Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| sanatate Larisei ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetele,multumesc pentru gandurile bune
Katrina wrote:MELA,ce are Larisa e urticarie.Eruptia din scarlatina poate fi pe toata pielea, dar bubitele sunt mici ,rosii,usor aspre .Urticaria se face din mai multe motive cum ar fi : alimentatia,detergentii de rufe, balsamul de rufe, hainute noi care nu au fost spalate inainte de a fi imbracate,intepaturi de insecte s.a. .Eu te sfatuiesc sa-i dai in continuare Zyrtec,calciu 1 g /zi in 2 prize. Local poti folosi alcool mentolat caci mai calmeaza mancarimea.Daca nu cedeaza in max 5 zile consulta un dermatolog.Sa stii ca eruptia poate fi si pe dinauntru pe mucoase si din aceasta cauza mai poate acuza jena in gat si usturimi.Daca cumva raguseste mergi urgent la medic. Larisei ii doresc multa sanatate si sa treceti cu bine si repede peste aceasta problema.
eu folosesc pudra mentolata,se pare ca asta i-a calmat mancarimea,n-am mai vazut-o scarpinandu-se.parca se albeste din nou... asta e problema,acum le are peste cateva ore nu-s,poate de-aia o fi gresit medicul,nici nu mai stiu ce sa zic. tocmai m-am uitat in gatul ei,ce e acoloooo...in partea de sus e toata,toata bubite mici si rosii,pe limba e alba,pe amigdale parca are bube albe... nici nu stiu ce sa zic,poate pentru astea i-o fi dat antibioticul...asta ma framanta pe mine:sa-i dau,sa nu-i dau,nu vreau sa-i distrug stomacelul |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mela, daca medicul i-a prescris antibiotic, atunci da-i. Si pt. a nu o deranja la stomacel da-i si biotics sau iaurt simplu grecesc. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mela,da-i antibioticul,...si Victor a avut la fel in gat si pe limbuta incepuse sa ii apara,....i-am dat KLACID,+BIOTICS,pt stomacel,caci asa i-a prescris doctora de la spital,....si acum ii sunt pe trecute SANATATE MULTA VA DORESC |
|
| fetelor,sunteti asa saritoare,fiecare cu un sfat,cu un gand bun ce m-as face fara voi? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Oh, Mela, imi pare atat de rau pt micuta Lara. Multa sanatate ii doresc, la fel si voua. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mela daca doctorul ti-a dat antibiotic da-i-l ,stie el bine ce face mai ales ca la voi nu se da antibioticul asa de usor ca la noi!
Si mie mi se pare mai degraba o alergie,zice bine Mariutza fereste-o de orice ar putea fi alergen:oua,pole,praf chiar si detergenti si balsamuri.Nu ai schimbat cumva detergentul?A scarlatina mie nu-mi seamana deloc!Da oricum daca zici ca gatutul e praf ,antibioticul o sa functioneze!Multa sanatate micutei! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Offff, draga Larisa, mi se rupa inima cand o vad asa si ma gandesc cu groaza la mancarimi. Pup frumoasa si-i doresc sanatate multa! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Larisa,multa ,multa sanatate sa te faci cat mai repede bine!!! |
|
| petele ei sunt mai inchise la culoare acum,i s-au intins si pe jumate din fata,tare mila mi-e sa o vad asa Mihaita a inceput sa faca febra si el,in dimineata asta,s-a plans putin si de durere de burta,n-a mancat nimic,ii e doar sete...are nasul infundat,aseara a tusit putin,azi inca nu. daca ii ies si lui bube e clar ca e o boala a copilariei,daca nu,o fi racit la gradi,saracutul.
multumesc de sprijin,dragele mele |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Vin si eu cu Matei in zona bubitelor. I-au aparut aseara pe tot corpul. Nu da semne de prurit, nu-l deranjeaza. Aseara in zona genunchilor, pe coate, pe degete si pe calcaie era rosu ca si cum s-ar fi oparit. In diminata asta deabia se mai vad bubitele. Doctorita a zis ca e toxinfectie alimentara. Mai ales ca azinoapte s-a trezit toata noaptea cu dureri de burtica si a dat niste parturi...zgomotoase, dar nemirositoare si i-a fiert burtica(tot ca zgomot). M-am gandit sa nu fie rubeola, ca a facut si febra, dar doctorita a zis ca rubeola se simte rugoasa la pipait.
Sanatate multa Mela Larisei si lui Mihaita!
A! I-am dat un sirop de tuse nou numai din plante, facut dupa stilul de viata Ayurveda! Fir-ar sa fie de stil de viata! Eu cred ca de la ala a facut chestia asta! I l-am dat la recomandarea farmacistului, am mai luat de la ei de multe ori si nu am avut probleme. Pe prospect scrie ca nu exista containdicatii si ca nu s-au semnalat reactii adverse. Si se poate administra copiilor peste 1 an. Scrie ca este indicat si impotriva alergiilor... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| zaza_ wrote:Vin si eu cu Matei in zona bubitelor. I-au aparut aseara pe tot corpul. Nu da semne de prurit, nu-l deranjeaza. Aseara in zona genunchilor, pe coate, pe degete si pe calcaie era rosu ca si cum s-ar fi oparit. In diminata asta deabia se mai vad bubitele. Doctorita a zis ca e toxinfectie alimentara. Mai ales ca azinoapte s-a trezit toata noaptea cu dureri de burtica si a dat niste parturi...zgomotoase, dar nemirositoare si i-a fiert burtica(tot ca zgomot). M-am gandit sa nu fie rubeola, ca a facut si febra, dar doctorita a zis ca rubeola se simte rugoasa la pipait.
Sanatate multa Mela Larisei si lui Mihaita!
A! I-am dat un sirop de tuse nou numai din plante, facut dupa stilul de viata Ayurveda! Fir-ar sa fie de stil de viata! Eu cred ca de la ala a facut chestia asta! I l-am dat la recomandarea farmacistului, am mai luat de la ei de multe ori si nu am avut probleme. Pe prospect scrie ca nu exista containdicatii si ca nu s-au semnalat reactii adverse. Si se poate administra copiilor peste 1 an. Scrie ca este indicat si impotriva alergiilor...
Siropurile Ayurveda,sunt super! Multa sanatate dragalasului
Mela,multa sanatate copilasilor |
|
| Zaza,banuiesc ca Matei e vaccinat pentru rubeola.daca e asa,daca l-a vazut si dr,poate e doar o alergie.sanatate multa ii doresc
bubele Larei isi fac de cap,ieri erau pe maini,spate si fata,azi s-au retras,sunt pe picioare,in rest e curatica,doar fata ii e rosie ca focul si asta,din cate am citit e inca un semn al scarlatinei.dimineata la 5 a facut si febra.
Mihaita e a doua zi cu febra intre 38-39,creste tot la 7 ore,teoretic daca e sa faca si el,roseata ar trebui sa-i apara la 36 de ore,o sa vedem cum evolueaza starea lui... |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| zaza_ wrote:A! I-am dat un sirop de tuse nou numai din plante, facut dupa stilul de viata Ayurveda! Fir-ar sa fie de stil de viata! Eu cred ca de la ala a facut chestia asta! I l-am dat la recomandarea farmacistului, am mai luat de la ei de multe ori si nu am avut probleme. Pe prospect scrie ca nu exista containdicatii si ca nu s-au semnalat reactii adverse. Si se poate administra copiilor peste 1 an. Scrie ca este indicat si impotriva alergiilor...
E vorba de Cough end, cumva? Si eu le-am dat la ai mei si a fost foarte bun, dar medicul homeopat a zis ca e mai bine sa-l dau mai rar la copii mici. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| ninetem wrote:
E vorba de Cough end, cumva? Si eu le-am dat la ai mei si a fost foarte bun, dar medicul homeopat a zis ca e mai bine sa-l dau mai rar la copii mici.
Coughend asta e siropul. Si i-am dat o singura data. Nu scrie pe prospect de la ce varsta se poate da. M-am uitat mai atent. Nu am fost la gradinita sa vad ce a mancat ieri. A avut si febra azi 38 cu 8. Nu i-au trecut de tot bubitele, o sa-i mai dau o data asta seara Aerius + Calciu. Doctora a spus ca ar trebui sa-i treaca. Daca nu-i trec ce fac? |
|
|