Ce pregatire trebe sa aiba educatoarea?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madlow
Scris: Wednesday, June 13, 2012 3:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/13/2012
cineva cu liceu teologic terminat, inca studenta la facultatea de stiinte ale educatiei poate sa fie educatoare intr-o gradinita de stat? (intr-un sat de munte unde nimeni nu vrea sa fie repartizata)
marivic
Scris: Wednesday, June 13, 2012 3:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Da,...cu siguranta caci are intaietate,deoarece are in curs de finalizare studii de licenta pe specializare.Dar trebuie sa dea un examen de suplinire,deoarece pana va termina facultatea va fi suplinitoare necalificata.De abia dupa ce isi va lua Licenta in Stiintele Educatiei va putea profesa ca educatoare calificata.
bulinutza
Scris: Wednesday, June 13, 2012 8:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
"trebe"?????????!!!!!!!!!!!????????....

NO COMMENT!!!sorry sorry sorry
marivic
Scris: Wednesday, June 13, 2012 8:53 PM
Nivel

oare Alina,o fi un dialect din vreo zona a tarii noastre,nu?oare
bereea
Scris: Thursday, June 14, 2012 9:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
bulinutza wrote:
"trebe"?????????!!!!!!!!!!!????????....

NO COMMENT!!!sorry sorry sorry

EXACT ASTA MI-A SARIT SI MIE IN OCHI!

Miora, care dialect? Cand scrii ,nu scrii in dialect, scrii romaneste.
ingerash
Scris: Thursday, June 14, 2012 11:13 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Si incepi propozitia cu litera mare!!!Nu stiu,dar probabil ca sa devii educatoare nu trebuie sa inveti sa scri corect romaneste indiferent de regiunea unde locuiesti....copii nu stiu oricum sa citeasca,asa-i???closedtopic
Un educator trebuie sa fie atent la felul in care se exprima....ma uit la Mada,ea inca pronunta cuvintele asemeni fostei ei educatoare si pe un ton inalt,ferm....deci ....
mikaela
Scris: Thursday, June 14, 2012 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Lasati mai fata in pacehohot Cam multa lume se sterge cu gramatica la gura fara a se uita la barna sa dance hainoroc

Madlow, intreaba si tu pe la Inspectoratul Scolar daca ai putea obtine postul chiar si suplinitor, apoi te invarti si tu ca tot romanulhainoroc
bereea
Scris: Thursday, June 14, 2012 2:09 PM
Nivel

mikaela wrote:
Lasati mai fata in pacehohot Cam multa lume se sterge cu gramatica la gura fara a se uita la barna sa dance hainoroc

No? Ce-am gresit? Acum ma intreb daca "scrii" se scrie chiar cu doi de i?ras
bulibuli
Scris: Thursday, June 14, 2012 2:33 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
bereea wrote:

No? Ce-am gresit? Acum ma intreb daca "scrii" se scrie chiar cu doi de i?ras

Nu te mai intreba!! ras

Lasand la o parte discutiile despre gramatica (oricum educatoarea nu invata copilul sa scrie, gramatica nici atat.. ) eu cred ca poate fi educatoare fara probleme, dar cel mai sigur raspuns vine de la fetele care-s in domeniu. Mai ales ca se duce acolo unde e mare nevoie de o educatoare.
bereea
Scris: Thursday, June 14, 2012 8:02 PM
Nivel

Acum lasand si gluma si critica deoparte, daca e studenta cum poate sa si munceasca?Sau acum poti deveni educator/invatator si la fara frecventa (mi se pare o nebunie)?In orice caz, trebuie sa mearga la inspectoratul scolar de unde apartine si va obtine toate informatiile.Daca e un post pentru care nu se bate nimeni probabil il va obtine si fara examne (cel putin asa era candva)
marivic
Scris: Thursday, June 14, 2012 8:19 PM
Nivel

Brandusa,cursurile la Stiintele Educatiei se tin zilnic,deci cu frecventa zilnica,cum am facut eu.Dar,profesorii mai inchideau ochii in anul 2 si 3 cand mai,,chiuleam''Unde am facut eu era frecventa zilnica,iar la o alta facultate in Bucuresti,Credis era FF,doar sambata si duminicaras
Deci poate fi si la zi si la FF.
Eu am facut la zi;primul an zi de zi,al doilea an frecvent caci aveam si serviciu iar anul 3,cand puteam dar si atunci destul de des,(adica in loc de 5 ori pe saptamana eu mergeam de 3sic )...faceam pe naiba in patru ca sa ajung la cursuri.
Asta am spus si eu ca trebuie sa i se adreseze Inspectoratului Scolar de care apartine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.