Ce poate fi ? Oare e doar o spuzeala ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, August 21, 2009 6:41 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Alice deocamdata vad ca e bine, inca nu i-au disparut bubitele, dar s-au estompat destul de bine. topai
simo
Scris: Friday, August 21, 2009 6:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
angel Ma bucur ca e mai bine si vad ca si tu te-ai mai linistit. Fa-te bine, Alice!
Roxanel
Scris: Friday, August 21, 2009 7:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Daca era de la caldura nu s-ar fii vazut asa un efect rapid. Medicamentul administrat a dus la imbunatatirea situatiei zic eu. Sanatate
AdrianaC
Scris: Saturday, August 22, 2009 5:00 PM

Multumesc, si eu ma consolez la gandul asta.

Azi nu a mai mancat de regim, sa vedem ce se va intampla cu bubitele.ras
oanalaurisa
Scris: Saturday, August 29, 2009 4:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Am citit tarziu prin ce-ati trecut,cred si eu ca a fost o alergie alimentara,care poate aparea la un aliment la care n-a aparut inainte si la care poate nu va mai aparea ulterior,insa depinde si de starea organismului in momentul respectiv,la cum era si sistemul imunitar.
Zyrtec-ul o fi avand el si reactii adverse,dar nu trebuie sa te sperii,pentru ca acele reactii adverse apar la sub 1% dintre pacienti si sunt scrise in prospect de siguranta,ca sa nu apara probleme cu unele persoane carora le este contraindicat medicamentul si totusi il folosesc.
Cu injectia ai luat decizia buna,cortizonii nu sunt chiar asa de rai,mai ales ca a luat o injectie acum si poate nu va mai lua ani de zile sau poate niciodata.
Fii linistita in rest,totul va fi bine!
AdrianaC
Scris: Sunday, August 30, 2009 7:59 AM

Lui Alice i-au trecut complet bubitele, se mai vad pe ici pe colo slabe urme, in sensul ca a ramas pielea putin diferita la culoare, dar in rest e foarte bine.

Multumesc tuturor pentru incurajari, sfaturi si sustinere !computerlove
Miri
Scris: Sunday, August 30, 2009 11:31 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu acum am citit subiectul asta....sorry , dar ma bucur ca Alice e bine!pupici
Mela
Scris: Wednesday, May 12, 2010 4:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
am si eu o problema cu Larisa si,desi am fost la medic cu ea,tot nu-s pe deplin lamurita pentru ca:
acum 2 zile i-au aparut niste bubite rosii,mari,iesite in relief,au ramas asa pana aseara,de fapt pana azi-noapte cand s-a inrosit pe tot corpul,parea ca are o pata continua pe trunchi,cobora pana aproape de genunchi.azi la amiaza am dus-o la control,am dezbracat-o in fata dr si...ia petele de unde nu-s,mai avea doar niste bube,slab vizibile.
initial medicul a zis ca ar putea fi o alergie dar ca vrea sa o vada si in gat,dupa ce s-a uitat si-a schimbat parerea,zice ca e vorba de o scarlatina si ca bubele/petele sunt o reactie a organismului la angina pe care o are in gat.
la scarlatina bubele ies in special in zona inghinala,la subsiori,pe ceafa iar faptul ca doar acolo se vedeau bubele ei i-a confirmat lui ca ar fi vorba de boala asta a copilariei.
i-a dat tratament:antibiotic Cefadroxil,sirop pt alergii Zyrtel si Nurofen.cica peste 10 zile sa duc si urina la control...
eu am citit si despre urticarie si despre scarlatina,m-am uitat la poze si,ca si aspect,pare mai degraba urticarie...
faza e ca dupa ce am venit de la cabinet i-au aparut iar petele rosii,parca mai multe decat azi-noapte.s-a plans de usturime in gat,a inceput sa tuseasca,n-a mancat decat o omleta azi...febra nu face.
nici nu stiu ce sa fac,sa ii dau tratamentul asta,sa mai cer o parere,sa astept o zi-doua sa-si faca efectul antibioticul... maseluta

astea sunt bubele ei:

cam asa are si pe picioare,pe ceafa...si se mai si scarpina de nu stiu ce sa-i mai fac uff

deci,fetelor,ati avut o asa problema? aveti vreo idee ce-ar putea fi? maseluta
Anelise
Scris: Wednesday, May 12, 2010 5:08 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Vai, mititica! uff Oooofff! Mela, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar va doresc multa, multa sanatate si sa treceti mai repede peste! angel
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 12, 2010 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
bietul copiluff , ma mananca si pe mine uitandu-ma la poze
urmeaza tratamentul cu zyrtec si fa-i si dusulete caldute cu un sapunel moale, iar ca alimentatie supe de legume, legume si fructe, fara ou sau orice altceva cu potential alergen.
Sanatate!angel
zaza_
Scris: Wednesday, May 12, 2010 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Saracuta Larisa! Da-o cu si cu pudra mentolata, poate ii trece mancarimea, macar. Si mai du-o la un medic. Ia si pozele cu tine, ca poate iar vor sa dispara.

Multa sanatate!
misha
Scris: Wednesday, May 12, 2010 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Vai, puiul mic! Mela, nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau! Off, sper sa treaca repede si sa n-o mai chinuie, biata de ea!sorry1
Fluturas
Scris: Wednesday, May 12, 2010 6:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
vai saracuta,cat de greu poate sa ii fie.nu stiu ce sfat sa iti dau dar ii doresc multa multa sanatate si sa fie bine cat mai repede
Katrina
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
MELA,ce are Larisa e urticarie.Eruptia din scarlatina poate fi pe toata pielea, dar bubitele sunt mici ,rosii,usor aspre .Urticaria se face din mai multe motive cum ar fi : alimentatia,detergentii de rufe, balsamul de rufe, hainute noi care nu au fost spalate inainte de a fi imbracate,intepaturi de insecte s.a. .Eu te sfatuiesc sa-i dai in continuare Zyrtec,calciu 1 g /zi in 2 prize. Local poti folosi alcool mentolat caci mai calmeaza mancarimea.Daca nu cedeaza in max 5 zile consulta un dermatolog.Sa stii ca eruptia poate fi si pe dinauntru pe mucoase si din aceasta cauza mai poate acuza jena in gat si usturimi.Daca cumva raguseste mergi urgent la medic.
Larisei ii doresc multa sanatate si sa treceti cu bine si repede peste aceasta problema.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Fetelor, alcool mentolat la o piele iritata nono nono nono ! Pudra mentolata da, dar alcool nu! O va ustura de se va urca pe pereti, chiar daca pe moment o va racori.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.