Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| sanatate multa lui ionut.nu stiam de virusul asta ,nu am auzit de el si nici nu am vazut.doamne,bine ca se vindeca usor dar imi pare foarte rau ca va face si fetita.multi pupici de la noi |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sanatate ionut.Bine ca nu e ceva mai grav.
Fiica-mea a facut in gurita pete mici sangerii, iar pe obraz in interior arata ca muscata.Nu o doare , nu o deranjeaza , dar eu sunt speriata de moarte.Maine o duc si eu la doctor, dar daca , intre timp, aveti vreo idee ce poate fi... |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Sanatate ionut.Bine ca nu e ceva mai grav. Fiica-mea a facut in gurita pete mici sangerii, iar pe obraz in interior arata ca muscata.Nu o doare , nu o deranjeaza , dar eu sunt speriata de moarte.Maine o duc si eu la doctor, dar daca , intre timp, aveti vreo idee ce poate fi... oare ce sa fie.....vai saracutii copilasi cat au de tras.... |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumim pentru urari! Si eu pentru prima oara am auzit de acest virus Interesant este ca ia disparut complet de pe obraji,gat,piept si mai are putin pe abdomen si pe picioare e jale ce are bereea,mergi la medic nu am idee ce poate fi Multa sanatate! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Indraznesc si eu sa intervin...Initial(cand am vazut poza) am crezut ca este scarlatina. Multa sanatate puiului tau! |