Ce procent din bugetul casei il alocati NUMAI pentru voi ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 10, 2006 2:16 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cam ce procent din bugetul casei il alocati numai pentru sufletelul vostru?

E mult? E putin? Ati dori sa fie mai mare procentul sau mai mare bugetul ? hohot
Kiki
Scris: Tuesday, October 10, 2006 2:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
A trecut mult timp de cand am alocat un procent numai pentru mine. Ultima oara, adica luna trecuta mi-am luat un ceas pe care mi s-a pus pata. Am dat pe el 400.000, adica 2% what Putin!
danab
Scris: Tuesday, October 10, 2006 2:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Uf, cate probleme, Adriana pupici pupici !

Dupa ce am nascut am redus drastic procentul cheltuielilor pentru mine, dar am reinceput sa crestem la loc, ras doar langa o fata draguta si cocheta trebuie sa stea si o mamica la fel, nu?
Ema
Scris: Tuesday, October 10, 2006 4:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu prea ma simt sa am voce in capitol ...zic numai ca-mi iau intodeuna ce-mi place. Numai daca e peste 1000 de euro vorbesc cu sotul pupici
mihaela75
Scris: Tuesday, October 10, 2006 5:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu prea cheltui pt mine.Cand ies afara cu bebe iau 20$ de buzunar si de cele mai multe ori vin cu ei inapoi.Cheltui pt mine doar strictul necesar.Nu ma arunc la lucruri scumpe ...nici nu ma tenteaza.La cumparaturi mergem mereu impreuna si atunci vedem ce luam si ce nu.De obicei iau tot ce vreau, nu s-a intamplat sa vreau ceva si sa nu am,dar nici pretentiile mele nu sunt prea mari.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 10, 2006 5:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Care buget ? Pai tati e visteria nationala. Si il iubesc ! pentru ca nu ma uita. Cred ca atunci cand voi castiga si eu ceva banutzi va fi altfel, dar deocamdata , e bine si asa.
Chiar azi " mi-a cumparat " un covor, ca ma vedea tot uitandu-ma dupa asa ceva. Pentru mine personal..... pai tocmai mi-a luat o geaca frumoasa foc si mi-a zis sa imi iau si ghetutze si geanta asortate. Stie ca in general plec sa imi iau mie si mereu ma intorc numai cu lucruri pentru Maria si pentru el , uneori ! Asta e. Dar nu imi pare rau.
evelina27m
Scris: Wednesday, October 11, 2006 3:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2006
0%, ca atata-mi permit! angry
Nu e de mirare ca a scazut natalitatea in halul acesta! Statul nu ajuta cu adevarat mamicile si copiii, ci ne arunca praf in ochi cu alocatia.
Si credeti-ma ca sunt intr-un impas. toanerele Trebuie sa ma angajez, azi m-am dus la interviu in blugi si geaca de blugi. De ce? Pai hainele de cand eram gravida nu-mi mai vin bine, iar cele dinainte de-a ramane gravida nu intra pe mine (sau unele-mi scot niste sunci ...), ca am ramas putin mai lata in solduri (stiu c-o sa mai slabesc, dar pana atunci... ce ma fac? ).
Si blugii astia de i-am avut azi pe mine imi pica si trag de ei mereu (sunt de prin luna a 3-a de sarcina).
fdianamaria
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
evelina27m wrote:
0%, ca atata-mi permit! angry
Nu e de mirare ca a scazut natalitatea in halul acesta! Statul nu ajuta cu adevarat mamicile si copiii, ci ne arunca praf in ochi cu alocatia.
Si credeti-ma ca sunt intr-un impas. toanerele Trebuie sa ma angajez, azi m-am dus la interviu in blugi si geaca de blugi. De ce? Pai hainele de cand eram gravida nu-mi mai vin bine, iar cele dinainte de-a ramane gravida nu intra pe mine (sau unele-mi scot niste sunci ...), ca am ramas putin mai lata in solduri (stiu c-o sa mai slabesc, dar pana atunci... ce ma fac? ).
Si blugii astia de i-am avut azi pe mine imi pica si trag de ei mereu (sunt de prin luna a 3-a de sarcina).

idem...
poate dupa ce ma angajez din nou...Am prea multe prioritati ca sa ma mai gandesc si la mine...uff
amalia
Scris: Monday, October 19, 2009 9:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
momentan nu aloc nici un pic din buget, deoarece sunt in concediu pentru ingrijire copil ,si mai am de stat ,asa ca,nu ma mai gindesc la mine, pentru ca indemnizatia este mai mica decit salariul si nu-mi prea mai permit.Prioritate au cei mici.
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 19, 2009 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Maria & Mario wrote:
Care buget ? Pai tati e visteria nationala. Si il iubesc ! pentru ca nu ma uita. Cred ca atunci cand voi castiga si eu ceva banutzi va fi altfel, dar deocamdata , e bine si asa.

Si la noi e la fel! Si eu plec la cumparaturi pentru mine si le iau lor!
In general, nu-mi aduc aminte sa fi cerut vreodata ceva si sa mi se fi spus NU. E drept, am si eu limitele mele...
In rest, banii de pe poze sunt ai mei. De obicei, intra in casa sub forma de alimente. La fel se intampla si cand lucram. Dar, cand se termina la mine, intram la tati urgent! Si mereu am in geanta cateva milioane sau ceva valuta, ca nu se stie niciodata.
Oricum, sunt o fericita ca nu stiu de bani... Nu stiu unde si cat se platesc facurile, nu am grija zilei de maine, etc. Eu stiu sa cer dimineata banuti pentru mancare. Cred ca ar fi corect sa spun ca eu traiesc din resturile de la banutii primiti dimineata pentru cumparaturi zilnice. Dar se aduna binisor, nu ma plang!
t-mihaela
Scris: Monday, October 19, 2009 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu aloc chiar procent dar m-am mai luminat si eu de o bucata de vreme incoace ,am grija de sufletelul meu mai bine .Ce-i al meu e pus deoparte ca om sunt si eu sic :
marivic
Scris: Monday, October 19, 2009 5:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nu am nici eu vreun procent,dar de ceva timp am invatat sa-mi cumpar ce-mi place in limita a cateva milioane,...ce-i mai mult de 300 euro imi rog barbatul sa-mi cumpere,...si cam stie ce-mi doresc,...
In rest am mana libera pt.carti de facultate,taxe(aveam)imbracaminte,bijuterii sau incaltaminte.Am inceput sa ma imbrac altfel si m-am schimbat ,zic eu in mai bine,gandindu-ma ca am numai o viata si nu vreau sa fiu o persoana stearsa asa cum credeam ca sunt,...apoi,vin copiii caci pana acum am pus intotdeauna copiii pe primul plan,...acum a venit si randul meuyes yes yes yes yes
Maria & Mario
Scris: Monday, October 19, 2009 5:45 PM
Nivel

10 oct 2006 - ehehe trei ani de-atunci ! Si uite-ma iar in concediu ..... hohot de maternicate , ce credeti?
De data asta .... doar pentru un an si nu trei , ca la Maria , cu plata , deci .... de la foarte bine in sus !
Si .... am inceput sa cotizez si eu la cheltuieli ! sic dar tot tati e cel ce .... face cadourile, surprizele, tine greul ! Si ... iar ... il iubim ! angel

Diferit de acum trei ani .... nu prea . plec pentru mine, cumpar doar pentru ei .... dramuiesc ce e pentru mine si .... tare nu-mi place ! Insa .... think bigg .... de asta ma motivez .... poate ii investesc in ... visul meu ! sic angel
kali
Scris: Monday, October 19, 2009 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu sunt constanta in cheltuieli. De ex. acum cheltui excesiv numai pentru mine si imi schimb complet garderoba... dupa care urmeaza o lunga perioada de liniste pentru ca ma simt vinovata.(ei, nu chiar lunga... ci pana la urmatoarele reduceri angel )
Asadar nu pot face o medie.
Constanta sunt- cu mici exceptii cum a fost acomodarea dupa nastere ori perioadele in care nu am cu cine lasa copiii- in ceea ce priveste ingrijirea personala: coafor, cosmetica, etc. Si iar constat ca nu stiu cat inseamna asta din buget... dar e bine... nu vreau nici procent si nici buget mai mare.
delfinasa
Scris: Tuesday, October 20, 2009 4:02 PM
Nivel

Nu-mi aprovizionez garderoba si nici nu-mi satisfac mofturile in mod regulat, asa ca nu pot spune ca am un procent din venitul lunar alocat in exclusivitate...de obicei sunt cu ochii dupa lucruri trebuincioase de casa si pentru Karina, insa din cand in cand imi mai scapa in cos si cate ceva numai pentru mine sau pentru Dan -ca eu trebuie sa-i cumpar si lui ca n-am mai vazut un asa barbat anti-cumparaturi in viata mea; norocul lui, ca eu sunt exact opusulhohot-...ei, nu ma aventurez la cumparaturi avangardiste, dar pot sa-mi cumpar orice in orice moment daca doresc...traiasca cel ce pune money in conturi siciloveyou.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.