va ingrasati?".Ca eu mananc cam de toate la orice ora,oriunde,oricat...si am pus 3 kilograme iarna asta .Oricum intr o luna,pana de Pasti,vreau sa le dau jos .Important e sa vrei cica... |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia ce simpatica esti! Iti trebuie vointa si putinta . |
|
|