Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In ultima vreme m-am trezit ca in toate magazinele nu mai sunt haine de vara si ca noile colectii toamna -iarna isi fac aparitia!Cu toate ca la noi este inca vara am vazut prin magazine geci din blugi ,piele,pulovare,helance in tot felul de culori aurii,argintii...fantastic si mi-a placut totul ,de abia astept sa imi fac ordine prin dulap si sa imi fac loc ptr noi achizitii. Acum hai sa facem impreuna o listutza cu diferite lucruri care vor defini toamna si iarna asta 2016-2017. -m-au impresionat helancile fine chiar daca nu le suport in mod personal astazi le vad purtate sub rochitze subtiri cu bretele. -se poarta haine din catifea atat rochii cat si pantaloni! -bocancii gen DocMartens sau cel putin ceva in echivalentul lor -se poarta noua croiala la pantaloni lungi ,largi ,clasici dar cu vipusca colorata si lata ca la training (nu-mi plac si nu ma avantajeaza deloc) -multe incaltaminte si imbracaminte aurii si argintii metalice -am vazut iarasi ceva foarte interesant dar care iarasi nu se potriveste la oricine se poarta bustierele elestice deasupra camasilor XXl(eu as arat ca o gogoasa in asa ceva -gecile cu vreo doua marimi mai mari oversize din denim (blug)sau chiar as spune totul rochii,pulovere toate oversize -acuma ptr curajoasele dintre noi se poate purta rochii pe deasupra blugilor iar blugii trebuiesc neaparat franjuratii tare(daca vara i-am purtat putin franjurati acuma iarna franjurile sunt cu mult mai lungii la blugi. -sa nu uitam si blanurile ,iarna asta se poarta ca si iarna trecuta blanurile colorate si ca haine dar si ca accesorii,geanta ,guler.Cred ca blana va fi moderna mereu ce noroc ca la noi nu se poate purta !! -ce am vazut si mi-a placut multe geci ,rochii din piele lucioasa care mi se par foarte sexy si iesite din comun ptr toamna anului acesta. -haine ca pantaloni,rochii ,bluze toate in culoarea nuda clasicul nude
La toate astea sa nu uitam sa purtam si un chocker un trend care s-a purtat si vara asta si mi-a placut enorm dar care a continuat si in toamna asta ,din diferite materiale fluide sau piele cu pietre sau diferite chestii agatzate in jurul gatului.
shirel attached the following image(s):

|

| shirel attached the following image(s):

|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Niciodata nu m-as fi asteptat ca imi vor place argintiul si auriul , dar uite ca-mi plac!La nebunie!
Vad ca se poarta visiniu si bleumaren, chiar simpatica combinatia, verde militar si mustar.Imi plac pantalonii lungi si largi, dar ii port doar cu tocuri, rochie de blug pe deasupra egarilor(nu clasica rochie , ci o chestie cu despicaturi pe toate laturile) si...astept sa vad ce mai apare prin magazine. |

| bereea wrote:Niciodata nu m-as fi asteptat ca imi vor place argintiul si auriul , dar uite ca-mi plac!La nebunie! Vad ca se poarta visiniu si bleumaren, chiar simpatica combinatia, verde militar si mustar.Imi plac pantalonii lungi si largi, dar ii port doar cu tocuri, rochie de blug pe deasupra egarilor(nu clasica rochie , ci o chestie cu despicaturi pe toate laturile) si...astept sa vad ce mai apare prin magazine.
Daaa sa stii ca si eu nu am crezut nicodata ca imi va place auriul si ca si il voi cauta sa-l imbrac. .......Nu mai spun ca mi-am si schimbat livingul si am introdus tot felul de chestii aurii fiind si acolo foarte trend.Eu imi doresc cum era odata pe vremuri un pardesiu de blug (jeans)-parpalac cum era numit odata dar nu am vazut nicaieri!! |