Ce poate fi ? Oare e doar o spuzeala ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TeosOf
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Adriana, sigur ai luat decizia cea mai buna, mai ales daca zici ca au inceput sa-i mai dispara.
Multa sanatate printeseiangel si tie o seara si o noapte cat mai linistite.hearts
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:07 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Off Alina, ma crezi ca nu mai pot ! Si nu numai din cauza chestiei lui Alice, o sa mai povestesc eu pe undeva poate ras.

Sper din suflet sa nu ii fi facut mai mult rau decat bine cu decizia mea, mai ales ca instinctul initial mi-a spus sa nu ii fac injectia, dar gandindu-ma la ce am trecut cu Andrei cand cu convulsiile, nu am putut sa imi asum un eventual risc de a o pierde pe Alice. Ma rog sa fi luat decizia corecta, daca ar fi fost medicul meu si mi-ar fi recomandat injectia, as fi facut-o fara teama, dar asa... e prima data cand am mers la doctorita aceasta si mi-a recomandat ceva atat de agresiv (din punctul meu de vedere)...

Andrei mananca si el ce mananca ALice. El nu a mancat mazare, si nu a mancat iaurturile cu fructe, ca nu ii plac, el mananca numai Campina simplu, fara fructe. In rest - au mancat la fel.uff

Teosof, acum m-am uitat din nou si nu mi se mai pare ca ii dispar, doar ca nu s-au mai inmultit. Nu mai stiu nici ce vad, nici ce sa cred... ce ciudata e viata asta, acum esti sus si e totul roz, acum pici in ceata, de vezi negru in fata ochilor si te intrebi cum te mai ridici.
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Ei, atunci e fie mazarea, fie iaurturile, inclin sa cred ca iaurturile au fost de vina.
In rest, pupici.computerlove
ingerash
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multa putere Adriana si insanatosire grabnica frumoasei tale!computerlove angel pupici pupici pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, multa sanatate lui Alice. eu zic sa nu te sperii, medicul nu ar fi decis aceasta medicatie daca nu considera necesar sau daca avea riscuri mari. am citit si eu prospectul si reactiile adverse la copii apar la tratamentul de lunga durata ori fetita ta a facut numai o doza.

eu cred ca ai luat cea mai buna decizie! sa se faca bine repede Alice!pupici
Mela
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
uf,draga de Alice,sanatate ii doresc,sper din tot sufletul ca pe dimineata sa fie mult mai bine angel
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:52 PM

thankyou Multumesc mult pentru sustinere, vine intr-un moment in care chiar aveam nevoie pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, nu-ti mai face griji vizavi de injectie. Daca alergia era intr-adevar atat de grava, sigur a fost decizia corecta!
Ce stiu eu de la Tudor... alergiile papa foarte mult din calciu, asa ca e bine sa se administreze gluconat de calciu pe toata perioada tratamentului. Zyrtec-ul da rezultate foarte bune, dar de fiecare data, dermatologul la care merg eu imi dadea si un unguent sau spray Panthenol. Ca sa fii sigura de ceea ce faci, iti recomand sa mergi la un dermatolog!
Baile cu apa calda usuca pielea si intetesc mancarimile, asa ca e bine ca pielea sa fie stearsa cu o solutie neutra ca PH, asa ca eu puneam bicarbonat de sodiu in apa si il spalam cat de rar se putea.
Daca imi mai aduc aminte de ceva, intru si scriu!
Multa sanatate!pupici
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:04 PM
Nivel

Hai Ana, linisteste-o tu!!!topai
bulibuli
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Adriana, nu iti face griji, ai facut foarte bine!!! Cortizonul facut in doza unica e menit sa-i potoleasca reactia asta atat de urata, mai ales ca nu ai venit chiar de la debut. Efectele secundare se fac simtite la tratamentul indelungat. O singura injectie nu face nimic rau, ajuta mult, chiar ai luat decizia buna sa nu-ti mai faci griji. In continuare regim si tratament plus un preparat de calciu ar fi indicat. Sanatate multa printesei.
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:09 PM
Nivel

bulibuli wrote:
Adriana, nu iti face griji, ai facut foarte bine!!! Cortizonul facut in doza unica e menit sa-i potoleasca reactia asta atat de urata, mai ales ca nu ai venit chiar de la debut. Efectele secundare se fac simtite la tratamentul indelungat. O singura injectie nu face nimic rau, ajuta mult, chiar ai luat decizia buna sa nu-ti mai faci griji. In continuare regim si tratament plus un preparat de calciu ar fi indicat. Sanatate multa printesei.

Ei, Adriana, better?
Nu mi-am gresit cariera oare?sic

Hai pupici si mergi la nani. computerlove computerlove
Laura
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Adriana, ai facut foarte bine ca ai acceptat injectia! pupici Ii urez multa, multa sanatate lui Alice. angel pupici computerlove Si tie multa putere sa treci cu brio peste toate. pupici computerlove
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:14 PM

ras m-ai pandit sa vezi daca mai astept un raspuns. Ti-ai ratat cariera, trebuia sa te faci consilier ras

Chiar simteam nevoia sa imi mai confirme inca un medic ca decizia mea a fost una corecta. M-am simtit oribil cand mi-a spus ca daca vreau sa ii fac injectia sa i-o fac, daca nu - nu, eu decid. Eu decid cum? In necunostinta de cauza? Horror !

Multumesc Bulibuli, m-am mai linistit ! Multumesc tuturor fetelor pentru sfaturile si incurajarile voastre. Maine va fi mult mai bine. ras

Mai spuneti-mi please de calciu, ce anume sa ii dau si in ce cantitate, ca habar nu am.
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:17 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Ti-ai ratat cariera, trebuia sa te faci consilier ras

Asta doar in timpul liber si nu ofer oricui, sic

Later edit: am vazut ca e Ana in zona, de fapt am pandit-o pe ea, nu pe tine. Ca am vazut si doua goluri intre timp, luate de Timisoara.:018:
bulibuli
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
AdrianaC wrote:
ras m-ai pandit sa vezi daca mai astept un raspuns. Ti-ai ratat cariera, trebuia sa te faci consilier ras

Chiar simteam nevoia sa imi mai confirme inca un medic ca decizia mea a fost una corecta. M-am simtit oribil cand mi-a spus ca daca vreau sa ii fac injectia sa i-o fac, daca nu - nu, eu decid. Eu decid cum? In necunostinta de cauza? Horror !

Multumesc Bulibuli, m-am mai linistit ! Multumesc tuturor fetelor pentru sfaturile si incurajarile voastre. Maine va fi mult mai bine. ras

Mai spuneti-mi please de calciu, ce anume sa ii dau si in ce cantitate, ca habar nu am.

Ii dau dreptate medicului, ti-a explicat de ce a luat decizia administrarii unui preparat cortizonic, ti-a expus riscurile si te-a lasat sa decizi, pt ca te-a vazut neincrezatoare. Nu te poate obliga daca nu esti de acord cu tratamentul. Oricum, daca era atat de severa incat sa-i ameninte viata in momentul ala fara indoiala ii administra urgent medicatia fara sa te intrebe, nu risca... Nu mai fi si tu asa panicoasa si ai putina incredere, astea sunt niste manevre standard, si un student le viseaza... daca era o boala rarisima te mai gandeai, dar o alergie... thumleft

Calciu poti sa-i dai 5 ml/zi dintr-o fiola de calciu gluconic sau orice alt preparat de calciu cu gust mai bun decat cel la fiole - efervescent, sirop, etc.. dar acestea din urma au niste excipienti in compozitie care pot da si ei alergii, deci parerea mea e ca tot gluconatul de calciu simplu e mai bun desi are gust oribil.. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.