Ce sa faci ca sa slabesti?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, July 4, 2008 11:20 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Mie mi-a recomandat o prietena cura de slabire a dr. Ionut Moraru. Ar fi pe baza de plante si tarate de grau. Stie cineva daca da rezultate? Cica se gaseste in farmacii - Sensi Blu si costa numai vreo 200.000 lei. Frumusetea e ca daca mananci cat de cat echilibrat si elimini alcoolul iti garanteaza pierderea kilogramelor... Oare chiar asa sa fie?

se gaseste la farmaciile care au produse naturiste, plafar, e vreo 28-30 de lei o cutie cu multe pastilute colorate.. am auzit si eu de rezultate uimitoare cu ea, cura tine 3 saptamani si pe cutie scrie ca slabesti 8 kg ..
lifeinhim
Scris: Saturday, July 5, 2008 8:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
bulibuli wrote:

se gaseste la farmaciile care au produse naturiste, plafar, e vreo 28-30 de lei o cutie cu multe pastilute colorate.. am auzit si eu de rezultate uimitoare cu ea, cura tine 3 saptamani si pe cutie scrie ca slabesti 8 kg ..

Si bineinteles ca nu-i buna de nimic, pe incercate!sorry
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, July 5, 2008 9:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Corect!
Desi, am auzit si eu ca prietena prietenei a slabit fantastic...
TeosOf
Scris: Saturday, July 5, 2008 9:43 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Corect!
Desi, am auzit si eu ca prietena prietenei a slabit fantastic...

Poate ca prietena prietenei s-a indragostit. Aceasta-i cea mai buna, cea mai sigura cura si cu cele mai fantastice rezultate.
Sa nu spuneti ca nu-i asa...
carla
Scris: Thursday, September 18, 2008 10:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Plecând de la o experienta personala - un surplus de 10 kilograme cumulate în timpul studiilor universitare în America - frantuzoaica Mireille Guiliano propune o posibila solutie salvatoare pentru cele care doresc sa slabeasca.

“Frantuzoaicele nu se îngrasa” este de fapt o carte care pleaca de la un paradox existent în patria brânzeturilor si a vinurilor sofisticate: majoritatea femeilor sunt slabe, desi sunt mari iubitoare de ciocolata, produse de patiserie si bauturi fine. Cum este posibil asa ceva?

Mai degraba pledoarie pentru un regim de viata decât pentru un regim alimentar propriu-zis, aceasta “carte non-dieta”, dupa cum o numeste autoarea, poate fi sintetizata astfel:

- manânci de placere, fara a te simti vinovata si fara a te înfometa;

- calitatea, si nu cantitatea primeaza: mâncarea trebuie sa fie proaspata, de sezon, de o calitatea neîndoielnica, indiferent daca este vorba de brânzeturi, carne sau ciocolata;

- portiile trebuie sa fie cumpatate, mâncarurile intens savurate si masticate, de cât mai multe ori posibil;

- te concentrezi exclusiv pe actul de a mânca, acesta devenind un adevarat ritual; sunt excluse: mâncatul pe fuga, acompaniamentul muzical/tv/literar/gazetar (cu alte cuvinte, nu asculti muzica, nu te uiti la TV, nu citesti în timpul mesei)

- mesele trebuie sa fie diversificate; ideea de a consuma un singur fel de mâncare este complet eronata;

- desi efortul fizic nu este punctual forte al acestei diete, miscarea nu lipseste cu desavârsire: plimbarile lungi si dese - cheia frantuzoaicelor non-obeze;

- iaurtul sarac în grasimi, dar bogat în calciu, este mâncarea ideala, care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia niciunei femei; majoritatea frantuzoaicelor consuma iaurt de 1-2 ori pe zi;

Mireille Guiliano considera ca “dietele propriu-zise nu dau randament, deoarece oamenii se plictisesc de ele si se întorc la vechile obiceiuri”. De aceea, este mult mai important sa-ti disciplinezi micile placeri ale vietii, mai degraba decât sa le excluzi temporar.

SURSA
dya
Scris: Friday, September 19, 2008 6:58 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Da Carla buna teoriathumleft dar sti tu cum este ...practica ne omoara...ras
Roxanel
Scris: Friday, September 19, 2008 7:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am slabit eliminand total dulciurile, inclusiv zaharul din cafea, bauturile dulci, etc. Am eliminat cartofii, painea si toate prajelile. La mine a functionat fara mare stres si am pierdut 5 kile care imi stateau pe creier.
carla
Scris: Friday, September 19, 2008 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Roxanel wrote:
Eu am slabit eliminand total dulciurile, inclusiv zaharul din cafea, bauturile dulci, etc. Am eliminat cartofii, painea si toate prajelile. La mine a functionat fara mare stres si am pierdut 5 kile care imi stateau pe creier.

Mie nu-mi stau pe creier,imi stau pe burta,dar mananc tot ce ai insirat aici,cred ca ar fi bine sa incep sa renunt la cate una.
bereea
Scris: Friday, September 19, 2008 8:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am reusit sa scap de 2 kg, fara un efort aparent.E drept ca la pranz mananc doar o salata verde, iar seara dupa ora 6 nu mananc decat fructe.Poate asa voi scapa si de celelalte cinci care imi stau un pic cam peste tot.
oanalaurisa
Scris: Saturday, September 20, 2008 6:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
TeosOf wrote:

Poate ca prietena prietenei s-a indragostit. Aceasta-i cea mai buna, cea mai sigura cura si cu cele mai fantastice rezultate.
Sa nu spuneti ca nu-i asa...

Iti mai zic eu o metoda,total opusa dar da rezultate si mai si: o deceptie sentimentala. Sa nu spuneti ca nu-i asa...ras
oanalaurisa
Scris: Saturday, September 20, 2008 6:34 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
Roxanel wrote:

Cu metoda asta am reusit si eu sa slabesc 8 kg intr-o luna de zile,mai demult si ma simteam usoara ca o pana.E o metoda simpla si eficienta.
TeosOf
Scris: Saturday, September 20, 2008 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
oanalaurisa wrote:

Iti mai zic eu o metoda,total opusa dar da rezultate si mai si: o deceptie sentimentala. Sa nu spuneti ca nu-i asa...ras

Asa e, dar corpul arata mai frumos cand esti indragostit. E bine sa fii si slab, dar trebuie sa ai si un corp putin lucrat. Am mai vazut persoane slabe care nu-mi placeau cum aratau la corp.
codruta
Scris: Friday, March 20, 2009 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
fetiliiiii, n-am tinut de cand sunt nicio cura de slabirebanghead banghead si nici nu stiu de unde, cu ce si cum sa incep
traseul meu ponderal a fost asa:
45-46 kg ani de zile
72 kg in ultima zi de sarcina
56 kg la un an de la nastere si m-am mentinut aici multa vreme
52 kg dupa ce am terminat alaptatul
apogeul 48 kg dupa ce-am inceput serviciul si sub 48 n-am putut sa scad nicicum
dupa sarbatorile de iarna am urcat iar la 50 kg iar de cand m-am lasat de fumat sunt pe un trend ascendent ajungand rapid la 53,5 kg.
Ma tem ca daca nu iau masuri acum, mai tarziu le iau degeababanghead
deci, vreau sa scap de 8 kg dar as fi fericita si daca as scapa de vreo 6-7.
Am citit de pastila de slabit a lui georgy, ce frumos ar fi sa slabesc fara sa fac nimicalcool am citit de reductil dar la cate efecte adverse are, nu mai imi trebuie. De sport am zis ca ma apuc dupa ce se mai incalzeste ca pe frig ,ploaie si ninsoare nu ma atrage...De mancat, eu zic ca mananc destul de sanatos,multe salate,legume dar si painebanghead Dulciuri nu prea ca nu ma pasioneaza, cam un patratel de ciocolata la 2 saptamani.
Stie cineva un regim de slabire rapid (ca daca nu vad rezultate imediat ma demotivezbanghead ), usor de tinut si cat de cat sanatos?
Kiki
Scris: Friday, March 20, 2009 7:24 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Codruta, mama, vrei iar la 45 de kg? Nu esti zdravana, fata draga? iloveyou

Eu fac asa: dimineata inainte de cafea, sucul de la 1 gref proaspat stors, multa apa ziua (nu 2 litri fix, ci cat poti), fara paine, fara mancat dupa 7 (la mine nu se aplica dupa 6, caci la 6 abia ajung acasa, in cel mai bun caz) si ceva abdomene. vei vedea rezultatele. Spor!
codruta
Scris: Friday, March 20, 2009 7:28 AM
Nivel

kiki, de ce n-as fi zdravana?hohot hohot macar 46-47 ...cry cry nervi
mersi, spor si tieiloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.