Ce sa faci ca sa slabesti?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Friday, May 26, 2006 10:40 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
cute_baby_of_mine, la mine nu se pune problema labartarii burtii in urna sarcinii avansate, ci dupa numai 9 saptamani, nu luni de sarcina, uterul cred ca deja se marise putin, ca vad ca nu se duce deloc burta de cand m-a kiuretat.Si, colac peste pupaza, mi-a dat Augmentin si Stamicin, si ma doare stomacul de mor, desi antibioticul il iau tot timpul cu mancare.Simt ca o menghina in stomac care ma roade.Ca sa nu mai spun ca nu mai am starea aia de greatza, dar seara,ca si cand eram insarcinata, in continuare mi se umfla burta, adica sunt balonata seara, elimin foarte multa urina ca dupa nastere si deloc sange.Nu am sangerat decat in seara in care m-a kiuretat si atunci putin.

Stiu ca sunt off-topic, dar problemele mele nu merita deskiderea unui nou topic (mai ales ca este destul de neplacut subiectul) si de aceea profit de situatie acum sa va intreb: e normal sa am starile astea, simptomele descriese mai sus?Poate mai a fost cineva in situatia mea si ma poate ajuta cu ceva sfaturi.Eu merg la control peste 2 saptamani, dar pana atunci mai e mult, si starea mea se inrautateste pe zi ce tece.
leut
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Stelute, chiar daca esti programata peste doua saptamani, nu vad de ce nu te-ai duce mai devreme, mai ales ca te simti rau. Eu n-as sta...mai bine sa tratezi din timp orice problema aparuta.
Si ca sa nu fiu off topic, vreau sa va spun ca de doua saptamani tin regimul disociat si am slabit 3kg. Poate ca m-au ajutat nitel (ce aiurea suna) si necazurile pe care le am, nu stiu, dar s-au dus centimetri buni din toate partile.
Imi vin iar pantalonii!yes
lori16ro
Scris: Saturday, May 27, 2006 7:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
eu am inceput de azi sa iau Shake mix 1 de la herba life
am sa va zic rezultatul cind termin
prima constatare taie foamea, este energizant si nu mai simt nevoia de cafea
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, May 27, 2006 7:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
lori16ro wrote:
eu am inceput de azi sa iau Shake mix 1 de la herba life
am sa va zic rezultatul cind termin
prima constatare taie foamea, este energizant si nu mai simt nevoia de cafea

lori ai grija ce mananci dupa aceasta dieta ca are efect YO-YO
lori16ro
Scris: Saturday, May 27, 2006 7:53 PM
Nivel

multumesc de sfat
eu acum 10 ani aveam 55, acum dupa 2 nasteri am 66kg la 1,60 , nu ar fi neaparat nevoie de acest regim dar printr-o conjunctura am intrat in sistem si acum experimentez, .......daca tot am dat bani
oricum as fi fericita daca as da cam 4 kg si sa ramin constant
Kiki
Scris: Saturday, May 27, 2006 10:44 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bravo, Leut! Mult succes in continuare! O sa ajungi mai frumoasa decat esti!

Lori, succes! Sa ajungi la greutatea dorita!
stele_pe_cer
Scris: Monday, May 29, 2006 1:56 PM
Nivel

Nici nu indraznesc sa ma cantaresc, ca mi se vad kilotii la marginea blugilor, semn ca am cam slabit.Burtica mi s-a cam dus in urma kiuretajului, de fapt s-a dus de tot, dar de ieri am o sangerare roz.

Ca sa fiu on topic, nu stiu de ce, dar de cand am facut kiuretajul mi-a intrat o idee stupida in cap si anume ca as vrea sa mai slabesc cateva kile.Nu stiu de ce, nu stiu motivul pt.care imi doresc lucrul asta, nu am motive sa imi doresc sa fiu mai slaba de 48 de kg, si totusi mi-ar placea sa incerc o cura anume.Vreo idee imi sugerati?Ceva bazat pe lactate si fructe?

Cat de curand vreau sa gasesc motivatia pt.a ma reapuca de sport, mai ales ca nu mai intentionez nici sa raman gravida, deci am cale deskisa pt.a-mi remodela corpul dupa bunul meu plac.
yuby_tica
Scris: Monday, May 29, 2006 2:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu m-am cam ingrasat dar parca si slaba sa fiu nu-mi mi-ar placea ,eu mananc numai pana la ora 6 si macar scap de burtica!yes
stele_pe_cer
Scris: Monday, May 29, 2006 2:33 PM
Nivel

Eu mananc de 2 ori pe zi.Uneori dupa ora 19, alteori ultima masa este la ora 14-15.Din pacate nu am un program ordonat de alimentatie.
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, May 29, 2006 2:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Subscriu si eu la regimul asta de mancat de doua ori in zi, cand da Domnul, asezonat cu multa, multa cafea!
Iar de slabit, nici nu se pune problema! S-au lipit kilogramele de mine, dar nu ma las! Sa imi mai revin putin cu anemia si ma apuc de treaba, ca am motive! M-am dus sa imi cumpar o pereche de pantaloni de in, sport, iar o "draguta" de vanzatoare de la un stand cu lucruri mai dragutze mi-a spus ca este un stand pentru adolescente!plans plans plans plans
lori16ro
Scris: Monday, May 29, 2006 3:23 PM
Nivel

eu sunt in a treia zi de " prafuri",
deocamdata n-am reusit inca sa iau 2 mese praf, una hrana ca in partea a doua a zilei mi se face foame , dar maninc mai putin ca inainte adica ma satur mai repede si cred au si ceva vitamine de nu mai sunt asa deprimata si nu mai simt nevoia de cafea , nu chiar deloc ......dar eram abonata la 2 ibrice pe zi cam 5 cafele normale
va mai zic ce se intimpla cind termin cutia

oricum din cite constat eu pt o sol "de urgenta" sunt bune si scumpe , am sa-mi lipesc si pretul pe cutie , cind o vad sa-mi treaca pofta sa mai maninc ceva

dar nu luati de bun tot ce scriu ca eu pina acum nu m-am deranjat sa tin nici un regim , numai ca aveam nevoie de vitamine si nu luam ca imi faceau o foameeee
Tina
Scris: Friday, June 2, 2006 9:03 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Haideti sa va mai sugerez si eu ceva in leagtura cu dietele...foarte mult am senzatia ca m-a ajutat si o pastilutza care se numeste Concentrat de otet de mere facute de ROTTA NATURA . Otetul ajuta la arderea grasimilor, e foarte natural iar daca nu aveti probleme cu stomacul ar merita sa-l incercati. Eu iau de 2 luni o pastila pe zi dimineata cand ma trezesc.
Succes la slabit, vom fi iar manechine yes sunt sigura !!!!
cammi
Scris: Tuesday, November 14, 2006 3:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/13/2006
Fetele si eu sunt la dieta.Practic incerc sa imi schimb regimurile alimentare proaste.Pana la 26 de ani am fost foarte slaba - greutatea varia intre 49 -53 kg (in functie de sesiuni cand slabeam si ajungeam la 49 kg).La prima sarcina am pus 30kg.Dupa 2 ani am slabit la 56 kg si apoi pt. ca am mancat ca o purcicuta m-am ingrasat si am ajuns la 70 kg.In sarcina cu Stefan am mai pus 20 kg.Iar acum am 84 kguff plans plans .Pentru ca am de dat jos cam 30 de kg am apelat la ajutorul unui dietician.Mi-a dat o dieta de 1400 kcal in functie de preferintele alimantare.Am inceput-o saptamana trecuta si am dat jos deja 2 kg (aveam 86 cand am inceput dieta).Ma ajuta foarte mult faptul ca am cu cine ma sfatui si imi raspunde la obiect si in cunostinta de cauza.Mi-a spus de exemplu ca dietele foarte restrictive duc si la scaderea masei musculare si asa apare fenomenul yo-yo.
Kiki
Scris: Tuesday, November 14, 2006 3:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Spor la slabit Cammi...Si eu ma chinui...momentan am renuntat la cateva obiceiuri proaste...mancatul seara si am redus cantitatea de Cola (nu pot dintr-o data sa renunt la ea)...sa vedem...
cammi
Scris: Tuesday, November 14, 2006 9:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/13/2006
Poti sa incerci Cola light si sa iti cumperi sticle mici(de 0.5 l).Poti sa iti pui multa gheata in pahar si apoi cola.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.