|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 6
| Buna am o mare nelamurire.Luna trecuta am inceput procesul de concepere pt bebe.Am aflat cu dezamagire ca a fost in zadar.Luna aceasta am avut mentra pe data de 8 am avut relatii intime cu sotul meu si in perioada menstrei crezand ca sporesc sansele.Specific ca am un ciclu regulat la 28 de zile.La cate zile dupa menstra am observat cand m-am dus la toaleta pe hartia igienica o culoare rozalie foarte distreta in compozitie cu secretia normala ,dureri de sani , dureri de ovare.Ovulatia am avut-o pe data de 21 adica cu 3 zile in urma.Urmatorul ciclu menstrual il am pe data de 4 Noiembrie.Psibil sa fii fost semn de implantare.Astazi am facut un test de sarcina si e negativ.Posibil sa fii ramas gravida cand am fost la menstra.Astept parerile voastre. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Nu cred, probabil ce ai vazut s-a mai eliminat pe parcurs ceva sange ramas..
Cred ca acele cazuri in care se ramane la menstra, raaare, sunt de fapt menstruatii care tin 5-7 zile, contact spre final si cum spermatozoizii traiesc in cel mai bun caz 5 zile, prind ovulatia daca se produce devreme in z12..
Urmareste-ti ovulatia, e super ca ai ciclu regulat si scurt, si fiti activi atunci. Te asteptam si la clubul aspirantelor! |
| Multumesc pentru opinie.O sa revin cu un rezultar final peste o saptamana. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Alexandra testul il faci la cel putin 10 zile de la ovulatie. HcG nu apare atat de repede in urina. Iti zic din propria experienta. Eu am facut testul la 6 zile de la ovulatie si a iesit negativ. Apoi am asteptat sa treaca mai mult de 10 zile si am repetat...multumesc lui Dumnezeu m-a binecuvantat! Stai relaxata, dormi cat trebuie si bucura-te de partenerul tau. Bebe va veni, iti doresc asta si multa sanatate!!!! |
| Singura chestia care ma determinat sa scriu a fost aparitia chestiei roz in compozitie cu cea alba la cateva zile de la terminarea menstrei.Ma facut curioasa si m-am documentat pe internet unde scria ca poate sa fie de la ovulatie sau ca deja am avut loc implantarea.Eu am avut ovulatia peste o saptamana.Cine stie acum ce secrete ascunde organismul femeii difera de la femeie la femeie.Eu una o sa incerc sa nu ma m-ai gandesc desii o sa fie cam greu.Am auzit ca daca te gandesti si esti stresata si fixata pe chestia asta nu o sa reusesti prea curand. |

| Ai auzit bine. Trebuie sa fii super relaxata si pozitiva. Depinde de organismul fiecareia..poti ramane si dupa 3-4 luni, nu e musai sa iti propui si hop sa se intample. Dumnezeu sa iti ajute! |
| Sa vedem ce va urma. |
| Exact cum am spus ca voi revenii cu un rezultat .Iar acesta este pozitiv .Sun foarte fericita |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitari Alexandra!! Mie mi-e greu sa cred ca a fost de la contactul de dupa mestra, presupun ca ati avut si altele luna asta, dar oricum ar fiiiii important e rezultatul Sarcina usoara iti doresc si te asteptam pe topicul de Gravidute! |

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Felicitari! |

| Iupiiiiiiiii felicitari!!!! Ti-am spus sa mai astepti ce ma bucur pentru tine!!! Bun venit si sarcina usoara :*:* |
| Multumesc mult fetelor. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Felicitari ! Hai si tu la gravidute http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---40.aspx?g=posts&t=18079&p=153 |

Inregistrat: 11/22/2017 Mesaje: 1
|
|
|
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 5
| Alexandra95 wrote:Exact cum am spus ca voi revenii cu un rezultat  .Iar acesta este pozitiv .Sun foarte fericita
Felicitariiii!!! |
|
|