Ce sa faci ca sa slabesti?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Friday, March 20, 2009 7:29 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Arati bine si asa, mama draga, doar te-am vazut! iloveyou
codruta
Scris: Friday, March 20, 2009 8:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Kiki wrote:
Arati bine si asa, mama draga, doar te-am vazut! iloveyou

dau o bere data viitoare, esti tare dragutacomputerlove computerlove
doar ca de-atunci s-au mai adunat kilele, vine vara (nu stiu cand) si ma deprim...dar tot frumoasa-smajoreta Vorba lui basescu:ce-mi plac glumele melehohot
myha84
Scris: Friday, March 20, 2009 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Dietele astea ne omoara. eu as vrea sa slabesc fara sa fac port , fara retinere de la mancare si cat mai multe dulciuri ras se poate?sic
de cand m-am ingrasat am incercat mai multe diete alimentare dar fara rezultate si oricum daca tii o dieta de asta dupa ce te lasi de ea te ingrasi la loc , ar trebui tinuta pe viata.
dupa multe cautari m gasit si eu pastila minune, naturista, cu care am reusit sa slabesc 5 kg intr-o sapt. are cam multicele efecte secundare dar acuma iau 3-4 zile si fac pauza 2-3 saptamani. chiar da rezultate si fara sport si mananc si dulciuri si paine.pe bune.essen
Cris-DL
Scris: Friday, March 20, 2009 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Nici eu nu am tinut nicio cura pt. ca nu pot -atunci cand am un regim stabilit, atunci ma apuca toate poftele din lume...
...dar am gasit solutia sa nu mai deschid usa frigiderului non stop hohot -o poza de cand m-am casatorit, care sta la loc de cinste, pe usa frigiderului -aveam 49-50 kg plans
Dragos a lesinat de ras cand a venit acasa, cica: "mami, cred ca ai luat-o razna, doar nu vrei sa ajungi iarasi ascutitoare?!"... dar nu ma las -mie imi lucreaza psihicul bine... cand ma apropi de frigi, imi sare poza in ochi, ma apuca depresia si-mi dispare cheful de a mai deschide usa...

plans plans plans

Myha84, ce pastila e -ce efecte secundare are ?

carla
Scris: Friday, March 20, 2009 9:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Daca vreti sa slabiti va imprumut o luna pe cei doi nazdravani ai mei,sigur slabiti,atata deranj fac,sunt intr-o continua miscarepupici
Kiki
Scris: Friday, March 20, 2009 10:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Super tare varianta ta, Cris. newclap newclap
Cred ca o sa bag un supliment: pun o poza de cand eram slabatura (ei da, daca puteti crede, am fost si eu slabatura odata) pe frigider. sic
Anelise
Scris: Friday, March 20, 2009 10:33 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cris, ce-am mai ras. hohot Si sotul meu are o problema cu femeile mult prea slabe si tot "ascutitoare" le spune. hohot hohot Eu zic ca arati foarte bine! thumright
Codruta, m-ai speriat. what Credeam ca e vorba de cine stie cate kg. ras Sigur arati bine asa cum esti! love love pupici
Si eu mi-am propus dupa nastere sa fac sport; deja mananc putina paine la indicatia medicului de familie. Si beau oricum foarte multa apa. angel N-am tinut in viata mea vreo dieta. Habar n-am cum e. ceee
bulibuli
Scris: Friday, March 20, 2009 10:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Liz wrote:
N-am tinut in viata mea vreo dieta. Habar n-am cum e. ceee

Fericito!! E nasol iti zic eu plans plans Mai ales cand nu functioneaza.. Cand functioneaza te uiti in oglinda si-ti sare moralul 5 metri in sus!! thumright
codruta
Scris: Friday, March 20, 2009 10:57 AM
Nivel

liz, esti o dulce dar crede-ma la inaltimea mea sunt 53 de kg sunt multe.trebuie sa iau masuri acum nu cand ajung la 60banghead

cris areti foarte bine in poza dar tu in toate pozele aratai binecomputerlove
kiki, tu macar esti inalta, altfel se distribuie kilogramele.computerlove
myha84
Scris: Friday, March 20, 2009 2:17 PM
Nivel

Cris, e vorba de capsula de slabit. este topic mai jos. e tare faza cu poza dar la mine nu tine, pofta invinge. uite asa aratam inainte sa raman insarcinata si asa arat acuma.(si eu si sotul meu suntem 2 grasi)sic

myha84 attached the following image(s):
inainte.jpgdupa.jpg

bulibuli
Scris: Friday, March 20, 2009 2:25 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ati fost si sunteti 2 frumosi
myha84
Scris: Friday, March 20, 2009 3:00 PM
Nivel

bulibuli wrote:

thankyou pupici
TeosOf
Scris: Saturday, March 21, 2009 1:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Cristhumright cea mai tare metoda de slabit! bravo
Andreea&Ariana
Scris: Saturday, March 21, 2009 6:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Pana sa raman insarcinata,ani la randul am avut 53 kg....apoi pe sarcina am pus 30 kg plans plans ,si uite asa m-am facut cat un butoi...dupa ce am nascut m-am mentinut la 68 kg.....acum la un an si o luna de la nastere am 65 kg uff uff ......am reusit si eu sa slabesc 3 kg in ultima luna(prea mult stres si suparari adunate-doar asa slabesc eu,cand am multe suparari)!
Nu am tinut niciodata o dieta,de sport nici nu mai zic(cu hernia mea,si inelele deplasate,nu pot sa fac absolut nimic uff )......nu m-am gandit vreodata ca am sa ajung in situatia in care sa-mi doresc sa slabesc 10 kg cry cry !
Saptamana vitoare,intarc fata(ca atunci intra sotul in concediu si poate sta el cu ea,in caz ca reactioneaza rau)....si poate de atunci incerc si eu cumva sa tin vreo dieta ceva,ca nu se mai poate plans !
Mi-e dor de abdomenul plat care-l aveam,de corpul tras ca prin inel....m-am saturat de colaci!nervi
raly
Scris: Saturday, March 21, 2009 7:25 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
bulibuli wrote:

Subscriuhearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.