Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Bravo,mamico...si taticule , sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| va multumesc mult nu mai am greturi este o sarcina gemelara intr un singur saculet nush termenul ....si noi credem ca ne a binecuvantat dumnezeu acum ramane sa vedem evolutia si inca ceva am rh negativ iar sotul pozitiv ce este de facut cine s a mai confruntat cu asta? stiu ca nu e bine.... |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cryss26buc wrote:inca ceva am rh negativ iar sotul pozitiv ce este de facut cine s a mai confruntat cu asta?  stiu ca nu e bine....
Linisteste-te, nu e nicio problema, cel putin la prima sarcina, chiar daca sunt gemeni, incepand cu a doua sarcina trebuie sa faci lunar un dozaj de anticorpi, dar si atunci pot sa nu fie probleme. Sa auzim numai de bine. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| cryss26buc wrote: va multumesc mult nu mai am greturi este o sarcina gemelara intr un singur saculet nush termenul ....
Sarcina gemelara se poate dezvolta intr-un singur saculet (gemeni univitelini) sau in doi saculeti diferiti( gemeni bivitelini).La sarcina gemelara univitelina vorbim despre gemeni identici, pe cand ceilalti, pot sa difere destul de mult la caracteristicile fizice. Iti doresc o sarcina usoara, bebei frumosi si sanatosi! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu am avut probleme primele 3 luni de sarcina. Era groaznic diminetile pana pe la 12, cu varsaturi si ameteli. Dar orice probleme paleau cand ma gandeam pentru ce se intampla. |