Ce poate fi ? Oare e doar o spuzeala ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crinutza1974
Scris: Wednesday, June 20, 2012 7:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2011
Si eu patesc la fel cu baiatul meu, in fiecare vara, mai ales cand incep caldurile foarte mari (baiatul meu are 9 ani). Si nepotelul meu de un an pateste la fel. Acum i-au facut baita cu apa in care s-au fiert tarate (puse intr-un saculet de panza) si au inceput sa dispara.

roxinthya
Scris: Thursday, June 21, 2012 8:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
In dimineata asta sunt si mai rosii bubitzele!banghead banghead banghead
ildi
Scris: Monday, June 25, 2012 1:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
bine ca am dat de topicul acesta!julia a avut acest gen de bubite de mica,cind avea citeva luni,cum a dat caldura!si in fiecare an se repeta.erau mai ales la incheieturi unde era grasuta,in spate la genunchi,la incheietura mainilor,mi-a dat pediatrul o pudra in care ii faceam baita,aveeno.speram ca odata cu trecea anilor si cind nu va mai fi asa in carne ii va trece insa nu,acum are 7 ani si tot ii apar.are mancarimi si cum se scarpina i se fac tot mai multe.acum 2 ani i-a venit foarte puternic,a ajuns la cortizon si un alt medicament antistaminic caci nu-i trecea,i-a venit si in capsor si i-a tinut 1 luna.anul trecut mai bine,caci am dus-o in timisoara,chiar dacae cald,e cald uscat,aici e cald umid si simti sudoarea lipicioasa pe tine.anul acesta abia primul val de caldura,iar s-a umplut.ii fac baie des si cu amidosan sau cu sapun cu amidon de orez,daca o minca tare ii pun crema cu cortizon si antibiotic,bine ca la medicamente nu am ajuns anul acesta.ma intreb pina la ce varsta ne vom mai chinui asa?
roxinthya
Scris: Monday, June 25, 2012 1:46 PM
Nivel

Ildi imi pare rau dece se intampla cu fetitza ta - si eu care speram ca odata cu inaintarea in varsta o sa capete imunitate si n-o sa mai apara bubitzele astea urate!banghead banghead banghead
Fi-mea a plecat la mare cu mama azi si o sa-i mai treaca acolo de la apa sarata si briza plus ca ii dau si Claritine si o da si cu mixtura...
Cand vine vreau sa o duc si la alergolog daca oi putea ca o sa fiu cu bebe in brate pana atunci!ras
Dar imi trimit sotul!
ildi
Scris: Monday, June 25, 2012 3:50 PM

roxinthya wrote:
Ildi imi pare rau dece se intampla cu fetitza ta - si eu care speram ca odata cu inaintarea in varsta o sa capete imunitate si n-o sa mai apara bubitzele astea urate!banghead banghead banghead
Fi-mea a plecat la mare cu mama azi si o sa-i mai treaca acolo de la apa sarata si briza plus ca ii dau si Claritine si o da si cu mixtura...
Cand vine vreau sa o duc si la alergolog daca oi putea ca o sa fiu cu bebe in brate pana atunci!ras
Dar imi trimit sotul!

am inceput sa ne obisnuim deja,o fi si clima.noi suntem in oras de mare,ti-am mai spus eu,ca o duc aproape zilnic,problema stii care e?ca daca apa nu e foarte curata,din pacate,chiar daca sunt controlate si in aceasta zona cica sunt intre cele mai nepoluate,se intampla uneori ca se vad nave in larg care cred ca spala containere caci dupa ceva timp apare ca o spuma alba zici ca ai aruncat dus gel,mai ales in zonele cu apa care nu prea circula,se vede bine si chestia asta da eritmii.asa ca nici acolo nu suntem siguri.probabil la varsta adolescentei cind au loc schimbari hormonale ii vor trece.intre timp incerc sa o tin si cu alimentatia sa nu-i dau alimente cu multe calorii.merg pe multe fructe,legume,ciorbe,chiar daca ea innebuneste dupa nutella,alune,etc.
claritine ce e ?sa nu fie cu cortizon,staminica ssau antibiotic,ca nu poate sta la soare,se pateaza!
roxinthya
Scris: Monday, June 25, 2012 6:39 PM
Nivel

acum dupa ce am vb si cu mama mi-am dat seama ca am scris gresit Claritine si trebuia sa spun Aerius dar care este un produs similar - tot pt alergii - substanta activa este desloratadina
M-am uitat si la Claritine si substanta este loratadina
dupa denumire cred ca sunt asemanatoare
multa sanatate fetitei Ildi!computerlove
ildi
Scris: Monday, June 25, 2012 6:42 PM

roxinthya wrote:
acum dupa ce am vb si cu mama mi-am dat seama ca am scris gresit Claritine si trebuia sa spun Aerius dar care este un produs similar - tot pt alergii - substanta activa este desloratadina
M-am uitat si la Claritine si substanta este loratadina
dupa denumire cred ca sunt asemanatoare
multa sanatate fetitei Ildi!computerlove

acume bine! mersi roxy!numai bine tie si puiului tau care trebuie sa vina!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.