Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Lui Ionut aseara ia aparut pe frunte,gat si piept cateva insule rosii.Acum dimineata,tot corpul este acoperit de bubite rosii.Azi noapte febra

Sa fie o boala a copilariei? |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Aualeu,Ingeras nu ai unde sa mergi la dr?Multa sanatate lui Ionut! |
|

|
Vom merge la urgenta Cam peste o ora. Multumesc mult. Ma intreb oare e o boala contagioasa? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ingeras, nu seamana nici nu rujeola, nici varsatul de vant. Dar e posibil sa fi facut vreo forma mai speciala... Eu zic ca trebuie dus la medic repede-repejor! Multa sanatate va dorim! Daca e contagios, sigur va lua si Madalina. |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Ingeras, nu seamana nici nu rujeola, nici varsatul de vant. Dar e posibil sa fi facut vreo forma mai speciala... Eu zic ca trebuie dus la medic repede-repejor! Multa sanatate va dorim! Daca e contagios, sigur va lua si Madalina.
Of,ce craciun!Daca face si Madalina Bine ca macar sant langa noi si vom avea grija de ei. Am sunat pe cineva sa ne duca cu masina,este cam departe de unde stam si cu autobul nu ne incumetam,daca mai ia si alti oameni |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fuguta la spital,Inger o sa fie bine!Asteptam noutati! |
|

| raly wrote:Fuguta la spital,Inger o sa fie bine!Asteptam noutati!
Ne-am si imbracat asteptam masina |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ingeras, Craciunul asta sunteti impreuna. E tot ce conteaza! Aveti o viata inainte sa va revansati pentru anul asta! Asteptam vesti bune de la voi! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate multa! Sa ne tii la curent. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| sanatate copilasilor
Inger,asteptam vesti |
|

| Ionut are "virusul obrajilor palmuiti".I-a controlat urechiile,gatul,pieptul si nu sant probleme,deci nu sant complicatii. In 2-3 zile se vindeca.Medicatia este paracetamol{Calpol} la interval de 4 ore.Este contagios si va face si Madalina Multumim mult pentru urari. cute asa este,orice ar fi.E bine ca santem impreuna Ne pregatim de impodobit bradutul. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Inger,bine ca se vindeca cat de cat usor.ciudat nume,nu am auzit de el pana acum.oare de la cine l-o fi luat?
sanatate,sa treceti cu bine de episodul asta si sa aveti un craciun frumos |
|

| sami wrote:Inger,bine ca se vindeca cat de cat usor.ciudat nume,nu am auzit de el pana acum.oare de la cine l-o fi luat? sanatate,sa treceti cu bine de episodul asta si sa aveti un craciun frumos
Nu stiu de la cine la luat,dar e un virus care se transmite pe cale aeriana.Incubatia este de 7 zile pana la manifestare.Eu pentru prima oara aud acest nume Multumim mult!
Doctorii de aici sant tare cumsecade,politicosi,rabdatori. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| waw, interesant.ma gandeam sa nu ie ceva alergii "la nou ".mancaruri noi, aer diferit, copiii mai fac asa cand le schimbi locatia.Sanatate. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ionut,multa sanatate |
|
|