Ce poate fi ? Oare e doar o spuzeala ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Tuesday, August 18, 2009 5:14 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
AdrianaC wrote:
Nu par sa se uneasca, nu stiu ce sa mai zic... la ganglioni inca nu m-am uitat. O sa ii caut o pasta de apa (chiar asa sa cer, ca nu am auzit de ea ?) si sa isi dea azi pana vin eu de la serviciu.

da, asa se numeste, e o pasta pe baza de apa, mentolata, care se prepara in farmacie .
Nu au mai trecut? Deloc-deloc? Fuguta la medic!!
Ana
Scris: Tuesday, August 18, 2009 7:52 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate lui Alice!!!
Sa AUZIM DE BINE!pupici
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 7:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Adriana, eu zic ca nu e nicio boala a copilariei, varsatul de vant e exclus, la fel si rubeola. Probabil e ceva alergic, fa ce a zis Ana (claritine + Ca). Oare nu s-a dat cu o crema de soare, ceva? Ca nu cred sa fie nici de la un aliment, ca au aparut prea ciudat bubitele (ca localizare). Sanatate multa. computerlove
Roxanel
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Pare mai degraba a intoxicatie, mergi cu ea la doctorul de familie sau dermatolog. Scoate sarea din alimentatie pe moment. Asa am patit eu cand m-am intoxicat cu salam de Sibiu. Ma mancau de nu mai puteam.

Are bubite si in spatele genunchilor? Adica pe partea din spate a piciorului in dreptul genunchiului? Intoxicatie sau alergie de la mancare cred. De obicei trece cu o pastila de antihistaminic dar nu stiu doza pentru copii. Mergi totusi la doctor.

Multa sanatate.
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:28 AM
Nivel

Roxanel wrote:
...dar nu stiu doza pentru copii. Mergi totusi la doctor.

Pentru varsta lui Alice: 1/2 Aerius sau 5 ml Claritine.

Pentru 4 ani: 3 ml Claritine

Later dit: scoate sarea din alimentatie.
fdianamaria
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
eu am avut exact la fel acum mai multi ani si dupa ce m-a plimbat mama pe la vreo 5-6 doctori care ziceau ba ca am varicela, ba hepatita nu stiu de care, am ajuns si la unul care a zis cu siguranta ca e o intoxicatie, de fapt o alergie la cipsuri (probabil o fi fost prea ranced uleiul de cand or fi fost ambalate). Eram plina-plina de bube si ma mancau de numa (doar ca nu ma lasa mama sa ma scarpin de teama sa nu fie mai rau).
Asa ca vreo doua saptamani am tinut regim strict (mai mult lichide si fierturi) si au disparut de tot. A fost groaznic pentru ca ma prinsese exact perioada sarbatorilor de iarna.
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:23 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Astazi la ora 17:00 am programare la pediatru, nu am gasit niciun pediatru sau dermatolog mai devreme.

Pusa m-a sunat acum si mi-a spus ca i-au aparut si pe fata si ca ea zice ca ar fi varsat de vant, ca asa au avut si fetele ei, colegii mei zic la fel... daca e asa, apoi am de tras, ca sigur a luat-o si Andrei, iar pe el cred ca nici nu am apucat sa il vaccinez contra varicelei banghead

Sunt foarte curioasa sa vad ce imi spune medicul azi.
Ely
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Multa sanatate Alice.pupici
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:37 AM
Nivel

Nu e niciun varsat de vant.sorry

Take a look la cum arata varsatul de vant. Sunt diferente clare.
Daca era o toxiinfectie alimenatra, bubitele nu apareau doar pe burtica?uff uff
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
of Adriana, imi pare rau ca treceti prin asta.

are febra? daca nu, e putin probabil sa fie ceva infectios-eruptiv, gen boala a copilariei.

dupa cum arata eu zic ca e alergie alimentara. ganditi-va foarte bine ce anume a mancat in ultimele 48 ore, o sa va intrebe cu siguranta si medicul la care veti merge. si eu zic ca merge un antialergic, Claritine, Zyrtec, Aerius, ceva de genul, asta pana ajungeti la medic si o mixtura mentolata ca sa nu se scarpine.

Andrei facea ceva similar vara, de la caldura dar nu atat de extins si de vizibil si numai pe spate si pe burtica. de cand am schimbat si detergentul, nu mai face.

multa sanatate, du-o la un dermatolog, eu asa zic, imi pare a fi de competenta dermato. sa ne dai vesti bune! pupici
Roxanel
Scris: Tuesday, August 18, 2009 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Adriana, si Antonia si Alex au avut varsat de vant. Nu seamana deloc cu ce are Alice. La varsat, si la Antonia si la Alex bubutele au fost cu lichid aproape de la inceput. Oricum medicul ii va prescrie ceva cu siguranta. Oricum este mai bine ca au aparut pe piele si nu au evoluat pe organele interne. Sanatate
fdianamaria
Scris: Tuesday, August 18, 2009 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
eu cand am facut alergia de la cipsuri am avut peste tot bubite. Au inceput exact la fel pe piept, pe burta si spate. Apoi inclusiv pe maini, gat,picioare... A fost tare naspa.

Multa sanatate lui Alice !!!
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 18, 2009 1:07 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
abiand
Scris: Tuesday, August 18, 2009 1:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Dupa aspectul bubitelor nici eu nu cred ca e varsat de vant, ar trebui sa fie vezicule. Si eu am facut in copilarie multe toxiinfectii alimentare si imi apareau diferit atat ca aspect, marime cat si suprafata afectata. De fiecare data in alt fel si pe zone diferite.
PS: adica nu in mod obligatoriu pe abdomen.
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 1:29 PM
Nivel

Adriana, ai sa vezi ce spune medicul azi. Sa ne tii la curent, OK?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.