Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Arati bine si asa, mama draga, doar te-am vazut! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Kiki wrote:Arati bine si asa, mama draga, doar te-am vazut!
dau o bere data viitoare, esti tare draguta doar ca de-atunci s-au mai adunat kilele, vine vara (nu stiu cand) si ma deprim...dar tot frumoasa-s Vorba lui basescu:ce-mi plac glumele mele |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Dietele astea ne omoara. eu as vrea sa slabesc fara sa fac port , fara retinere de la mancare si cat mai multe dulciuri se poate? de cand m-am ingrasat am incercat mai multe diete alimentare dar fara rezultate si oricum daca tii o dieta de asta dupa ce te lasi de ea te ingrasi la loc , ar trebui tinuta pe viata. dupa multe cautari m gasit si eu pastila minune, naturista, cu care am reusit sa slabesc 5 kg intr-o sapt. are cam multicele efecte secundare dar acuma iau 3-4 zile si fac pauza 2-3 saptamani. chiar da rezultate si fara sport si mananc si dulciuri si paine.pe bune. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nici eu nu am tinut nicio cura pt. ca nu pot -atunci cand am un regim stabilit, atunci ma apuca toate poftele din lume... ...dar am gasit solutia sa nu mai deschid usa frigiderului non stop -o poza de cand m-am casatorit, care sta la loc de cinste, pe usa frigiderului -aveam 49-50 kg Dragos a lesinat de ras cand a venit acasa, cica: "mami, cred ca ai luat-o razna, doar nu vrei sa ajungi iarasi ascutitoare?!"... dar nu ma las -mie imi lucreaza psihicul bine... cand ma apropi de frigi, imi sare poza in ochi, ma apuca depresia si-mi dispare cheful de a mai deschide usa...
Myha84, ce pastila e -ce efecte secundare are ?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Daca vreti sa slabiti va imprumut o luna pe cei doi nazdravani ai mei,sigur slabiti,atata deranj fac,sunt intr-o continua miscare |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Super tare varianta ta, Cris. Cred ca o sa bag un supliment: pun o poza de cand eram slabatura (ei da, daca puteti crede, am fost si eu slabatura odata) pe frigider. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cris, ce-am mai ras. Si sotul meu are o problema cu femeile mult prea slabe si tot "ascutitoare" le spune. Eu zic ca arati foarte bine! Codruta, m-ai speriat. Credeam ca e vorba de cine stie cate kg. Sigur arati bine asa cum esti! Si eu mi-am propus dupa nastere sa fac sport; deja mananc putina paine la indicatia medicului de familie. Si beau oricum foarte multa apa. N-am tinut in viata mea vreo dieta. Habar n-am cum e. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz wrote: N-am tinut in viata mea vreo dieta. Habar n-am cum e.
Fericito!! E nasol iti zic eu Mai ales cand nu functioneaza.. Cand functioneaza te uiti in oglinda si-ti sare moralul 5 metri in sus!! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| liz, esti o dulce dar crede-ma la inaltimea mea sunt 53 de kg sunt multe.trebuie sa iau masuri acum nu cand ajung la 60
cris areti foarte bine in poza dar tu in toate pozele aratai bine kiki, tu macar esti inalta, altfel se distribuie kilogramele. |
|
| Cris, e vorba de capsula de slabit. este topic mai jos. e tare faza cu poza dar la mine nu tine, pofta invinge. uite asa aratam inainte sa raman insarcinata si asa arat acuma.(si eu si sotul meu suntem 2 grasi) myha84 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ati fost si sunteti 2 frumosi |
|
| bulibuli wrote:ati fost si sunteti 2 frumosi
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cris cea mai tare metoda de slabit! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Pana sa raman insarcinata,ani la randul am avut 53 kg....apoi pe sarcina am pus 30 kg ,si uite asa m-am facut cat un butoi...dupa ce am nascut m-am mentinut la 68 kg.....acum la un an si o luna de la nastere am 65 kg ......am reusit si eu sa slabesc 3 kg in ultima luna(prea mult stres si suparari adunate-doar asa slabesc eu,cand am multe suparari)! Nu am tinut niciodata o dieta,de sport nici nu mai zic(cu hernia mea,si inelele deplasate,nu pot sa fac absolut nimic )......nu m-am gandit vreodata ca am sa ajung in situatia in care sa-mi doresc sa slabesc 10 kg ! Saptamana vitoare,intarc fata(ca atunci intra sotul in concediu si poate sta el cu ea,in caz ca reactioneaza rau)....si poate de atunci incerc si eu cumva sa tin vreo dieta ceva,ca nu se mai poate ! Mi-e dor de abdomenul plat care-l aveam,de corpul tras ca prin inel....m-am saturat de colaci! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| bulibuli wrote:ati fost si sunteti 2 frumosi
Subscriu |
|
|